AMATEURVOETBAL

EHS’85 wint van ASVB

EMMERSCHANS - EHS 85 trad daags voor Pasen aan tegen ASVB uit Blijham. Aan het begin van dit seizoen gaven de Schanskers een riante voorsprong uit handen en verloren in de laatste seconden met 5-4 tegen ASVB. EHS 85 had dus iets recht te zetten. De Emmerschansers begonnen voortvarend en hadden het overwicht in de eerste helft. De sporadische uitvallen van de gasten stokten op dertig meter van de goal van de teruggekeerde Jesper Katoen. Slechts enkele ongevaarlijke afzwaaiers waren de wapenfeiten van de gasten uit Blijham.
Reageer!

DZOH uit beker door zondagsschot ONS Sneek

SNEEK - DZOH is er niet in geslaagd de halve finale van de noordelijke districtsbeker te bereiken. ONS Sneek was, in eigen huis, met 1-0 te sterk voor de ploeg uit Emmen. DZOH, de nummer vier van de 1e klasse J, begon goed aan de wedstrijd en was gevaarlijk uit standaardsituaties. Nadat de eerste corner al gevaar in het Friese strafschopgebied opleverde was, na drie minuten spelen, Tom Hiemstra dichtbij de 0-1. ONS Sneek-doelman Max Wolfs kon de kopbal van Hiemstra uit een vrije bal maar ternauwernood keren. Weinig kansen
Reageer!

SVBO naar halve finale districtsbeker én grote KNVB Beker, trots Peize kan zich richten op de titelstrijd

PEIZE - SVBO bereikte vanavond ten koste van vv Peize de halve eindstrijd in de noordelijke districtsbeker en plaatste zich voor de grote KNVB Beker. SVBO heeft zich als eerste club geplaatst voor de halve eindstrijd in de noordelijke districtsbeker. De eersteklasser uit Barger-Oosterveld was met 0-3 te sterk voor Peize, de nog ongeslagen koploper van de zondag 3e klasse B. Door het resultaat verzekerde SVBO zich ook voor de voorronde van de grote KNVB Beker volgend seizoen.
Reageer!

Overzicht gespeelde wedstrijden in de regio Emmen

Titan in slotfase langs EHS 85 EMMERSCHANS - De wedstrijd EHS 85 tegen Titan eindigde na een 2-1 ruststand in een 2-4 overwinning voor Titan. Halverwege de 1e helft opende Julian Bruining de score via een afstandsschot. 0-1, maar daarna was het de thuisclub die vrij snel met een antwoord kwam met schot van Daniek Camies die bal via de lat binnen kopt. 1-1. Vlak voor de thee kwam EHS â??85 op voorsprong via Henk Teuben die goed wegdraaide met zijn directe tegenstander. 2-1 en met die stand werd ook de 2e helft begonnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda