SPORT

Calvin Vlaanderen en Gebben van Venrooy Yamaha winnen hun eerste MXGP in Sardinie

ROGAT - Het Gebben van Venrooy Yamaha team reisde naar Sardinie voor de achtste ronde voor het wereldkampioenschap MXGP. Deze wedstrijd wordt gezien als één van de zwaarste van het seizoen. Niet was het circuit alleen zwaar maar ook kregen de rijders te maken met bijzonder warme omstandigheden.
Reageer!

Open Pencak Silat Tournament.

HOOGEVEEN - Op zondag 29 mei aanstaande organiseert Pencak Silat vereniging Panca Asas in samenwerking met de Nederlands Pencak Silat Federatie, het Open Pencak Silat Tournament. Dit toernooi zal plaatsvinden vinden in het Activum te Hoogeveen van 10.00 uur tot 18.00 uur.
Reageer!

Weer een beachvolleybal evenement georganiseerd op het Beachpark aan de Planeet te Klazienaveen.

KLAZIENAVEEN - Op 25 en 26 juni wordt er weer een beachvolleybal evenement georganiseerd op het Beachpark aan de Planeet te Klazienaveen. Na een afwezigheid van enkele jaren zijn een groep van 10 enthousiastelingen bijeen gekomen om het beachvolleybal nieuw leven in te blazen. Het Beachpark lag er te verlaten bij vonden ze. Met een mix van ervaringsmensen en enthousiaste jeugdleden van volleybal vereniging Tjoba zijn de voorbereidingen begonnen.
Reageer!

SVBO Zaterdag 2 en zaterdag 3 vieren kampioenschap

BARGER OOSTERVELD - De hoofdmacht van SVBO uit Barger Oosterveld kan op dit moment geen potten brkeken in de Zondag 1e Klasse F en SVBO zat niet in de zaterdag 4e klasse D, maar kampioenen hebben de geelzwarten wel al in dit seizoen. Afgelopen zaterdag Wist SVBO zaterdag 2 kampioen te worden door de uitwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys 2 met 8-3 te winnen. Zaterdag 3 wilde daar niet bij achterblijven en wist na een 9-0 overwinning op CSVC 3 ook het kampioenschap in hus klasse binnen te halen.
Reageer!

Seniorensport- en beweegaanbod in Nederland dreigt te verdwijnen

HOOGEVEEN - Er is een groot tekort aan gekwalificeerde sport- en beweegleiders senioren. Er komen meer senioren, de grijze druk neemt toe en daarmee stijgen de zorgkosten. Sport en bewegen heeft een positieve invloed op participatie, zelfredzaamheid en gezondheid van de 65-plussers en zorgt voor een hogere kwaliteit van leven.
Reageer!

Gyan Doensen blijft aan de leiding in het EMX85 Kampioenschap Noord/West

EMMER COMPASCUUM - Gyan Doensen van het Husqvarna SKS Racing NL team heeft tijdens de derde wedstrijd van het EMX85 Kampioenschap Noord/West in Emmercompascuum een top drie plaats weten te behalen. In de eerste manche kwam Gyan van rond de tiende plaats terug naar een vijfde plaats. In de tweede manche was zijn start beter en wist hij lange tijd de kopman te volgen om uiteindelijk op een goede tweede plaats over de finish te komen. Door deze goede uitslagen blijft hij aan de leiding staan in de tussenstand van het kampioenschap.
Reageer!

Goede dag voor niet spelend SVBC na verlies tegen Buinerveen

EMMEN - In deze zondag 5e klasse D kreeg hekkensluiter Zandpol met 5-1 klop van JVV. Weiteveense verloor de uitwedstrijd in Gasselte tegen GKC met 2-1. Weiteveense Boys had volgens trainer Andre Steenhuis was dreiegender en had wel een puntje verdiend, maar het was steeds net. Stijn Scherpen scoorde de enige treffer en Valther Boys wist met een 6-0 overwinning van De Treffers 16 te winnen.
Reageer!

SVBC doet zonder te spelen goede zaken

In deze zondag 5e klasse D kreeg hekkensluiter Zandpol met 5-1 klop van JVV. Weiteveense Boys verloor de uitwedstrijd in Gasselte tegen GKC met 2-1. Hadden volgens trainer Andre Steenhuis wel puntje verdiend en was dreigend, maar het was steeds net niet. Stijn Scherpen scoorde de enige treffer en Valther Boys wist met 6-0 van De Treffersâ??16 te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda