AMATEURVOETBAL

DZOH onderuit tegen WHC

WEZEP - In de zaterdag 1e klasse E wist DZOH in de uitwedstrijd tegen het op de derde plaats staande WHC geen punten te pakken. De ploeg uit de Rietlanden liep in Wezep na een 0-0 rustsand tegen ene 3-0 nederlaag op. Nadat er in de 1e helft weinig schokkends gebeurde was het de thuisclub die vrij snel op een 1-0 voorsprong kwam via Jasper Bremmer.
Reageer!

Drenthina houdt de punten in eigen huis

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse L wist Drenthina door een 2-0 overwinning op Be Quick `1887 drie belangrijke punten binnen te halen. In de 1e helft werd er niet gescoord ook al waren er wel een aantal mogelijkheden voor beide ploegen. Na iets meer dan een uur spelen opende Resmond Roemahlewang de score en tien minuten later tekende Roland Koops voor de 2-0.
Reageer!

WKE 16 nog steeds op koers

STADSKANAAL - Het op de tweede plaats staande WKE 16 bleef in het spoor van Valthermond dat met 3-1 won van Noordster. In en tegen Stadskanaal werd het zondagmiddag 3-1 voor de oranjehemden van trainer Albert Koops.
Reageer!

Emmen wint en SVBO verliest

EMMEN – In de zondag 1e klasse E is vv Emmen de laatste weken bezig aan een flinke opmars, nadat het een matig start van de competitie kende. Zondagmiddag werd met 2-0 gewonnen van GVAV-Rapiditas door doelpunten van Devando Fik en Bas Aalderink.
Reageer!

FC Klazienaveen niet verder dan 1-1

KLAZIENAVEEN - Op sportpark De Planeet in Klazienaveen kwam FC Klazienaveen in de zaterdag 3e klasse D niet verder dan een 1-1 gelijkspel tegen DKB. De mannen van trainer Marc Hegeman wisten tot aan de thee de nul te houden terwijl het aan de kant niet tot scoren wist te komen.
Reageer!

Schoonebeek haalt uit tegen Nieuw Buinen

NIEUW SCHOONEBEEK - Na de kansloze nederlaag tegen Twedo afgelopen week, stond deze week de wedstrijd tegen degradatiekandidaat Nieuw Buinen op het programma. Nieuw Buinen had een druk programma afgelopen week met wedstrijden op maandag en donderdag, Schoonebeek maakte hier gretig gebruik van en zette Nieuw Buinen vanaf de eerste minuut onder druk. Ook de doelpunten vielen deze middag makkelijk, de teller stokte uiteindelijk bij 6-0.
Reageer!

EHS’85 strijdend naar winst in Wijster

WIJSTER - EHS 85 heeft een goede slag geslagen in de ontknoping van de vierde klasse D. Het won in Wijster tegen de plaatselijke voetbalvereniging met 1-2. Doelpuntenmakers waren Patrick Eberhard en Andrej Alilovic. EHS 85 kwam bijna na dertig seconden al op voorsprong. Een afwaaiende voorzet van Joey Franke kon ternauwernood over worden getikt door de Wijster doelman.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda