ALGEMEEN

Joop Fiege nieuwe trainer HV SVBO

BARGER OOSTERVELD - Joop Fiege (61) wordt de nieuwe hoofdtrainer van H.V. S.V.B.O en neemt daarmee het stokje over van Lars Hoogeveen die begin dit jaar te kennen heeft gegeven aan het einde van het seizoen te willen stoppen. HV S.V.B.O kondigt met trots de benoeming aan van Joop Fiege als nieuwe hoofdtrainer van de damesselectie uit Bargeroosterveld. De 61-jarige trainer tekent een contract voor een periode van twee jaar.
Reageer!

Wielerflits informeeert over Vlaamse Pijl en nog veel meer

DUIVENDRECHT - Beste wielerliefhebber,Eindelijk is het zover: het Vlaamse voorjaar gaat morgen van start met de altijd vermakelijke Omloop Het Nieuwsblad! Het lange wachten wordt beloond. Bijna alle selecties zijn bekend (check hier de startlijst) en alle voorspellingen zijn gedaan. In onze voorbeschouwing lees je wie allemaal kans maken op de overwinning in de Omloop.
Reageer!

Saxofonist Toon Roos in Jazz op de Zondagmiddag

EMMEN - Tenor- en sopraansaxofonist Toon Roos treedt al ruim dertig jaar op in binnen- en buitenland. Op 3 maart speelt hij live in cafe Rue de la Gare tijdens Jazz op de Zondagmiddag. Hij wordt begeleid door het Trio van bassist Koos Wiltenburg. Op gitaar Thomas Zoetelief en achter het drumstel zit Arno van Nieuwenhuize.
Reageer!

Nieuw: Gratis subsidie voor een energiezuinig huis

EMMEN - Vijf gemeenten in Drenthe en een gemeente in Overijssel helpen huiseigenaren om hun woningen energiezuiniger te maken. Door middel van een vernieuwde subsidie met een maximale waarde van €4.000,- krijgen huiseigenaren de kans hun huizen te isoleren, te voorzien van HR++ glas of zonnepanelen te installeren. De subsidie is speciaal bedoeld voor huiseigenaren met een lager inkomen en is beschikbaar voor inwoners van de gemeenten Aa en Hunze, Borger-Odoorn, Hoogeveen, Coevorden, Emmen en Hardenberg.
Reageer!

Wethouders Emmen bezoeken Sociaal Werk Sedna

EMMEN - Op maandag 5 februari verwelkomde Sociaal Werk Sedna een delegatie van de gemeente Emmen, bestaande uit Wethouders Dewy Léal en Raymond Wanders, voor een uitgebreid werkbezoek. Het bezoek bood een waardevolle gelegenheid om de banden tussen Sociaal Werk Sedna en de gemeente te versterken, maar vooral om inzicht te geven in de vitale rol die zij speelt in het welzijn van de inwoners van Emmen.
Reageer!

Hoe staat het met de dopingszaak AntwanTolhoek

Beste wielerliefhebber, Je zou al bijna vergeten dat het WK veldrijden nog geen week geleden was. Wat waren Fem van Empel en Mathieu van der Poel toch sterk daar in Tábor, maar de blik van veel wielerfans is toch al afgewend naar het wegwielrennen. Daar was het ook niet rustig...
Reageer!

WILDLANDS beste evenementenlocatie van Nederland

EMMEN - WILDLANDS Adventure Zoo Emmen en het ATLAS Theater zijn uitgeroepen tot Beste Evenementenlocatie van het Jaar 2023 door Meetings Awards. Deze award is een publieksprijs voor evenementenlocaties en organisaties in Nederland. De organisatie is in handen van het vaktijdschrift voor zakelijke bijeenkomsten: MEETINGS.
Reageer!

Hoogeveners willen grote waterglijbaan in nieuw zwembad

HOOGEVEEN – Als het aan de inwoners van de gemeente Hoogeveen ligt, krijgt een nieuw te bouwen zwembad een grote waterglijbaan. Dat blijkt uit een onderzoek van PvdA Hoogeveen waar 1.114 mensen aan hebben deelgenomen. Meer voorzieningen voor de oudere jeugd (12-18 jaar), ruimere openingstijden voor vrij zwemmen of baantjes trekken én een buitenbad staan ook hoog op de wensenlijstjes.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda