Bijzondere sfeeraktie voorafgande aan FC Emmen - PSV

EMMEN - Aanstaande zondag spelen onze mannen om 20.00 uur thuis tegen PSV. Wat staat er naast de wedstrijd allemaal op het programma aanstaande zondag op de Oude Meerdijk? et #HIERKOMIKWEG-plein is vanaf 17.00 uur geopend met onder andere vanaf 18.00 uur een DJ van HB Systems.
De Brigata Fanatico roept iedere Emmen-supporter op om vanaf 18.00 uur te verzamelen bij de café De Oale Stee in Barger-Oosterveld. Om 18.15 uur lopen ze een corteo naar het stadion. Loopt u ook mee?

Sfeeractie
De Brigata Fanatico en Supportersvereniging Rood-Wit organiseren voor deze wedstrijd een grootse sfeeractie voor het gehele stadion, ook voor de hoofdtribune. Het gehele stadion zal rood en wit kleuren voor onze mannen die gaan strijden tegen PSV.
De supportersgroepen zullen zondagmiddag een rood of een wit vel papier aan uw stoel plakken. Ze roepen een ieder op dit papier horizontaal boven het hoofd te houden zodra het aftellen van het opkomstnummer van FC Emmen begint. Zorg er dus voor dat u tijdig bij uw stoel bent zodat we van deze sfeeractie een groot succes kunnen maken!
Dit is de eerste keer in de historie dat zo’n grote sfeeractie ook voor de hoofdtribune is, laten we er met elkaar een groot succes van maken

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda