AMATEURVOETBAL

EHS’85 wint rommelige wedstrijd van Zwartemeerse Boys

ZWARTEMEER - Het voetbal was de eerste helft net zoals het veld in Zwartemeer. Niet om over naar huis te schrijven. Na een 0-0 ruststand eindigde de wedstrijd Zwartemeerse Boys- EHS’85 uiteindelijk met 2-3. Vanaf het begin gingen de ploegen gelijk op en waren er kansjes over en weer, maar voor rust werd er niet gescoord.
Reageer!

Monsterzege SVBC op Zandpol

ZANDPOL – In de zondag 5e klasse D kende SVBC geen [pardon met hekkensluiter Zandpol. Na een 0-3 ruststand wonnen de Barger Compascumers met 8-1. Na een eerste half uur, waarin niet zoveel gebeurde, sloeg SVBC in het laatste kwartier voor de pauze plotseling keihard toe. Tim Finke scoorde de 0-1 en de 0-3 met daar tussen een treffer van Davey Geerts(0-2).
Reageer!

Weiteveense Boys komt na achterstand goed terug

WEITEVEEN – In de zondag 5e klasse D behaalde Weiteveense Boys op eigen veld na een 0-2 ruststand een 3-2 overwinning op HH Combi. De ploeg uit Hijken begon voortvarend aan de wedstrijd en stond binnen een half uur op een 2-0 voorsprong en leek de thuisclub een moeilijke middag te gaan bezorgen.
Reageer!

Schoonebeek wint eenvoudig bij Buinen

BUINEN - Nadat vorige week de topper tegen Gasselternijveen op het allerlaatste moment verloren ging, moest Schoonebeek deze zondag op bezoek bij Buinen. De verzorgsters hebben afgelopen week heel wat pijntjes weg kunnen masseren zodat Schoonebeek met een iets completere selectie kon aantreden. Het kwaliteitsverschil was deze middag vrij groot, zodat Schoonebeek redelijk eenvoudig won met 1-4.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda