DZOH begint slecht aan de competitie

ASSEN - In de zaterdag 2 klasse J begon DZOH met een 5-1 nederlaag tegen LTC teleurstellend aan de nieuwe competitie. De mannen van trainer Bert Doldersum moesten toezien hoe LTC binnen drie minuten door Imre de Jonge op achterstand werd gezet. 1-0. Alle voorgenomen ideeen van de trainer konden daardoor vroegtijdig de prullenbak in. Toch bleef DZOH de eerste helft nog wel goed op de been en gaf zich ook zeker nog niet gewonnen.

Echter na de verplichte theepauze ging het ook nu weer snel mis. Opnieuw was het Imre de Jonge die een opening vond in de DZOH verdediging en mocht de 2-0 scoren. DZOH raakte daardoor toch wel even van slag. Vooral nadat Imre de Jonge drie minuten later de wedstrijd eigenlijk al voortijdig in het slot zette. 3-0. Na bijna een uur spelen leek DZOH toch nog even weer vat te krijgen op de tegenstander. Ruud Klingenberg mocht na een goede aanval de 3-1 kon scoren. Wat DZOH daarna ook probeerde, het lukte niet om de aansluitingstreffer te maken.

In tegendeel, LTC wist in de laatste twintig minuten de voorsprong te vergroten via een treffer van Marc Heerings in 70e minuut. 4-1. Vlak voor het einde van de wedstrijd mocht Andre Eisses met zijn treffer de eindstand op 5-1 bepalen. Komende zaterdag is Oosterwolde op eigen veld de tegenstander van DZOH en de wedstrijd in de Rietlanden begint om 14.30 uur.