MUZIEK

Vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer

AMEN - Op vrijdag 1 maart geeft Trapper Schoepp met zijn band een concert in De Amer. Het concert begint om 20.00 uur. Trapper Schoepp komt uit Milwaukee in de VS en doet nu met zijn band De Amer aan. Deze veelzijdige muzikanten vertalen mooie verhalen en indrukken naar een prachtige mix van folk, country en rock. Inspiratie vond Trapper bij zeker niet de minste namen zoals Johnny Cash en Bob Dylan. Van deze laatste heeft Trapper al eens een niet afgemaakte song van aanvullende tekst en muziek voorzien. Trapper Schoepp bracht al verschillende veelgeprezen albums uit.
Reageer!

Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer.

AMEN - Op zaterdag 2 maart geeft Ralph de Jong samen met drie muzikanten een tweetal concerten in De Amer. De concerten beginnen om 14.00 en 20.00 uur. Ralph de Jongh is al bijna twee decennia een vaste, en graag geziene artiest in De Amer. Ooit ontdekt door Harry -Cuby-Muskeee heeft hij zijn sporen in de blues scene zeker verdiend. Hij weet zich inmiddels verzekerd van een grote en trouwe groep liefhebbers. Met zijn expressieve en dynamische optredens weet hij steeds opnieuw te boeien en laat hij vaak terplekke nieuwe muziek ontstaan in een pure bluestraditie.
Reageer!

Marlijn Weerdenburg komt naar Amen

AMEN - Een veelzijdig verhalenverteller zal de zondag de zaal van Cultureel Cafe De Amer vullen. Zangeres, actrice, presentatrice en entertainer Marlijn Weerdenburg komt naar Amen met een reprise van haar theatervoorstelling -Mijn Buik Vol Van De Liefde-. Zij treedt op deze zondag maar liefst tweemaal op. Haar kenmerk is doorleefde passie voor het woord. De prachtige composities doen haar teksten volledig tot haar recht komen.
Reageer!

Jesse Terry en Alan Fish in De Amer

AMEN - Vrijdag 16 februari om 20.00 uur staat Cultureel Cafe De Amer in het teken van de uit California afkomstige Singer-songwriter Jesse Terry samen met zijn vaste kompaan in Europa, de uit Engeland afkomstige gitarist Alan Fish. In de nummers van Jesse Terry herken je zijn liefde voor de Californische collegas uit de jaren 70. De troubadour en reislustige zwerver, zoals hij zichzelf noemt, koppelt fijn gitaarspel aan een markante stem waar je de Californische zon doorheen voelt schijnen.
Reageer!

Trio Koos Wiltenburg presenteert nieuwe CD

EMMEN - Het Trio Koos Wiltenburg presenteert op 4 februari tijdens Jazz op Zondagmiddag haar nieuwe cd in cafe Rue de la Gare. Naast bassist Koos Wiltenburg maken gitarist Thomas Zoetelief en drummer Arno van Nieuwenhuize deel uit van het trio dat dit keer wordt aangevuld met percussionist Martin Gort. Tijdens de presentatie van - She knows - worden verschillende stukken van de nieuwe cd gespeeld.
Reageer!

FC Emmen - FC Groningen afgelast: medisch niet verantwoord

EMMEN - FC Emmen - FC Groningen gaat morgen niet door. Het competitiebestuur betaald voetbal heeft besloten het duel te verplaatsen, na een verzoek van FC Groningen. Die club verzocht de KNVB gisteren om uitstel na een grote uitbraak van het norovirus binnen de selectie.
Reageer!

Arnold Veeman in De Amer

AMEN = -Even weg;zonder al te veel uitleg. Zolang je wilt- Deze woorden uit zijn nieuwe single -JEROEN- vangen volgens Arnold precies de essentie van wat hij zijn publiek wil bieden. De voorstelling is een unieke mix van humor, openhartigheid en muzikaliteit. Het wordt een avond vol sterke verhalen, lollige roddels en soms pijnlijk herkenbare momenten over mijn vrienden van vroeger en nu.
Reageer!

Harmonica Blowout geeft een concert in De Amer.

AMEN - Harmonica Blowout een concert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Het concept is simpel, maar de uitvoering is virtuoos. Bluesharmonica als hoofdgerecht geserveerd door spelers die behoren tot het neusje van de zalm: Greg Izor met Amerikaanse roots, Steven Troch uit Belgie en Thomas Toussaint, de beste harmonicaspeler van Nederland.
Reageer!

Een Jan Rotmiddag door Marjolein Meijers & vrienden

Op zondag 21 januari om 14.00 uur komt Marjolein Meijers een concert geven in Cultureel Café De Amer. AMEN - In 2022 overleed zanger, componist, tekstdichter en columnist Jan Rot. De taalkunstenaar stond meerdere malen op het Amerpodium. Samen met Marjolein Meijers vormde Jan twintig jaar lang het duo An & Jan. Marjolein Meijers heeft Jan Rot beloofd om zijn liedjes te blijven spelen. En dat doet ze.
Reageer!

Nieuwe muziek van Stephanie Struijk in De Amer

AMEN - Op zaterdag 20 januari om 14.00 uur geeft Stephanie Struijk een concert in Cultureel Café De Amer. Stephanie Struijk zingt Nederlandstalige liedjes waarin ze haar persoonlijke verhaal vertelt. Haar loopbaan begon al op jonge leeftijd, als 18-jarige stond ze onder andere al op Pinkpop. Destijds zong ze nog in het Engels en onder de naam Stevie-Ann.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda