AMATEURVOETBAL

SVBC zonder moeite langs Witteveense Boys

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse D maakte koploper SVBC op eigen veld geen fout tegen het lager geplaatste Witteveense Boys. Na een 3-0 ruststand eindigde het duel in een 4-0 overwinning voor de mannen van trainer Henk Hoogenbirk. Jorn Ahlers opende de score na ene goede combinatie met Stan Bijl die vanaf de achterlijn de bal voorlegde. Even later viel er een bal in de 16 en was Ahlers er als de kippen bij om de bal op de pantoffel te nemen en de 2-0 te scoren.
Reageer!

Weiteveense Boys pakt volle wint in eigen huis

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse G wist Weiteveense Boys de thuiswedstrijd tegen HH Combi na een 2-1 ruststand met 3-2 te winnen, De mannen van trainer Andere Steenhuis begonnen voortvarend aan de wedstrijd met een doelpunt van Thom Scheper die zich in de 2e minuut zelf vrij speelde in de 16 en de 1-0 scoorde. Vijf minuten werd de voorsprong weer teniet gedaan door Niels Veldhuizen die een vrij bal van buiten de zestien over de muur binnen schoot. 1-1.
Reageer!

SVV'04 met moeite langs SC Erica

SCHOONEBEEK – In de zonder 3e klasse D wist SVV'04 de derby tegen SC Erica met 2-1 te winnen. Aanvoerder Rick Piek werd in deze wedstrijd matchwinner door de beide doelpunten voor SVV 04 te scoren. Aanvankelijk was er voor de toeschouwers op sportpark De Kampen weinig te genieten. Zowel SVV’04 als Sc Erica wisten weinig kansen uit te spelen en tot de thee bleef de 0-0 op het scorebord staan.
Reageer!

EHS’85 de baas in Schoonoord

SCHOONOORD - EHS 85 heeft weer drie punten aan het totaal kunnen toevoegen. De Schanskers zijn nog steeds ongeslagen, na de winstpartij tegen KSC in Schoonoord. De mannen van trainer Doldersum kwamen goed uit de kleedkamer en na ongeveer een kwartiertje was het voor het eerst raak. Jeroen Smit snelde over links langs zijn directe tegenstander en bediende Richard Fuhler. Die zag zijn schot van richting vernaderd maar wel in het doel verdween. 0-1..
Reageer!

CEC vergeet kansen te benutten

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse G behoord het van de zondag overgekomen CEC tot één van de favorieten in de strijd om de promotie, maar moest zaterdagmiddag toezien hoe een stug verdedigend VCG uit Geesbrug de ploeg op 0-0 wist te houden. Wij waren de hele wedstrijd de bovenliggende partij, zegt CEC trainer Reinier Pruim en vervolgt: -De tegenstander is bijna niet op onze helft geweest, maar aanvallend was het bij ons steeds net niet-.
Reageer!

SVBO teleurstellend tegen Fit Boys

BEILEN - In de zaterdag 4e klasse D werd SVBO zaterdagmiddag in Beilen na twee overwinningen even weer met beide benen op de grond gezet. Fit Boys, de plaatselijke trots, die niet sterk aan de competitie begonnen met een punt uit twee wedstrijden, wist de Barger Oostervelders met een 2-0 nederlaag weer de Frieslandroute richting Emmen op te sturen.
Reageer!

Tien doelpunten bij EHS’85 - Eext

EMMERRSCHANS – In de zondag 4e klasse D begon EHS 85 voortvarend aan de wedstrijd en na 52 seconden lag de bal in het net achter de Eexter doelman. Alilovic snelde langs de rechterkant en trok de bal voor. De voorzet werd door Jeroen Smit op waarde geschat en schoof het leer eenvoudig binnen. 1-0. Amper drie minuten later was er een soort gelijke actie.
Reageer!

SVV 04 op karakter en inzet langs Titan

NIEUW WEERDINGE - In de zondag 3e klasse D stond de wedstrijd Titan - SVV 04 op de rol en vooral voor nieuwkomer Titan was het na twee nederlagen van groot belang om punten te pakken. Na een ruststand van 1-0 en een eindstand van 1-2 tegen SVV 04 lukte het de mannen van trainer Henri Goeree ook in de derde wedstrijd niet. De 1e helft van deze wedstrijd gaf een beeld dat het alle kanten op kon.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda