AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen laat twee punten liggen

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D liet FC Klazienaveen onnodig twee punten liggen. Op sportpark De Planeet eindigde de wedstrijd tegen WVV in 0-0 en gezien de gehele wedstrijd liet FC Klazienaveen duidelijk twee punten liggen. De ploeg van trainer Marc Hegeman was vanaf het begin van de wedstrijd de bovenliggende partij en kreeg rond de tiende minuten drie, vier kansen om de wedstrijd al vroegtijdig te beslissen.
Reageer!

SC Angelslo kan weer voorsprong niet vast houden

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse G wist SC Angelslo opnieuw een 2-2 voorsprong niet vast houden. Tegenstander NKVV kwam daarna goed terug en won uiteindelijk na een 2-1 ruststand met 2-4. In de 1e helft kwam NKVV er eigenlijk niet aan de pas volgens trainer Sander Eising. De sportpark Noord bewoners kwam via goed voetbal verdiend op een 2-0 voorsprong via twee treffers van Yoran Reinderink.
Reageer!

NWVV pakt puntje in Wildervank

WILDERVANK – Nieuwkomer NWVV in de zaterdag 4e klasse D wist in en tegen Wildervank na een 0-0 ruststand een 2-0 achterstand in de 2e helft nog een 2-2 gelijkspel uit het vuur te slepen. De mannen van trainer Johan Hollen speelden een 1e helft waarin er wel sprake van evenwicht in de wedstrijd zonder veel kansen.
Reageer!

Bargeres pakt volle winst tegen VVAK

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse G wist Bargeres na een evenwichtige wedstrijd tegen VVAK, waarin beide ploegen aan elkaar gewaagd waren na een 1-0 ruststand met een 3-2 eindstand de drie punten in eigen huis te houden. Op sportpark Brinkenhalte duurde het een half uur voordat Bargeres de score wist te openen. Na een afgeslagen aanval van Raymond de Groot kwam de afvallende bal bij Rob de Graaff en zijn voorzet bereikte Casper Dorgelo op maat en dat betekende 1-0.
Reageer!

Sweel en Twedo na 90 minuten in evenwicht

ZWEELOO – In de zondag 3e klasse D hebben Sweel en Twedo zaterdagavond na een enerverende en gelijkwaardige wedstrijd met 2-2 gelijk gespeeld. Beide ploegen kregen in de beginfase kansen, maar Sweel bleek het meest effectief. De thuisploeg kwam in de 20e minuut door een goal van Stein Jansen op voorsprong.
Reageer!

SVBO in tweede helft onderuit tegen TVC'28

BARGER OOSTERVELD – Zondag 1e klasser SVBO uit Barger-Oosterveld verloor zaterdagavond op het eigen kunstgras met 3-1 van TVC'28 uit Tubbergen dat in de tweede helft een maatje te groot, 1-3. De ploeg van Arthur van der Veen troffen met de ploeg uit Tubbergen een tegenstander die de competitie uitstekend is gestart met twee zeges. In de eerste helft kreeg TVC’28 de beste kansen om een voorsprong te nemen, maar SVBO kreeg in het laatste kwartier ook wel kansen, maar halverwege stond het nog gewoon 0-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda