AMATEURVOETBAL

Almere City moet nog drie keer knallen

ALMERE - Almere City FC moest op Stille Zaterdag buigen voor NAC Breda en is nu afhankelijk van Roda JC in de strijd om de vierde en laatste periode. De Limburgers staan twee punten voor op de ploeg van Alex Pastoor, maar zijn aankomende vrijdag te gast op het potentiële kampioenschapsfeest van FC Emmen. Almere City FC moet zelf de klus klaren bij TOP Oss.
Reageer!

Casper Goedkoop ook volgend seizoen assistent-trainer

EMMEN - Het contract van assistent-trainer Casper Goedkoop is met een seizoen verlengd. Goedkoop is sinds het seizoen 2016/2017 al assistent van hoofdtrainer Dick Lukkien. Dat zal komend seizoen niet anders zijn. Bij FC Emmen was Goedkoop als assistent nauw betrokken bij onder andere de promotie naar de eredivisie in 2018. Ook leidde hij FC Emmen 2 in 2019 naar het kampioenschap in de reservecompetitie. Goedkoop: - Na bijna vijf seizoenen ga ik nog altijd met plezier naar De Oude Meerdijk. We gaan eerst dit seizoen voor het maximaal haalbare en dan kijk ik alweer uit naar het nieuwe seizoen, hopelijk in de eredivisie-
Reageer!

FC Klazienaveen wint inhaalduel tegen BSVV

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D moest FC Klazienaveen dinsdagavond op sportpark De Planeet de inhaalwedstrijd tegen BSVV spelen. En deze wedstrijd leverde drie punten op voor de mannen van trainer Patrick Beek. De Klazienaveners kwamen op voorsprong door Melroy Hemme.1-0. BSVV kwam via Robin Timmer vlak na rust terug tot 1-1, maar Patrick Bloemberg wist in de 87e minuut de 2-1 eindstand binnen te werken.
Reageer!

Drenthina komt na achterstand goed terug

EMMEN – De inhaalwedstrijd van Drenthina tegen The Knickerbockers in de zaterdag 2e klasse J eindigde dinsdagavond in ene 2-2 gelijkspel. Daar zag het aanvankelijk niet uit op sportpark ,,De Oude Ros” want de gasten uit Groningen stonden na 45 minuten voetbal op een 0-2 voorsprong. In de 6e minuut was het Laurens Stellingwerff die The Knickerbockers via een strafschop op 0-1 wist te zetten.
Reageer!

Teleurstellend gelijkspel voor Sp Roswinkel

GASSELTE - In de zondag 5e klasse D stelde Sp. Roswinkel teleur met een 2-2 gelijk spel tegen het lager geplaatste GKC op sportpark Hoogte der Heide in Gasselte. Sp Roswinkel begon voortvarend aan de wedstrijd, want in de 2e minuut was het Lars Stap die de 0-1 scoorde door de bal met een mooie stift over de GKC doelman tegen het net te plaatsen. 0-1. Enkele minuten later was er paniek nadat Bjorn Helder van Sp Roswinkel buiten de lijnen moest na een blessurebehandeling.
Reageer!

Bargeres probleemloos langs laagvlieger Muntendam

EMMEN - Het was zaterdagmiddag op sportpark De Brinkenhalte in Bargeres prijsschieten in de zaterdag 5e klasse F tussen Bargeres en Muntendam. De mannen van trainer Geert Aalderink gingen er vanaf het begin vol tegen aan en wonnen na een 6-0 ruststand uiteindelijk met 8-1. Vooral Casper Dorgelo was deze middag heel attent, want nadat hij in de 5e minuut de 1-0 scoorde wist hij binnen vijf minuten de stand naar 3-0 te tillen.
Reageer!

NWVV pakt weer drie belangrijke punten

WINSCHOTEN - In de Zaterdag 5e klasse F wist NWVV uit Nieuw Weerdinge de uitwedstrijd tegen BATO met een 2-1 overwinning naar huis te halen. De mannen van trainer Johan Hollen, die door de met 5-1 gewonnen midweekse wedstrijd tegen ZNC in de woningnood zaten, begonnen rustig aan de wedstrijd en kwamen in de 25e minuut op een 1-0 voorsprong via een mooie treffer van Mark Kok. 0-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda