FC Klazienaveen kansloos tegen kampioen ZZVV

ZUIDWOLDE – In de zaterdag 3e klasse D is ZZVV al kampioen maar dat weerhield het de mannen om op forse wijze revanche te nemen voor de 1-0 nederlaag in Klazienaveen. Het enige doelpunt kwam toen van de voet van Aaron Brinks.


Nadat Jovanni van Dijk na iets meer dan een half uur spelen de score opende en zijn ploeg op 1-0 wist te zetten begonnen de kampioenen warm te draaien, want na de thee ging het plotseling heel snel. Jovanni van Dijk tekende ook voor de 2-0 en na iets meer dan een uur spelen was het Paul Bos die de wedstrijd in het slot wist te zetten. Voor FC Klazienaveen was er daarna weinig eer meer te behalen en wist de thuisclub de voorsprong nog verder uit te bouwen.

In de laatste tien minuten waren het Sven Cazemier en Janou van Veen die de eindstand op 5-0 bepaalden. Voor de mannen van trainer Marc Hegeman staat nog de thuiswedstrijd tegen het lager geplaatste Borger op het programma voordat het zich dan kan gaan opmaken voor de nacompetitie en dan alsnog de promotie af te dwingen.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda