Winst en verlies in de zondag 3e klasse P

EXLOO - HOVC wisten zondagmiddag de thuiswedstrijd tegen koploper Titan met 2-1 in haar voordeel te beslissen. Beide plegen kregen in de eerste helft twee, drie mogelijkheden om te scoren. Vlak voor de thee was het HOVC dat via Mark van Bergen op een 1-0 voorsprong kwam. HOVC moest echter toezien hoe Titan na iets meer dan een uur spelen via Tim Kleinenberg terugkwam tot 1-1. Tien minuten voor tijd was het Jesse Arends die uit een vrije trap de eindstand op 2-1 bepaalde.

Sc Erica wint nipt van Sleen
Sc Erica was succesvol in de derby tegen Sleen. Na een 1-0 voorsprong bij rust via Jori Ebbinge was Sc Erica vooral succesvol in het laatste half uur. Jesse Wanders en Syb Lathouwers zorgden binnen een half uur voor een 0-4 tussenstand en Sem den Oudsten van Sleen bepaalde de eindstand op1-5.

SVV 04 met 3-1 langs Wacker
Ook SVV 04 wist haar wedstrijd te winnen. Het bezoekende Wacker werd met een 3-1 nederlaag weer naar huis terug gestuurd. Stef Rotmensen scoorde op slag van rust de 1-0 en in het laatste half uur waren het Daan Finke en Dusan Muskee die de stand naar 3-0 tilden. Koen van Luin bepaald in de slotfase de eindstand op 3-1.