Vv Emmen en SVBO in evenwicht

EMMEN – In de zondag 1e klasse E wisten zowel vv Emmen als SVBO zich een week geleden al veilig te stellen speelden zich in de vorige speelronde reeds veilig. SVBO won met 2-0 van Dalfsen.

vv Emmen was aan een geweldige opmars bezig was nadat het enkele weken geleden nog onderin vertoefde, maar vorige week wel het kampioensfeest van TVC 228 wist te verstoren door met 3-2 te winnen. Zondagmiddag stonden de beide buren in Emmen tegenover elkaar op sportpark Noord, de thuishaven van Sc Angelslo.

Na een gelijk opgaande eerste helft was het op slag van rust Twan Berends die de geelzwarten uit Barger-Oosterveld op een 1-0 voorsprong wist te zetten. In de 2e helft was het Devando Fik die na iets meer dan een uur spelen de gelijkmaker de 1-1 scoorde en dat werd ook de eindstand.

Voor vv Emmen dat nu zevende staat volgt nog de derby tegen het al gedegradeerde Germanicus en SVBO dat zesde staat, krijgt nog GVAV-Rapiditas op bezoek.