MUZIEK

Het was weer genieten in de Harbour Club!

ERICA - Of je nu voor de muziek, de gezelligheid of allebei komt, in de Harbour Club Sandur mag het allemaal. Het was dan ook weer muzikaal genieten afgelopen zondag. Dit keer was het de beurt aan de mannen van Same Old. Twee bedreven gitaristen die met hun prachtige tweestemmigheid covers af wisselden met eigen werk.
Reageer!

Midlive in de Harbour Club

EMMEN - Zondag 12 december komt de Emmense band Midlive spelen in de Harbour Club Parc Sandur. In de sfeervolle plaza staan de tafels ruim opgesteld en kan heerlijk genoten van live muziek. Midlive speelt bekende covers op hun eigen , vaardige wijze. Vanaf 14:00 uur t/m 17:00 uur. - gratis entree - QR code verplicht - Mondkapje bij verplaatsen Welkom!
Reageer!

Optredens in VanSlag afgelast

BORGER – De optredens van Bert Hadders en Herman Sandman op 3 december en het concert van de Jimi Hendrix Memorial op 4 december in cultuurpodium VanSlag zijn afgelast. In verband met de nieuwe coronamaatregelen kunnen deze optredens niet doorgaan. De beide evenementen worden op een later tijdstip opnieuw geprogrammeerd.
Reageer!

Megapiratenfestijn in Gelredome verplaats naar zaterdag 17 december

ARNHEM - Zoals je waarschijnlijk zult weten zijn er afgelopen vrijdag nieuwe corona maatregelen aangekondigd die zullen gelden tot en met zaterdag 18 december. Wij kunnen helaas dan ook niet anders melden dat het Megapiratenfestijn in Gelredome verplaatst wordt naar zaterdag 17 december 2022. Uiteraard blijven alle kaarten geldig voor de nieuwe datum in 2022. Refunds kunnen worden aangevraagd t/m 31 december 2021. Na deze datum is dat niet meer mogelijk.
Reageer!

Dede Priest & Johnny Clark’s Outlaws in De Amer

AMEN - Dede Priest & Johnny Clarks Outlaws brengen op zondagmiddag 28 november een verrassende, hedendaagse cross-over van blues, rock, folk en country. Dede en Johnny werken sinds 2015 samen. Ze hebben verschillende albums opgenomen, waaronder Flowers Under The Bridge (2017). Stevige gitaar-riffs, gloedvolle gitaarsolo s, soulvolle zang en een strakke ritmesectie. Afgelopen mei kwam er een nieuw album uit: When Birds were Snakes dat lovende kritieken kreeg. Reserveren kan via de website van De Amer: www.cafedeamer.nl
Reageer!

Funky blues adepts in De Amer

AMEN - Zaterdagavond 27 november treedt Uncle Remus op in cultureel cafe De Amer, te Amen. Vijf Duitse artiesten, getooid met bolle hoedjes, petjes en bretels, die hun blues doorspekken met vleugjes soul en funk. Onlangs kwam hun debuutalbum -Keep the Devil Busy- uit. Deze eersteling, met alleen maar eigen nummers van de band, werd door het toonaangevende musikreviews.de als zeer veelbelovend en respectabel aangemerkt. John Mayor meets Robert Cray werd ook al als reactie genoteerd.
Reageer!

Retro Party in VanSlag

BORGER - Het is alweer enige tijd geleden dat de populaire Retro Party werd gehouden in VanSlag in Borger. Op zaterdag 20 november is het oude kerkje in het centrum van Borger weer het decor voor veel danshits van toen en een enkele van nu. Dj Robert Smit plakt en praat de platen aan elkaar. Natuurlijk kunnen er deze avond ook weer verzoeknummers worden aangevraagd. Leef je dus uit op de dansvloer.
Reageer!

Americana sensatie Mercy John in De Amer

AMEN - Op zaterdag 13 november geeft Americana singer-songwriter Mercy John een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Sinds het verschijnen van zijn bejubelde debuut album -This Ain t New York - wordt Mercy John beschouwd als een sensatie binnen de Nederlandse Americana. Na het touren met o.a. JW Roy en Danny Vera en een moeilijke periode in zijn leven kwam in 2019 het album - Let It Go Easy - uit.
Reageer!

Dit najaar de allerlaatste concerten van de Nederlandse Bach Academie

ASSEN - Na 10 jaar vol toewijding van de dirigent, enthousiaste koorleden, ijverige muzikanten en bevlogen solisten en meer, komt er dit jaar een eind aan de concerten van de Nederlandse Bach Academie. Vanwege de coronacrisis konden de vele activiteiten die gepland waren jammer genoeg niet doorgaan. Deze situatie en de onzekerheid waar het de komende jaren betreft, heeft het besluit om de activiteiten van de NBA te beëindigen extra kracht bijgezet.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda