CEC gaat promotiewedstrijden spelen

EMMER COMPASCUUM – Nadat Bargeres vorige kampioen werd rest voor CEC alleen nog de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Na een 2-1 ruststand werd het uiteindelijk 5-3 op sportpark De Runde. Sc Angelslo kwam via Gezim Luli in de 2e minuut op voorsprong maar daar wisten Mike Grummel en Robin Bazuin de staand op 2-1 te brengen. Sc Angelslo kwam vlak na de thee nog wel even weer terug in de wedstrijd door Yoran Reinderink die 2-2 scoorde.


Opnieuw waren het daarna Mike Grummel en Robin Bazuin die voor een 4-2 stand zorgden. Sc Angelslo spartelde nog wel even tegen door 4-3 te scoren, maar uiteindelijk was het Robin Bazuin die met zijn derde van de middag voor een 5-3 eindstand zorgde.

CEC trainer Reinier Pruim: Wij begonnen zeer slap aan de wedstrijd. Kwamen door een blundertje van doelman Gerben Sprenger met 0 1 achter. Daarna revancheerden wij ons wel. Terechte overwinning vind ik. Pluspunt van de dag was voor mij een perfect leidende scheidsrechter Zuur uit Stadskanaal.. Wat een verademing’.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda