ALGEMEEN

Veenvaartorganisatie maakt werk van jubileumjaar

ORANJEDORP - Van woensdag 6 maart t/m zondag 9 maart waren ze elke dag met een vertegenwoordiging aanwezig in een eigen stand op de drukke beurs BOOT HOLLAND in Leeuwarden (rond de 30.000 bezoekers in 5 dagen) om de veenvaart als zodanig en het gehele stroomgebied van deze vaarverbinding onder de aandacht van het voorbijkomende publiek te brengen.
Reageer!

Dylan Czarkowski geeft visitekaartje af tijdens WK Superbikes in Assen: 'Kijk met goed gevoel terug'.

ASSEN - Hij reed gisteren onder zeer lastige omstandigheden naar plek 11 en in zijn tweede race op het mondiale podium, tijdens de WK Supersport 300 op het TT Circuit van Assen, leek Dylan Czarkowski uit Coevorden zelfs op weg naar een plek in de top 10. Die kwam er uiteindelijk niet, want vlak voor Ramshoek kwam de jonge Drent door een collega-coureur buiten de baan terecht. Czarkowski bleef weliswaar op zijn motor zitten, haalde ook nog wel de finish, maar deed dat buiten de punten op plek 21.
Reageer!

Zeg nog een keer ‘JA’ tijdens Forever Young

EMMEN - Hoe mooi is het wanneer je huwelijk na vele jaren nog zo de moeite waard is, dat je graag nog een keer - ja - tegen elkaar zegt? Alsof je zegt, als ik opnieuw zou kiezen, koos ik weer voor jou. Een heel speciaal moment. Geluk is blijven verlangen naar wat je al hebt.
Reageer!

Luncheditie Panenka weer in de bus?

EMMEN - Hierbij ontvang je weer onze vrijdagmiddag lunch-editie met tips, weetjes en aanbiedingen om je weekend goed te beginnen. Veel plezier op de velden dit weekend, en tot Panenka!
Reageer!

Aftellen naar Koningsdag afgetrapt op De Oude Meerdijk

EMMEN - In de rust van de wedstrijd FC Emmen - MVV Maastricht hebben de Commissaris van de Koning Jetta Klijnsma en burgemeester van Emmen Eric van Oosterhout de offici�?�«le aftrap voor Koningsdag verricht. Daarmee is het aftellen naar de komst van koning Willem-Alexander op zaterdag 27 april begonnen.
Reageer!

Ook amateurverenigingen maken muur tegen zaadbalkanker

EMMEN - Vertegenwoordigers van negen amateurverenigingen uit de regio waren te gast bij de met 4-2 gewonnen thuiswedstrijd van FC Emmen tegen Jong Ajax afgelopen vrijdag. Hiermee gaven ze samen met FC Emmen, EasyToys en Stichting Zaadbalkanker het startsein voor het vervolg van de campagne #CheckJeBallen. Het doel is om de bewustwording rondom zaadbalkanker bij de doelgroep (mannen tussen de 15 en 40 jaar) te vergroten en te zorgen dat zij regelmatig hun ballen gaan checken.
Reageer!

Jonny Moesker wint jaarlijkse Neutjes Schait'n wedstrijd in Roswinkel

ROSWINKEL Op eerste Paasdag stond in Roswinkel weer de Neutjes Schait'n Club wedstrijd van Roswinkel weer op het programma. Het werd een lange en heftige dag voor de leden van de Neutjes Schait'n Club Roswinkel. Tijdens de voorafgaande jaarvergadering werden verschillende regeles doorgenomen en werd ook de kas qweer opgemaakt. Die bleek trouwens wat lager te zijn dan in 2023
Reageer!

Vraag naar transportpersoneel blijft groot ondanks tegenwind sector

ASSEN - In februari nam het aantal WW-uitkeringen in Drenthe toe, voor de vijfde maand op rij. Ook de sector vervoer en logistiek laat de laatste tijd een stijging van de WW zien. De sector heeft te maken met economische tegenwind. Toch blijven er veel baankansen, onder andere voor vrachtwagenchauffeurs. Vergrijzing zorgt voor een aanhoudende personeelsvraag.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda