MUZIEK

Rockmuziek in Parc Sandur Harbour Club

EMMEN - Zondag 26 maart staat de Parc Sandur Harbour Club in het teken van rockmuziek in een compacte setting. Aan de gezellige terrastafels kun je genieten van topkwaliteit muziek, variërend van Anouk tot Amy Macdonald. Still Diggin’ speelt in een tijdelijke succesformatie van ervaren muzikanten.Shelley Som, Ruud Slot en Oscar Strijker maken er van 14.00 tot 17.00 uur een geweldige middag van!
Reageer!

King of the World in De Amer

AMEN- Zondag 2 april om 20.00 uur verzorgt King of the World een extra concert in De Amer, het concert van 14.00 uur is uitverkocht. Zij spelen rhythm & blues van bijzonder hoge kwaliteit en bestonden in 2022 tien jaar met Ruud Weber (zang & bas), Stef Delbaere (gitaar), Marlon Pichel (drums & zang) en Govert van der Kolm (keys & zang).
Reageer!

zondag 26 maart Barn & Belle en Little Hat met dubbelconcert in De Amer

AMEN - Op zondag 26 maart geven Barn & Belle en Little Hat een dubbelconcert in De Amer. Het concert begint om 14.00 uur. Op deze zondagmiddag twee voor de prijs van één met deze double bill in De Amer: beide winnaars van de Dutch Blues Challenge 2022 staan op het podium. Het blues-roots duo Barn & Belle won de categorie ‘Solo/duo’. Ze zien zichzelf echter niet als een gewone blues act, ze maken liever naar hartenlust gebruik van al het moois dat de blues, roots en americana te bieden hebben en zetten dat naar hun hand.
Reageer!

Blues X-press in Harbour Club Parc Sandur

EMMEN - Zondag 12 maart staat de Harbour Club Parc Sandur aan de Sandurdreef 5 in het teken van de blues. Aan de gezellige terrastafels kun je heerlijk genieten van top kwaliteit muziek tussen 14.00 en 17.00 uur en de toegang is weer gratis.
Reageer!

De Harbour Club Parc Sandur kende goede start nieuwe seizoen

EMMEN - Het volle binnenterras genoot zichtbaar van Kelvin en Pieter van Next Level uit Assen. Heerlijk om naar te luisteren onder het genot van een hapje of drankje! Zondagmiddag 5 maart staat DUO SONIC uit Hoogeveen voor de eerste keer op het podium in de Harbour Club Parc Sandur.
Reageer!

Cat Fever Band in Rue de la Gare

EMMEN -Al tien jaar spelen de bandleden van de bluesformatie Cat Fever Band samen. Die ervaring nemen ze mee als ze op zaterdag 25 februari in cafe Rue de la Gare in Emmen optreden. Ze brengen blues op een toegankelijke,swingende en groovy wijze. De bandleden kennen elkaar uit hun jeugd in de omgeving van Stadskanaal en uit het regionale muziekcircuit van die tijd. Ze voelen zich verbonden met de Veenkolonien, die ze liefkozend hebben omgedoopt in The Torf District Delta.
Reageer!

Lynne Hanson geeft concert in De Amer.

AMEN = Op zondag 5 maart om 14:00 uur geeft Lynne Hanson een concert in De Amer. Deze Canadese - queen of america - heeft maar liefst negen albums gemaakt, waarvan het laatste in april 2022 uitkwam: -Ice Cream in November -. Hoewel zij haar bijnaam nog steeds eer aan doet, hoor je inmiddels duidelijk andere invloeden.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda