AMATEURVOETBAL

DVC’59 handhaaft zich en SVBC promoveert niet

KLAZIENAVEEN - DVC 59 had zondagmiddag niet echt problemen met tegenstander SVBC. De mannen uit Nieuw Dordrecht wonnen op sportpark De Planeet in Klazienaveen na een 2-0 ruststand uiteindelijk vrij gemakkelijk met 5-0. Jeffrey Mink en Lars Jakobs scoorden in Klazienaveen twee keer en aanvoerder Nick Mink zorgde voor de vijfde treffer.
Reageer!

Sc Roswinkel het komende seizoen weer in de zondag 5e klasse spelen.

ROSWINKEL - Net als SVBC zal ook Sc Roswinkel het komende seizoen weer in de zondag 5e klasse spelen. De groenhemden uit Roswinkel waren zondagmiddag kansloos tegen KSC de herkanser in de 4e klasse. Op het veld van Sc Erica werd SC Roswinkel met 6-2 alle illusies op promotie ontnomen. Door met 6-2 van KSC uit Schoonoord te verliezen
Reageer!

Weerdinge werkt achterstand weg en handhaaft zich

WEERDINGE - Met een flinke stunt wist Weerdinge zondagmiddag een 2-0 achterstand tegen BNC uit Finsterwolde weg te werken in de strijd om zich te handhaven in de zondag 3e klasse. Het werd een wedstrijd die op het scherpst werd uitgevochten met uiteindelijk ook nog twee rode kaarten voor Weerdinge en drie rode kaarten voor BNC eindigde. BNC won de eerste wedstrijd nog wel met 2-0 en leek daarmee zo goed als zeker te promoveren, maar op sportpark De Luwte in Weerdinge werden de mouwen bij de thuisclub opgestroopt.
Reageer!

Geen promotie voor FC Klazienaveen

ZUIDWOLDE - Niet FC Klazienaveen, maar Be Quick 1887 wist zaterdagmiddag op het veld van ZZVV in Zuidwolde de promotie naar de zaterdag 2e klasse. FC Klazienaveen kwam eigenlijk vanaf het begin niet in de wedstrijd tegen het betere voetballende Be Quick 1887. De mannen van de vertrekkende trainer Patrick Beek kwamen in de eerste helft op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Willem Lanjouw, die met deze wedstrijd en een doelpunt zijn actieve carrière afsloot en het trainersvak ingaat.
Reageer!

Sc Angelslo kansloos tegen Alcides en degradeert

GEESBRUG - In de strijd om zich te handhaven in de zaterdag 4e klasse leed Sc Angelslo op het sportpark van VCG in Geesbrug een martelgang tegen een veel beter voetballende Alcides. Na een 1-2 ruststand werd het uiteindelijk 8-2 voor Alcides. De mannen van trainer Johan Knol begonnen overigens wel goed aan de wedstrijd en moest de Alcides doelman zich binnen een minuut behoorlijk lang maken om een hoge inzet vanaf de zijkant nog net over de lat te tikken.
Reageer!

HOC promoveert naar de 2e klasse

OOSTERWOLDE - Voor HOC werd de promotiewedstrijd tegen Akkrum op het veld van Oosterwolde een feestelijke afsluiting van het seizoen met een mooie promotie naar de zondag 2e klasse. Na een eerste helft waarin niet werd gescoord vielen de noodzakelijke doelpunten wel in de 2e helft. In de 55e minuut was het Gert-Jan Spijker die een afgemeten hoekschop van Frank Fokke bij de tweede paal binnen kopte.1-0.
Reageer!

Schoonebeek promoveert naar derde klasse

NIEUW SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kwam USV uit Nieuwleusen naar Nieuw Schoonebeek voor de tweede wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. De eerste wedstrijd was in een 2-1 overwinning voor USV geeindigd, Schoonebeek moest dus winnen om te kunnen promoveren. Na een gelijk op gaande eerste helft met een 0-0 ruststand, wist Schoonebeek ongeveer 10 minuten voor tijd te scoren. Een verlenging was noodzakelijk, maar ook daarin werd niet gescoord. Schoonebeek nam uiteindelijk de strafschoppen beter en promoveert.
Reageer!

FC Klazienaveen ten koste van ZZVV naar promotiefinale

ZUIDWOLDE - Voor FC Klazienaveen verloopt de nacompetitie met als inzet promotie naar de 2e klasse J tot nu toe voorspoedig. Na de winst op De Weide werd ook de laatste horde tegen ZZVV goed genomen. Daarvoor had de ploeg van trainer Patrick Beek dinsdagavond wel een verlenging nodige ploeg maar won uiteindelijk met 3-2.
Reageer!

Schoonebeek houdt kans op promotie

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag moest Schoonebeek uit naar USV in Nieuwleusen voor de eerste wedstrijd in de nacompetitie voor promotie naar de derde klasse. USV en Schoonebeek hebben nog nooit eerder tegen elkaar gevoetbald, en waren dan ook totale onbekenden voor elkaar. Na een gelijkopgaande eerste helft met een 1-1 ruststand, wist USV direct na rust nogmaals te scoren. Ondanks een sterk aandringend Schoonebeek in de tweede helft, bleef de 2-1 op het scorebord staan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda