JUBILARISSEN

Romke Pruim en Trijntje Tapper 65 jaar getrouwd

KLAZIENAVEEN – Vandaag, woensdag 31 augustus 2022, is het precies 65 jaar geleden dat Rijtje Tapper(86) en Romke Pruim(88) elkaar op een zaterdagmorgen samen met nog een drietal paren het ja-woord gaven. Een ja-woord die ook nu nog van veel betekenis is voor de twee jubilarissen. Onder het motto goed voor elkaar zorgen en zeker niet moeilijk doe werd het een hecht paar.
Reageer!

Heinie Hoorn(87) en Grietje Smit (85) vonden elkaar op de ijsbaan

KLAZIENAVEEN – Grietje Smit en Heinie Hoorn kenden elkaar al als buren, maar het innige contact ontstond eigenlijk pas toen de twee elkaar op de ijsbaan in Zwartemeer troffen. Na een verkeringstijd van ongeveer drie jaar werden de twee 65 jaar geleden op een zaterdagmorgen op het gemeentehuis van Emmen in het echt verbonden.
Reageer!

Geert Super (82) en Henny Pasveer was liefde op het eerste gezicht

EMMER COMPASCUUM – Als wij in het mooie appartement van Geert en Henny Super in De Deele in Emmer Compascuum komen wij er al snel achter dat het toch wel een beetje liefde op het eerste gezicht voor Geert, maar misschien ook wel voor Henny. Bij het busstation in Emmen stond Henny 60 jaar geleden te wachten op haar vriendin die haar op zou halen,
Reageer!

Op “De Veurstreek” sloeg de vonk over bij Riekie van der Velde en Egbert Sok.

EMMEN - Een eerste fietstochtje van Egbert Sok (84) uit Klazienaveen met enkele vrienden naar Nieuw Amsterdam bleek een gouden idee te zijn, want op de Veurstreek langs het kanaal ontstond er snel contact met een groepje jonge meiden waaronder ook Riekie van der Velde (82). Een kort contact was voldoende om verkering te maken. Drie jaar moest Egbert op de fiets van Klazienaveen naar Schoonebeek, maar op 24 augustus 1962 gaven zij elkaar in Emmen het ja-woord en tot op de dag van vandaag zijn de twee nog steeds verliefd op elkaar.
Reageer!

Echtpaar De Mes-Mors viert briljanten huwelijksfeest

SCHOONEBEEK – Zes jaar geleden kwam wethouder Jisse Otter het echtpaar De Mes-Mors in Schoonebeek feliciteren met hun 60-jarig huwelijk. Vandaag, vijf jaar later is het loco-burgemeester Guido Rink die naar Schoonebeek afreisde om de nog steeds stralende Nico de Mes en Hennie de Mes-Mors met een nieuwe mijlpaal de feliciteren.
Reageer!

Grietje Dijkstra(81) en Fokke Bosman(86) al 60 jaar een paar

EMMEN – Afgelopen dinsdag was het precies 60 jaar geleden dat Grietje Dijkstra en Fokke Bosman elkaar in het gemeentehuis van Kollum het ja-woord. Tijdens een dansavond in Leens werd Fokke gekoppeld aan Grietje en dat klikte direct zo goed dat de eerste afspraken werden gemaakt en de twee verkering kregen. Na ongeveer anderhalf jaar werd besloten om elkaar niet meer los te laten. Het paar kreeg 1 zoon, 2 kleinkinderen en 2 achterkleinkinderen.
Reageer!

Dini Heida en Frits Tijhof treffen elkaar bij de jeugdvereniging

EMMEN – Wij troffen elkaar regelmatig bij de jeugdvereniging in Enschede, zegt Frits Tijhof en daaruit kun je afleiden dat de twee elkaar al op jeugdige leeftijd hebben ontmoet. Dat resulteerde uiteindelijk dat zij rond hun twintigste levensjaren echt verkering kregen en ruim vijf jaar duurde, waarna de twee elkaar in het gemeentehuis van Enschede, het ja-woord hebben gegeven. Vandaag, donderdag 5 juli wordt deze bijzondere dag nog even weer teruggehaald.
Reageer!

Annie Jansen en Bertus Gepken al samen op de lagere school

EMMEN – Afgelopen donderdag 30 juni was het precies 60 jaar geleden dat Annie Jansen en Bertus Gepken elkaar het ja-woord hebben gegeven. Dit heuglijke moment is door Annie en Bertus in de afgelopen dagen uitvoerig gevierd met meerdaags feest met de kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen en vrienden. Thuis, maar ook met een heerlijke brunch op de zondag in Hotel Emmen.
Reageer!

Henny Streur en Jan Mulder vonden elkaar tijdens toneelvoorstelling

KLAZIENAVEEN - Vandaag, woensdag 29 juni is het precies 65 jaar geleden dat Henny Streur uit Weiteveen en Jan Mulder uit Klazienaveen elkaar ten overstaan van de families en de burgerlijke stand in Emmen, het ja-woord hebben gegeven. Het paar ging wonen aan de Klazienaveensestraat in Nieuw Dordrecht en verhuisden 14 jaar later naar Klazienaveen.
Reageer!

Jubileumfeest Weiteveense Boys

WEITEVEEN - Het jubileumfeest ter ere van het 75 jarig bestaan van de voetbalvereniging vindt plaats in het weekend van 17, 18 en 19 juni 2022. De locatie van de feestterrein is op Sportpark t Amsterdamsche Veld aan de Ir. Biewengaweg 5 Weiteveen. Via dit bericht willen we jullie op de hoogte brengen van het volledige programma.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda