SPORT

Dick Lukkien maakt het seizoen af bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft besloten samen met Dick Lukkien het seizoen af te maken. Afgelopen zondag werd bekend dat Lukkien komende zomer vertrekt naar FC Groningen. Technisch manager Mike Willems: “Na het aangekondigde vertrek van Dick hebben we de tijd genomen om één en ander op een rijtje te zetten. We hebben veelvuldig met Dick zelf gesproken en ook met de spelersgroep en diverse stakeholders binnen en buiten de club. Na deze gesprekken hebben wij geconstateerd dat er in alle geledingen voldoende draagvlak is om met Dick het seizoen af te maken.”
Reageer!

Weer bomvolle tribunes bij FC Emmen - Feijenoord?

EMMEN - Voor de thuiswedstrijd tegen Feyenoord op zondag 21 mei om 14.30 uur krijgen alleen supporters die aan bepaalde criteria voldoen toegang tot de ticketverkoop. Daarmee willen we zorgen dat het stadion vol zit met FC Emmen-supporters. De criteria:
Reageer!

Joop Reilman reikt karate diploma's uit

EMMEN - Afgelopen zondag kwam het team Taikishin van Peter Dusseljee en Johan Drent op bezoek in het paviljoen van 50 plus om Joop Reilman vier diploma s te laten tekenen. Het Team Taikishin hebben op 21 maart een jeugd examen gehad wie anders dan Shihan Joop kan deze diploma s ondertekenen.
Reageer!

Vlaanderen begint positief aan de Dutch Masters of Motocross in Harfsen

ROGAT - Nadat Calvin Vlaanderen van Gebben van Venrooy Racing vorig jaar de Dutch Masters of Motocross titel in de 500 klasse in de wacht wist te slepen, kwam hij afgelopen zondag in Harfsen trots aan de start met het startnummer 1. Tijdens de wedstrijd in Harfsen liet hij een hele goede snelheid zien maar zijn starts waren nog niet goed genoeg en hier zal hij in de komende periode aan gaan werken.
Reageer!

Judoka's Vos op het podium

SLAGHAREN - Tijdens het judotoernooi gehouden in Slagharen kwamen er veel judoka's van vereniging Vos op het podium. Het toernooi was de afsluitings ronde van van de jeugd judo competitie. Een 1e prijs was er voor Mats van den Brink en Jason Schoemaker. 2e James Hemel, Kaylee Weerman, Rick Jonker en Emilio Weerman. 3e Aniek Scholten en Lorena Schrik. 4e Fayen Zaan, Kevin Klaver , Ryan Westerkamp en Sophie Klaver. Zaterdag aanstaande komen de judoka's in actie op het toernooi in Beilen.
Reageer!

Drenth Groep Hurry-Up start sterk

ZWARTREMEER - Hurry-Up is goed begonnen aan de laatste fase om het landskampioenschap. Nu de teleurstelling om het niet bereiken van de Play-offs van de Beneleague langzaam is weg geebd, startte voor het Zwartemeerse Hurry-Up een nieuwe fase richting het landskampioenschap.
Reageer!

EHS’85 verliest voor het eerst

EMMEN - EHS 85 is tegen de eerste competitienederlaag aangelopen. Thuis tegen Smilde 94 werd het 0-2. Onder een fijn zonnetje en op een abominabel veld kwam Smilde 94 goed uit de startblokken. Het kwam op 0-1 door een terechte penalty. Echter even daarvoor werd aanvoerder Eberhard van de Schanskers onderuit geschoffeld op het middenveld. Hier werd niet voor gefloten en uit de daaropvolgende aanval van Smilde kwam een penalty.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen nog ongeslagen na de winter pauze.

NORDHORN/LINGEN - Na de WK- pauze heeft de HSG 7 wedstrijden gespeeld en maar liefst 13 punten gehaald. De HSG is nog ongeslagen na de WK- stop. Na de winstpartij tegen Eintracht Hagen (al eerder bericht ) won het achtereenvolgens van Hüttenberg ( 32-30 ), van Grosswalstadt ( 34-29 ), Elbflorenz ( 31-28 ), Rostock ( 29-19 ) en uit bij het Oekrainse Motor Z. ( 35-27 ).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda