AMATEURVOETBAL

EHS’85 verliest voor het eerst

EMMEN - EHS 85 is tegen de eerste competitienederlaag aangelopen. Thuis tegen Smilde 94 werd het 0-2. Onder een fijn zonnetje en op een abominabel veld kwam Smilde 94 goed uit de startblokken. Het kwam op 0-1 door een terechte penalty. Echter even daarvoor werd aanvoerder Eberhard van de Schanskers onderuit geschoffeld op het middenveld. Hier werd niet voor gefloten en uit de daaropvolgende aanval van Smilde kwam een penalty.
Reageer!

Schoonebeek te slap in Gasselternijveen

NIEUW SCHOONEBEEK - De thuiswedstrijd tegen Gasselternijveen werd door Schoonebeek nog vrij eenvoudig met 5-0 gewonnen, maar deze zondagmiddag gaf hekkensluiter Gasselternijveen meer weerstand. Sterker nog, Gasselternijveen was de fellere ploeg en ging dan ook uiteindelijk met een 1-0 overwinning aan de haal.
Reageer!

Hectische slotfase bezorgd DZOH de volle winst

EMMEN - In een hectische slotfase wist DZOH de volle winst te pakken tegen Epe. Beide ploegen hadden het vizier niet echt scherp staan en Epe zag vrij snel Mart Nijhof met een zware knieblessure uitvallen en bij DZOH moest verdediger Daniel Sanafikhah vanwege een blessure voortijdig van het veld. Epe was daarna dichtbij een doelpunt toen een mooie voorzet op Sven van Egteren en vlak voor rust wist DZOH doelman Pieter IJzerman Henk Slot van een treffer af houden. Ruststand 0-0.
Reageer!

CEC pakt belangrijke punten

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse G wist CEC op sportpark De Runde de wedstrijd tegen het iets hoger staande Tiendeveen na een 2-1 ruststand met 5-2 in haar voordeel te beslissen. Tiendeveen kreeg in de 9e minuut een strafschop nadat de bal tegen de hand van een CEC verdediger kwam binnen de zestien. Glenn Kleine schoot de bal van af de stip tot twee keer toe tegen CEC doelman Xander van Dijk op.
Reageer!

Drenthina pakt volle winst in Leek

LEEK - Op sportpark Oostindie De Knip wist Drenthina de uitwedstrijd tegen middenmoter VEV 67 na een 0-0 ruststand met 2-0 te winnen door doelpunten van Ronals Koops en Niek Klasens. De Emmenaren blijven daardoor volop in de strijd om het kampioen. Koploper is nog wel achilles 1894 met 32 punten uit `6 wedstrijden, maar Drenthina volgt met twee punten mindere en een wedstrijd minder.
Reageer!

NWVV op eigen veld niet verder dan een puntje

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D moest NWVV genoegen nemen met ountje in de strijd om de degradatie te ontlopen. Op eigen veld kwamen de volgelingen van trainer Johan Hollen niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Enerzijds wist het geen afstand te nemen van de degrdatieplaatsen en anderzijds verloor het ook een beetje de aansluiting met Glimmen dat nu vier punten los is na de 2-1 winst op BSVV.
Reageer!

FC Klazienaveen onderuit tegen Hoogeveen

HOOGEVEEN – Met enkele fraaie treffers en een 6-1 overwinning vernederde Hoogeveen zaterdag in de tweede helft de nummer twee van de ranglijst FC Klazienaveen. Een uitslag die nog veel hoger had kunnen uitvallen als men iets zorgvuldiger was geweest in de slotfase van de wedstrijd. FC Klazienaveen was sinds de winterstop nog ongeslagen en strijden met ZZVV om de titel.
Reageer!

Wedstrijdpunten voor SVBC

BARGER COMPASCUUM -In de zondag 5e klasse D had koploper Weiteveense Boys een vrije speeldag terwijl SVBC en Sp Roswinkel vol aan de bak moesten. SVBC bleek uiteindelijk na ruim 90 minuten te sterk voor GKC uit Gasselte.
Reageer!

Puntje voor Sp Roswinkel

ROSWINKEL - Sp Roswinkel kwam zondagmiddag niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen SV Hoogersmilde. De mannen van trainer Cor Lubach namen wel al vrij vroeg ij de wedstrijd de leiding via een doelpunt van Roy van der Sluis, in het begin van de 2e helft kwam Sv Hoogersmilde op gelijke hoogte via Joost Boerma.
Reageer!

Weerdinge kan koploper Sweel niet stoppen

WEERDINGE - Zonder sprankelend te spelen heeft Sweel de koppositie in de derde klasse D weten te behouden na een 2-0 winst op Weerdinge. Het voetbal was niet echt goed maar golfde op en neer. Beide ploegen waren aanvankelijk slordig in de afwerking om elkaar pijn te doen. Sweel had in de eerste helft moeite om zich aan het slecht bespeelbaar veld aan te passen en kwam nauwelijks tot een fatsoenlijke aanval. De gelijk opgaande eerste helft werd doelpuntloos afgesloten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda