AMATEURVOETBAL

DZOH handhaaft zich in de zaterdag 1e klasse

HEERENVEEN - In de zaterdag 1e klasse E district Oost deed DZOH zaterdagmiddag goede zaken. In en tegen Heerenveen wonnen de mannen van het trainersduo Roy Stroeve en Berry Hoogeveen met 3-0 en behaalden daarmee drie punten die voldoende waren voor klasse behoud.
Reageer!

Koen Dekens matchwinner voor Drenthina

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse L moest Drenthina lang wachten, maar in de 82e minuut was het Koen Dekens die na een moeilijke wedstrijd, waarin de doelman van Zuidhorn uitgroeide tot de man van de wedstrijd, zijn ploeg op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

Twedo verrassende kampioen van de zondag 3e klasse D

NIEUW AMSTERDAM – Dankzij een monsterscore tegen Gasselternijveen werd Twedo op doelsaldo de verrassende kampioen van de zondag 3e klasse D. Twedo won na een 4-0 ruststand met 8-0 door doelpunten van Jurben Visser (1-0 en 2-0), Iwan Immink (3-0, 4-0 en 5-0),
Reageer!

FC Klazienaveen kansloos tegen kampioen ZZVV

ZUIDWOLDE – In de zaterdag 3e klasse D is ZZVV al kampioen maar dat weerhield het de mannen om op forse wijze revanche te nemen voor de 1-0 nederlaag in Klazienaveen. Het enige doelpunt kwam toen van de voet van Aaron Brinks.
Reageer!

Geen winst voor SVBO zat en NWVV

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D eindigden de wedstrijd van SVBO zat op eigen veld tegen Wildervank in een 3-1 nederlaag en NWVV dat op bezoek moest bij FC Assen liep tegen een fikse 9-0 nederlaag op.
Reageer!

Vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN – In de zondag 1e klasse E wisten zowel vv Emmen als SVBO zich een week geleden al veilig te stellen speelden zich in de vorige speelronde reeds veilig. SVBO won met 2-0 van Dalfsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda