AMATEURVOETBAL

SVBO(zat) verliest van beter Borger

BORGER - Zaterdagmiddag was er voor SVBO(zat) weinig te behalen in de uitwedstrijd in en tegen Borger. De wedstrijd was net 5 minuten onderweg toen de Barger Oostervelders al op achterstand kwamen na een fout in de verdediging. 0-1. SVBO-trainer Jan Moes: ,,Wij kregen daarna nog wel mogelijkheden om de 1-1 te maken, maar Borger ook om in de 1e helft al de 2-0 te maken. Vanaf de 85e minuut gingen wij alles of niets spelen en daar maakte Borger dankbaar gebruik. Het werd niks want Borger bepaalde in de laatste vijf minuten met drie treffers de eindstand op 4-0.
Reageer!

Sc Erica en Twedo in evenwicht

ERICA – In de zondag 2e klasse H eindigde de derby tussen Sc Erica en Twedo in bloedeloze 0-0. Beide ploegen waren niet in staat om de kansen die er nog weren uitgespeeld ook te kunnen verzilveren. Met dit puntje is het op de 10e plaats staande Sc Erica in ieder geval een puntje uitgelopen op het op de herkansingsplaats staande VENO dat met 2-0 klop kreeg van Germanicus. Twedo staat in deze klasse op een zevende plaats. Het komende weekend zijn zowel Sc Erica als Twedo vrij. Op 3 maart staan de wedstrijden Zuidwolde – Sc Erica en Twedo – RSC op het programma.
Reageer!

SVV’04 met puntje terug uit Ruinerwold

RUINERWOLD - In de zondag 3e klasse C eindigde de wedstrijd tussen Ruinerwold en SVV 04 in een 1-1 gelijkspel. In de eerste helft waren de ploegen aardig aan elkaar gewaagd. Ruinerwold werd vooral gevaarlijk door rushes van Ruben Buld, waar ook SVV 04 een paar keer gevaarlijk voor het doel verscheen. Enorme kansen bleven uit en daardoor stond het halverwege de wedstrijd nog 0-0. In de 2e helft drong Ruinerwold wat meer aan dan SVV 04 en kwam via Kevin Loof op een 1-0 voorsprong, maar na een uur spelen was het Sander Kocks die de stand gelijktrok. 1-1 en dat werd ook de eindstand. Zondag 18 februari is Dwingeloo de tegenstander op sportpark De Kampen.
Reageer!

Carnaval viert hoogtijd in de gemeente Emmen

EMMEN -De vijf caranvalsvernigingen in de gemeente Emmen kunnen weer terugkijken op een geslaagd carnavalsfeest van donderdag tot en met dinsdag met elk jaar weer een eigen carnavalsoptocht als hoogtepunt. Naast de feestelijkheden in de horeca of zuper grote feesttenten is de optocht de uitgelezen kans om zich aan de mede dorpsbewoners die de tenten niet bezoeken, kan presenteren.
Reageer!

Schoonebeek ten onder in Pesse

PESSE - De ziekenboeg loopt bij Schoonebeek langzaamaan leeg, waardoor trainer Abel weer meer keuzemogelijkheden krijgt. Tegen Pesse ging het de eerste helft gelijk op, met de betere kansen voor Schoonebeek, maar in de tweede helft schakelde Pesse een tandje bij en hield met een 2-0 overwinning de punten in Pesse.
Reageer!

SVV 04 ziet Beilen met de punten vertrekken

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C wist SVV 04 de overwinning op buurman Schoonebeek het afgelopen weekend geen gevolg te geven. Op sportpark De Kampen bleek Beilen uiteindelijk de sterkste en drukte dat uit met drie doelpunten. Voor Beilen scoorde Nick Matthijssen de 1-0 en de 2-0 voor de thee en een kwartier voor tijd was het Milan Bos die de eindstand op 0-3 bepaalde.
Reageer!

Koploper Bargeres maakt ook tegen VVS Oostwold geen fout

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres zaterdagmiddag op sportpark Brinkenhalte de thuiswedstrijd tegen VVS Oostwold na een 1-0 ruststand uiteindelijk nog wel simpel met 5-0 te winnen. De mannen van trainer Geert Aalderink speelden een 1e helft waarin beide ploegen wel kansen kregen maar niet wisten te scoren. Pas na een minuut of twintig was het Yorick Zweerink die eindelijk een bres wist te slaan en de bal tegen het net plaatste. 1-0.
Reageer!

DZOH pakt drie punten tegen GRC Groningen

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH de thuiswedstrijd tegen GRC Groningen na een 2-0 ruststand met 3-1 te winnen. Rayon Brouwer scoorde in de 7e minuut de 1-0 en tien minuten later was het Joel Zweerink die voor een 2-0 ruststand zorgde. DZOH controleerde daarna in de 2e helft de wedstrijd, maar 10 minuten voor tijd werd het toch weer een wedstrijd door een tegentreffer van Ronald Paas. 2-1. Uiteindelijk was het Rayon Brouwer die in de slotfase voor een 3-1 eindstand zorgde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda