SVBO zat eindelijk weer drie punten

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D behaalde SVBO zat na drie nederlagen op rij eindelijk weer een overwinning. Na een 1-2 ruststand wonnen de geel-zwarten zaterdagmiddag op het eigen kunstgras met 3-2. De ploeg van trainer Jans Moes moest echter wel even in de achtervolging want de gasten uit De Krim wist al binnen vijf minuten een 1-0 voorsprong te nemen en stonden na een half uur spelen al op 0-2.

SVBO trainer Jan Moes: ,,Ik moet zeggen dat DKB vooral in de eerste helft de beter voetballende ploeg was met deze tussenstand als resultaat. Ik vindt wel dat het niet had mogen gebeuren, maar de ploeg wist zich gelukkig op het goede moment te herpakken. Vlak voor rust was het Stan Wolbers die een goede en snelle aanval met een mooie doelpunt bekroonde”. 2-1 en met deze aansluitingstreffer ging SVBO toch iets rustiger aan de thee. Het was er echter wel van doordrongen dat er in de tweede helft nog wel flink gewerkt moest worden om de stand naar hun kant te doen kantelen.

Terwijl de wedstrijd meer in evenwicht was en het een beetje gelijk op ging deed SVBO toch wat het moest doen. Jan Moes: ,,Wij, maar ook DKB kreeg mogelijkheden en terwijl DKB verzuimde om dat ook in klinkende munt om te zetten deed SVBO dat wel. Een kwartier voor stond Stan Wolbers weer op de goede plek om de gelijkmaker te scoren (2-2) en in de allerlaatste minuut zorgde Marciano Bos met zijn treffer uit een kluts situatie voor het doel voor de 3-2 eindstand.