New eMMergy Congres op 17 en 18 november geannuleerd

EMMEN - De gemeente Emmen heeft besloten het New eMMergy congres op 17 en 18 november aanstaande te verplaatsen naar woensdag 6 en donderdag 7 april 2022. De reden hiervoor zijn de nieuwe coronamaatregelen die op 13 november zijn ingegaan. Na de persconferentie van afgelopen vrijdag met daarin de nieuw afgekondigde coronamaatregelen, en na overleg met het ATLAS Theater, werd duidelijk dat een aantal onderdelen van het congres niet kon doorgaan zoals gewenst.


Met name onderdelen die juist de essentie en meerwaarde zijn van het fysieke New eMMergy congres, zoals netwerken, verbinden, collega-bedrijven ontmoeten, kansen benutten, etc. Tijdens deze editie van het New eMMergy congres zou een netwerkmarkt zijn en waren matchmakesessies georganiseerd.

Daarbij komt de dringende oproep van het kabinet om zoveel mogelijk thuis te werken. De gemeente Emmen vindt het ongewenst deze oproep te negeren. Het ontvangen, als lokale overheid, van een groot aantal gasten op het New eMMergy congres staat haaks op deze oproep.

New eMMergy
Het New eMMergy congres wordt sinds 2013 georganiseerd. Begonnen als een congres over traditionele energiebronnen zijn de thema’s van het congres mee ontwikkeld met de energietransitie opgaven. Het thema van dit congres is: Succesvolle energietransitie: verbinding van de keten. Met aandacht voor de ontwikkelingen op het gebied van waterstof en geothermie.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda