AMATEURVOETBAL

DZOH pakt puntje tegen KHC

EMMEN - In de zaterdag 1e klasse E van District Oost wist DZOH op eigen veld knap een punt overgehouden aan de wedstrijd tegen het op de derde plaats staande KHC uit Kampen. Na twee nederlagen op rijd was dit een welkom punt voor de promovendus in deze klasse. Voor rust werd het een gelijk opgaande 1e helft, maar DZOH kreeg de beste kans van de wedstrijd in de eerste helft.
Reageer!

FC Klazienaveen pakt drie belangrijke punten

VEENHUIZEN- In de zaterdag 3e klasse D wist FC Klazienaveen de uitwedstrijd in en tegen Veenhuizen met 2-1 te winnen. FC Klazienaveen in de beginfase de betere ploeg, maar kansen kreeg de ploeg niet. Alleen Jesse Habing nam het doel van Veenhuizen een paar keer onder vuur, zonder dat het echt gevaarlijk werd.
Reageer!

Titan pakt drie belangrijke punten in en tegen Nieuwe Buinen

NIEUW BUINEN – In de 3e klasse D van het zondagvoetbal won Titan in een prachtige Buunerdrome na een 0-0 ruststand met 2-1 van Nieuw Buinen. De eerste 20 minuten was het aftasten aan beide zijden, weinig gecreëerde kansen, veel balverlies en strijd op het middenveld. Een klein veld, veel spelers op een kluit en foutieve passing, respect voor de kleine 17 jarige keeper van Nieuw- Buinen. Eerste helft kansjes aan beide kanten maar geen echt doelgerichte ballen.
Reageer!

Schoonebeek speelt voor Sinterklaas tegen SVV’04

NIEUW SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag stond de derby tussen Schoonebeek en SVV 04 op het programma. SVV is de koploper in de derde klasse D en Schoonebeek staat ergens in de middenmoot. Schoonebeek spits Leon Steffens deelde op slag van rust een cadeautje uit aan SVV-er Rick Piek en die pakte het cadeautje gretig uit en won SVV de derby met 0-1.
Reageer!

Schoonebeek brengt te weinig tegen Sweel

NIEUW SCHOONEBEEK - Na de overwinning vorige week uit bij Nieuw Buinen, kwam nu Sweel op bezoek op sportpark “De Gruinte”. Na een middag zonder goed voetbal en weinig spektakel, trok Sweel uiteindelijk tegen Schoonebeek aan het langste eind. En ondanks dat Sweel meer dan een half uur met een man minder speelde, won het toch met 0-1.
Reageer!

EHS’85 pakt eerste periode na winst op DVC'59

NIEUW DORDRECHT - EHS 85 heeft de eerste periodetitel van de competitie op zijn naam geschreven door uit bij DVC 59 uit Nieuw Dordrecht te winnen met 2-5. EHS 85 begon geduldig en had veelvuldig balbezit. DVC 59 probeerde zo nu en dan druk te zetten maar tot een echt gevaarlijke counter kon het niet komen. Enige wapenfeit in de eerste helft van de thuisclub was een vrije bal die door Schansker keeper Sem van der Weg vakkundig onschadelijk werd gemaakt.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda