AMATEURVOETBAL

Drie belangrijke punten voor FC Klazienaveen

KLAZIENAVEEN - In de 3e klasse D heeft Klazienaveen drie belangrijke punten behaald in de strijd tegen degradatie. De 17-jarige Ruben Wijnand, die voor het eerst in de basis stond werd uiteindelijk matchwinner voor Klazienaveen. De thuisploeg ging flitsend van start, want in de derde minuut scoorde Patrick Bloemberg de 1-0, maar de treffer werd afgekeurd wegens buitenspel. Ruben Wijnand, in de eerste helft de gevaarlijkste man bij Klazienaveen, zag een inzet door Elim-doelman Gerben Lunenborg gestopt. Elim kreeg voor rust via Mike Doldersum twee scoringkansen, maar zijn inzetten werden gekeerd door doelman Justin Verschoor.
Reageer!

Busreis naar bekerkraker PEIZE - SVBO

BARGER OOSTERVELD - Op dinsdag 19 maart staat voor SVBO de bekerwedstrijd in en tegen Peize op het programma. Supporters kunnen met de bus naar Peize.Het vertrek is 18:00 uur. Supporters die mee willen, kunnen zich aanmelden bij Geert Fuhler (0630007334). De bus vertrekt vanaf de vaste vertrekplaats kantine SVBO.
Reageer!

Schoonebeek en Dwingeloo schieten weinig op met een punt

DWINGELOO - Afgelopen zondag moest Schoonebeek aantreden tegen rode lantaarn drager Dwingeloo. De uitwedstrijd in Dwingeloo werd nog met 2-1 verloren, en dat is tot op heden de enige overwinning van Dwingeloo. Deze middag kwam er bijna eentje bij, maar in de 96e minuut wist Schoonebeek toch nog de gelijkmaker te produceren, 2-2.
Reageer!

Schoonebeek kan niet opnieuw uithalen tegen Wacker

NIEUW SCHOOENBEEK - Nadat de uitwedstrijd in oktober tegen Wacker in een 2-8 overwinning was geëindigd, kon Schoonebeek niet opnieuw uithalen tegen Wacker. Na een gelijk opgaande wedstrijd wist Wacker uiteindelijk diep in blessuretijd deze keer de winst naar zich toe te trekken, 2-3.
Reageer!

Sc Angelslo verliest van Damacota

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Sc Angelslo zaterdagmiddag niet van Damacota te winnen. Op sportpark Noord liepen de mannen van trainer Sander Eising tegen een 2-1 op. De mannen uit Nieuwe Pekela stonden halverwege met 1-0 voor.
Reageer!

SVBO doet zich zelf te kort tegen WVV

BARGER OOSTERVELD - In het weekend 1e klasse J liep SVBO zondag op eigen sportpark aan de Parkstraat tegen een nipte 1-0 nederlaag op tegen WVV, op doelsaldo de nummer twee op de ranglijst. De ploeg van Peter Timmer probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar zich toe te trekken en kwamen regelmatig vaak in de zestien van de ploeg uit Winschoten, maar het vizier stond niet scherp. Het waren juist de gasten uit Winschoten die even voor rust de leiding wisten te nemen via een treffer van Thijs Hateboer die vanaf links werd aangespeeld en vrij voor doelman Lennon Ebeltjes geen fout maakte. 0-1 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Overzicht wedstrijden van zaterdag en zondag

NIEUW WEERDINGE - Dertiende overwinning op rij voor Bargeres is een feit. In de zaterdag 5e klasse F kende koploper Bargeres ook geen pardon voor NWVV. In Nieuw-Weerdinge werd het na een 0-2 ruststand uiteindelijk 0-6. Rob de Graaf opende de score halverwege de eerste helft en Yorick Zweerink maakte de 0-2. Na de thee scoorden achtereenvolgend Casper Dorgelo, Jelmer ten Cate, Tim Kocks en Yorick Zweerink die zijn 29e van dit seizoen maakte. Eindstand 0-6.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda