Titan en EHS’85 in evenwicht

NIEUW WEERDINGE â?? In de zondag 4e klasse D bleven Titan en EHSâ??85 afgelopen zondag in evenwicht. Na een goed begin van beide ploegen was het EHSâ??85 dat de score opende. Na een snelle aanval over de flanken werd Mark Linneman goed aangespeeld en hij maakte voor het Titandoel geen fout. 0-1. Dat was even schrikken voor de Titanen, want het was een prima uitgespeelde aanval met een even zo mooi doelpunt.


Titan wist zich vrij snel weer te hervinden en kwam na een half uur spelen op gelijke hoogte. Rick Hendriks mocht net buiten de zestien een vrije trap nemen na een overtreding op Harmjan Moesker die in de loop van de tweede helft toch geblesseerd het veld moest verlaten. Vanaf een meter of achttien legde Hendriks de bal keurig in de bovenhoek. 1-1. Met deze stand gingen de matadoren ook aan de thee.

Na de hervatting het zelfde spelbeeld met twee ploegen die voor een aantrekkelijke wedstrijd zorgden en aan elkaar gewaagd waren. EHS’85 was vooral gevaarlijk in de omschakeling en de snelle counters met onder anderen de razend snelle Boy Mestemaker, die volgens Titan trainer Geert Aalderink zeker wel een paar stappen hoger kan spelen.

Aalderink: ,,Mestemaker was toch een voortdurende plaag waar wij het niet gemakkelijk mee hadden en doelman Rick Poede in de laatste fase nog een bal van zijn voet plukte en hem het scoren belette. De laatste kans kregen wij nog via de voor Harmjan Moesker ingevallen Patrick Luiten, maar hij prikte de bal van dichtbij net over het EHS’85 doel. De eindstand van 1-1 was uiteindelijk een goede weerspiegeling van een mooie wedstrijd”.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda