SPORT

Egbert Zijlstra voor de 5e keer Nederlands kampioen marathon

AMSTERDAM - Afgelopen zondag 17 oktober is Egbert Zijlstra uit Barger Oosterveld voor de 5e maal Nederlands kampioen geworden op de marathon die tijdens de Amsterdammarathon werd gelopen. Zijlstra werd kampioen bij de Masters 70+ en deed dat met een voorsprong van ruim 30 minuten op de nummer twee en drie. Met het klimmen der jaren wordt de 72-jarige atleet van atletiekvereniging de Sperwers steeds succesvoller. Met zijn eindtijd van 3.04.45 was hij zelfs nog sneller dan de winnaar bij de 65+ en in de klasse 60+ zou hij met die tijd als tweede zijn geëindigd.
Reageer!

Moeilijke dag voor Gebben van Vernrooy Yamaha

ROGAT - Moeilijke dag voor Gebben van Venrooy Yamaha in Spanje De dertiende wedstrijd om het wereldkampioenschap MXGP werd afgelopen zondag verreden in Intu Xanadu Arroyomolinos in Spanje. Vorig jaar moest dit evenement georganiseerd worden zonder fans vanwege de Covid 19 situatie maar dit jaar kwamen er vele duizenden fans op het evenement af.
Reageer!

Kay Karssemakers handhaaft zich in de top drie in het EMX125 Kampioenschap

WAALWIJK - Kay Karssemakers van het Husqvarna SKS Racing NL Team handhaaft zich in de top drie van het EMX125 Kampioenschap. Het afgelopen weekend scoorde hij constant tijdens de wedstrijd in Arromyolinos in Spanje en staat nu de derde in de tussenstand. Cas Valk heeft geprobeerd om te rijden maar is nog steeds ziek waardoor hij besloten heeft om de dag voortijdig af te breken en eerst fit te worden voordat hij opnieuw aan de start komt.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen blijft thuis ongeslagen

NORDHORN-LINGEN - Ook de thuiswedstrijd tegen het eveneens uit de 1e bundesliga gedegradeerde HSC Coburg heeft de ploeg van trainer Kubes tot een goed einde gebracht. En ook nu was het begin niet goed, zeg maar dramatisch. Vlak voor de rust stonden de rood-witten er nog 5 achter. Met rust waren dat er nog 3.
Reageer!

Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door

Steenwijksmoer - De 45ste editie van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi gaat door. Dat heeft de organisatiecommissie deze week besloten. De 44ste editie zou eind 2020 en begin 2021 gespeeld worden, maar werd wegens corona destijds afgelast. Een jaar later is de situatie zodanig dat de organisatie het verantwoord acht de 45ste editie eind 2021 en begin 2022 doorgang te laten vinden. Op maandag 27 december 2021 gaat het populaire Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi van start.
Reageer!

DZOH ook na vier wedstrijden zonder puntverlies

EMMEN - Afgelopen zaterdag wist DZOH haar 1e plaats op de ranglijst van de zaterdag 2e klasse J met glans te handhaven. Na een 2-0 ruststand wonnen de Rietlandenbewoners ook hun vierde wedstrijd van het seizoen tegen SV Oosterwolde met 5-0. DZOH was na een voorzichtig begin in de 20e minuut succesvol. Youri Keen werd in de 20e minuut op rechts werd weggestuurd en hij de bal na een al dan niet voorzet pardoes over de mis graaiende Oosterwolde doelman bij de twee paal zag binnenvallen. 1-0.
Reageer!

Derde nederlaag op rij voor DVC ’59

NIEUW DORDRECHT- In de zondag 4e klasse D moest DVC’59 opnieuw een nederlaag incasseren. Op het eigen sportpark Bloemendaal gingen de withemden na een 1-2 ruststand met 1-3 onderuit tegen Gasselternijveen. De thuisclub had waarschijnlijk nog niet door dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut stonden de gasten uit Gasselternijveen al op een 1-0 voorsprong via Wessel Koopmans.
Reageer!

SC Angelslo op eigen veld onderuit tegen SCN

EMMEN – In de zaterdag 4e klasse D moest SC Angelslo toezien hoe SCN uiteindelijk na een 2-4 eindstand er met de punten van door ging. De sportpark Noord bewoners kwam stonden na een minuut of wel op een 1-0 voorsprong, maar wisten dat slechts een kwartiertje vast te houden. Stefan Bruinsma tilde zijn ploeg weer op gelijke hoogte (1-1) met SC Angelslo, maar in de 30e minuut wist Sc Angelslo opnieuw een voorsprong te nemen. 2-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30
SYmpfonica in D
za 30 okt 2021 om 16:00
Walt Wikins in De Amer
za 30 okt 2021 om 20:00