AMATEURVOETBAL

SVBO JO-19 wint eigen A-B toernooi

BARGER OOSTERVELD - Tijdens het jaarlijkse voetbalfeest voor A + B team bij SVBO in Barger-Oosterveld is het team van SVBO JO-19 winnaar geworden van hun poule 1 door alle 5 wedstrijden in winst om te zetten. Nieuwekerk JO-19 eindigde als 2e voor CEC dat beslag legde op de 3e plaats.
Reageer!

WKE 16 kan degradatie niet voorkomen

HOLLANDSCHEVELD - WKE 16 is er niet in geslaagd om 1e klasser te blijven. Het verloor in Hollandscheveld de finale met 3-1 van Rolder Boys. WKE'16 kwam wel snel op voorsprong. In de 5e minuut gleed Jochem Scholten de 1-0 achter doelman Raimo Bruinsma. De mannen van trainer Rock Slor namen daarna het heft een beetje over en kreeg goede mogelijkheden, maar vonden steeds WKE'16-doelman Wim Kok op hun weg. In de 25e minuut kon Kok niet voorkomen dat Jansen de bal in de korte hoek plaatste en de ruststand op 1-1 bepaalde.
Reageer!

CEC promoveert naar de 4e klasse

GASSELTERNIJVEEN – Via een 3-2 overwinning van CEC promoveert CEC naar de 4e klasse en VAKO daardoor degradeert naar de 5e klasse. In een spectaculaire eerste helft nam CEC al na zeven minuten spelen een voorsprong via Leon Harms. Vanaf een meter of zestien plaatste hij de bal in de hoek langs een kansloze doelman Rolf van Wijk.1-0. Vier minuten later stond VAKO weer op gelijke hoogte.
Reageer!

EHS 85 sluit seizoen af met promotie

PESSE - EHS'85 uit Emmerschans zorgde zondagmiddag op het sportpark van Pesse voor een zeer bijzonder en historisch moment in de clubgeschiedenis van EHS 85. Voor het eerst in haar bestaan wist het promotie naar de 2e klasse af te dwingen na een knappe, maar mooie 2-1 overwinning op Olyphia. Al vroeg in de wedstrijd nam de ploeg uit Emmerschans de leiding dankzij een mooie treffer van Patrick Eberhard, maar het antwoord van Olyphia liet niet lang op zich wachten om de stand weer gelijk te trekken.
Reageer!

SVV'04 handhaaft zich in de derde klasse

PESSE - SVV'04 speelt ook het volgende seizoen in de derde klasse doordat het in de finale van de nacompetitie met 2-1 van Mildam wist te winnen. In de reguliere competitie wist SVV'04 de nacompetitie net niet te ontlopen, maar de derdeklasser overleefde het avontuur uiteindelijk wel. In Pesse kwam de ploeg uit het oliedorp Schoonebeek na een kwartier spelen nog wel op achterstand door een doelpunt van Mas Kruyt, maar op slag van rust zorgde Michel Kerkdijk voor de gelijkmaker. 1-1. In een meer dan spannende tweede helft kon het duel alle kanten op, maar Sil Wanders maakte in de slotfase de 2-1 en stelde daarmee het verblijf van SVV'04 in de derde klasse ook voor het volgend seizoen veilig.
Reageer!

Strafschoppen brengen WKE 16 naar de finale

NOORDSCHESCHUT - WKE'16 heeft zich met veel pijn en moeite geplaatst voor de finale van de nacompetitie voor een plek in de 1e klasse. Tegen Noordscheschut stond het na verlenging 3-3. De Emmenaren waren beter in het nemen van strafschoppen. De eerste kans in het duel was voor de thuisclub.Enrico Schonewille maar WKE 16 kwam wel op voorsprong via Florian Zeqiri die diep werd gestuurd.1-0.
Reageer!

SVV 04 naar de finale tegen Mildam

SCHOONEBEEK- De promotie/degradatiewedstrijd in de 3e en 4e klasse van de zondagafdeling tussen SVV 04 en Mildan werd nipt door SVV 04 gewonnen. Het was overigens een prima wedstrijd voor de vele toeschouwers langs het veld op sportpark De Kampen. Toch werd het maar een nipte overwinning voor de Schoenbekers. Na bijna een half uur werd een foutieve terugspeelbal bij USV goed afgestraft. 1-0.
Reageer!

Weiteveense Boys weer terug in de 5e klasse

BELLINGWOLDE - Voor Weiteveense Boys is de nacompetitie voorbij na een 2-0 nederlaag bij Bellingwolde en moeten de mannen uit Weiteveen na de promotie na 1 seizoen al weer terug naar de 5e klasse. Weiteveen trainer Andre Steenhuis:,, We begonnen vrij redelijk aan de wedstrijd, maar creeerden te weinig. Van beide kanten was er van goed voetbal geen sprake. Bellingwolde komt op 1-0 na rebound op een afstandsschot.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda