AMATEURVOETBAL

SVBO(zat) op zijn Duits langs Waskemeer

BARGER OOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse wist SVBO zat ook de tweede wedstrijd van het seizoen in winst om te zetten. Na de 5-2 zege op SCN werd nu Waskemeer met 4-3 aan de zegekar gebonden. Gemakkelijk ging het de mannen van trainer Jan Moes niet af, want binnen twee minuten stond het op een 1-0 achterstand wegens het benutten van een strafschop na een handsbal binnen de zestien.
Reageer!

BARGERES laat voorsprong uit handen glippen

NIUW BALINGE - In deze zaterdag 5e klasse G leek Bargeres na de 5-1 overwinning op NKVV opnieuw op een simpele overwinning af te stevenen. De uitwedstrijd tegen Nieuw Balinge begon voor de mannen van trainer Gert Aalderink voortvarend met een 2-0 voorsprong, maar uiteindelijk mochten de Emmenaren de handen nog dicht knijpen met de 2-2 eindstand. Bargers was in de eerste helft net echt scherp, maar kwam wel op 0-1 door Casper Dorgelo.
Reageer!

Uitblinker Peter van Elten wijst NWVV te weg

NIEUW WEERDINGE – De wedstrijd in de zaterdag 4e klasse D tussen NWVV en Mussel begon voor de Nieuw Weerdingers niet hoopvol, maar won uiteindelijk wel met 4-2. Na een eerste helft waarin NWVV veel te slap aan de wedstrijd begon, kreeg het wel enkele kansen, maar het was Mussel dat halverwege op voorsprong kwam via Cas Groenewold. 0-1 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

EHS’85 wint lastige uitwedstrijd in Dalerveen

DALERVEEN – In de zondag 4e klasse D heeft EHS’85 zichzelf een goede dienst bewezen door met 4-1 van DSC’65 te winnen. Op een prima grasmat werd er in Dalerveen om 14:01 uur afgetrapt nadat er een minuut stilte werd gehouden voor de overleden erevoorzitter van EHS’85 Geert Emmens. EHS’85 had vanaf het begin het betere van het spel. DSC’65 zette hier een flinke portie werklust tegenover.
Reageer!

Drenthina pakt puntje in Veendam

VEENDAM – In de zaterdag 2e klasse L kwam Drenthina niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen Veendam 1894. De groenwitten uit Emmen waren waarschijnlijk nog niet bij de les na het eerste fluitsignaal van de scheidsrechter want binnen twee minuten keken de groenhemden uit Emmen tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Winston de Jonge.
Reageer!

Schoonebeek de gelukkigste in Ter Apel

TER APEL - Na de drie punten vorige week tegen Titan, moest Schoonebeek deze week naar Ter Apel toe. Ter Apel ’96 had vorige week de eerste wedstrijd verloren en wilde iets recht zetten. Schoonebeek was de eerste helft iets sterker, en scoorde vlak voor rust.
Reageer!

CEC overklast Zuidwolde

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G wist nieuwkomer CEC in en tegen Zuidwolde een ruime 5-0 zege te behalen. De ploeg van trainer Reinier Pruim wist de 1e helft met een 2-0 voorsprong af te sluiten door twee doelpunten van Sander de Graaf.
Reageer!

FC Klazienaveen wint derby in Coevorden

COEVORDEN - In de zaterdag 3e klasse D won FC Klazienaveen met 3-0 van CSVC. De Klazienaveners waren over het geheel genomen de betere ploeg en wisten dat ook in doelpunten uit te drukken. Trainer Marc Hegeman zag zijn mannen na een 0-0 ruststand in de tweede helft afstand nemen van de thuisclub. Roan Bruinsma opende de score en na de 0-1 was het enkele minuten later Julian de Wolde die de wedstrijd met zijn treffer al een beetje in het slot zette. 0-2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda