ALGEMEEN

Aantal WW-uitkeringen daalt verder in Drenthe

EMMEN - In april nam in Drenthe het aantal WW-uitkeringen verder af. Ook ten opzichte van vorig jaar ligt het aantal WW-uitkeringen ruim lager. De daling van de WW op maand- en jaarbasis is in alle provincies zichtbaar.
Reageer!

Coöperatie Drentse fietsenzaken voor meer fietsforensen

EMMEN - Fietsenzaken in Drenthe zijn een cooperatie gestart om makkelijk en lokaal lease-fietsen aan te bieden aan Drentse werkgevers en hun werknemers: Drentse Fietsforensen. Vandaag, op de landelijke Fiets naar je Werk-dag, wordt het online platform gelanceerd, dat met steun van de provincie Drenthe en Maatschappij Spaak tot stand is gekomen.
Reageer!

Hout nodig voor de houtkachel??

EMMEN - Juist in deze tijd nu het gas steeds duurder is geworden is de vraag naar open haard hout steeds groter geworden. Voor belangsetllenden hebben wij nog een hele mooie stapel voor de houtkachel liggen van meer dan 4 kuub. Wie hiervoor interesse heeft kan contact opnemen met B.H.Wolbers, telefoon 0653361117 of via de mail info@benniewolbers.nl. Mag gedeeld worden
Reageer!

Dalende WW en meer vacatures in Drenthe - kansen in transport en logistiekpersbericht

EMMEN - In maart nam in Drenthe het aantal WW-uitkeringen verder af. Ook in de sector transport en logistiek waren minder werkzoekenden beschikbaar, terwijl het aantal regionale vacatures het afgelopen jaar sterk groeide. Voor werkzoekenden betekent dit toenemende kansen op werk. Zij kunnen bijvoorbeeld aan de slag als vrachtwagenchauffeur, expediteur en transportplanner.
Reageer!

Noodklok luidt voor jubilerende Ouderensoos Zandpol

ZANDPOL - Afgelopen dinsdag 19 april was het precies 50 jaar geleden dat de Ouderensoos Zandpol werd opgericht door een aantal enthousiaste dames om wat reuring in het dorp te brengen met verschillende activiteiten voor ouderen. Aanvankelijk werden de bijeenkomsten van de nieuw Ouderensoos, die van start ging met 12 leden, gehouden bij een van de bestuursleden.
Reageer!

Bakoven broed eieren uit op Griendtsveenpark

ERICA - Hoe trots kun je zijn als op de vrijwilligers. Bij het uitvallen van de broedmachine op het Griendtsveenpark in Erica was medewerkster Josje zeer vindingrijk. Wat dacht je wat ze deed? Ze zette de oven aan en legde daar de eieren in. En dat was heel spannend.
Reageer!

Humanitas Topclub altijd vertrouwd en gezellig

EMMEN - Jongeren met autisme duiken niet snel de kroeg in. Ook spontaan een feestje bezoeken is voor hen vaak een brug te ver. Ze voelen er zich niet op hun plek of zijn bang verkeerd begrepen te worden. De Topclub van Humanitas Emmen/Borger-Odoorn en Accare, kan een uitkomst zijn. Elke tweede vrijdag van de maand is dit een leuke avond speciaal voor mensen met een vorm van autisme.
Reageer!

Nieuwsbrief WijkKlik Emmerhout

EMMEN - Graag houden we u met deze gratis WijkKlikEmmerhout Nieuwsbrief op de hoogte van het laatste computernieuws. Maar ook van belangrijke gebeurtenissen in onze wijk en daarbuiten.Daarnaast delen we de recentste artikelen en tips van de website van: www.wijkklikemmerhout.nl & www.emmerhoutspringlevend.nl
Reageer!

CURSUS FOTOGRAFIE BASISVAARDIGHEDEN

EMMEN - Wil je beter leren fotograferen? Heb je een camera die meer kan dan jij? Dan is de fotografie cursus basisvaardigheden van 4 dagdelen een kans om een flinke sprong vooruit te maken.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda