JUBILARISSEN

Lee Towers topact op muzikaal feest 35-jarig bestaan Rue de la Gare

EMMEN - Lee Towers live in cafe Rue de la Gare? Veel Emmenaren knipperden toch even met de ogen toen ze het lazen. Stond het er nu echt? Ja, het stond er echt. En dat hij komt is heel zeker want Rue de la Gare in de Stationsstraat in Emmen viert op zaterdag 27 mei het 35-jarig bestaan. Het jubileum wordt gevierd met een keur aan bands en met Lee Towers als hoofdgast.
Reageer!

Reina de Jong (86) en Hilko Bolhuis (91) genieten van 60 jaar huwelijk

KLAZIENAVEEN â?? Afgelopen dinsdag 20 december was het precies 60 jaar geleden dat Reina de Jong uit Appingedam en de in Zeerijp geboren Hilko Bolhuis elkaar in het gemeentehuis van Appingedam het jawoord hebben gegeven. Reina en Hilko ontmoetten elkaar bij toeval. De toen 29-jarige Hilko wilde naar de film in Appingedam, maar daar aangekomen bleek het geen goede film te zijn. Hij besloot om naar de Wijkstraat te gaan, een omgeving die een beetje overeen komt met de van - brug tot brug - in Klazienaveen. Hilko kwam met de toen 25-jarige Reina aan de praat en het toeval wilde dat beiden dezelfde richting naar huis hadden.
Reageer!

Marietje Menzen(80) en Gerard Arling (82) delen 60 jaar lief en leed

BARGER COMPASCUUM – Aan het Verlengde Oosterdiep WZ in Barger Compascuum is het donderdag 10 november groot feest bij de familie Arling-Menzen. 60 Jaar geleden beloofden Marietje en Gerard elkaar in het gemeentehuis van Emmen eeuwige trouw. En die belofte heeft tot op de dag van vandaag stand gehouden.
Reageer!

Siena Voppen-Wegkamp 100 jaar jong

NIEUW SCHOONEBEEK - Afgelopen zaterdag vierde Siena Voppen-Wegkamp uit Nieuw-Schoonebeek met familie en kennissen haar 100e verjaardag in Zorgcentrum De Beek. Siena werd geboren op het Nieuw-Schoonebekerveld - het tegenwoordige Weiteveen - in een gezin met nog zes broers. Haar vader overleed aan een longontsteking toen zij viereneenhalf jaar oud was en haar moeder alleen kwam te staan voor de zorg van zeven kinderen.
Reageer!

Sientje van Nuil(83) en Chris van der Velde(85) 60 jaar een paar

KLAZIENAVEEN - Op vrijdag 19 oktober 1962 werd in het gemeentehuis van Emmen het huwelijk voltrokken tussen Sientje van Null uit Klazienaveen en Chris van de Velde uit Zwartemeer. Nu 60 jaar geleden is het paar nog steeds verknocht aan elkaar en kregen tijdens hun huwelijk met Alex een zoon die inmiddels getrouwd is met Maja en samen voor twee kleinkinderen zorgden.
Reageer!

Romke Pruim en Trijntje Tapper 65 jaar getrouwd

KLAZIENAVEEN – Vandaag, woensdag 31 augustus 2022, is het precies 65 jaar geleden dat Rijtje Tapper(86) en Romke Pruim(88) elkaar op een zaterdagmorgen samen met nog een drietal paren het ja-woord gaven. Een ja-woord die ook nu nog van veel betekenis is voor de twee jubilarissen. Onder het motto goed voor elkaar zorgen en zeker niet moeilijk doe werd het een hecht paar.
Reageer!

Heinie Hoorn(87) en Grietje Smit (85) vonden elkaar op de ijsbaan

KLAZIENAVEEN – Grietje Smit en Heinie Hoorn kenden elkaar al als buren, maar het innige contact ontstond eigenlijk pas toen de twee elkaar op de ijsbaan in Zwartemeer troffen. Na een verkeringstijd van ongeveer drie jaar werden de twee 65 jaar geleden op een zaterdagmorgen op het gemeentehuis van Emmen in het echt verbonden.
Reageer!

Geert Super (82) en Henny Pasveer was liefde op het eerste gezicht

EMMER COMPASCUUM – Als wij in het mooie appartement van Geert en Henny Super in De Deele in Emmer Compascuum komen wij er al snel achter dat het toch wel een beetje liefde op het eerste gezicht voor Geert, maar misschien ook wel voor Henny. Bij het busstation in Emmen stond Henny 60 jaar geleden te wachten op haar vriendin die haar op zou halen,
Reageer!

Op “De Veurstreek” sloeg de vonk over bij Riekie van der Velde en Egbert Sok.

EMMEN - Een eerste fietstochtje van Egbert Sok (84) uit Klazienaveen met enkele vrienden naar Nieuw Amsterdam bleek een gouden idee te zijn, want op de Veurstreek langs het kanaal ontstond er snel contact met een groepje jonge meiden waaronder ook Riekie van der Velde (82). Een kort contact was voldoende om verkering te maken. Drie jaar moest Egbert op de fiets van Klazienaveen naar Schoonebeek, maar op 24 augustus 1962 gaven zij elkaar in Emmen het ja-woord en tot op de dag van vandaag zijn de twee nog steeds verliefd op elkaar.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda