AMATEURVOETBAL

Hoofdtrainer Jannes de Lange verlaat Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Aan het eind van het seizoen gaat trainer Jannes de Lange Twedo na 5 seizoenen verlaten. In goed onderling overleg hebben trainer en club besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen met de samenwerking. Ingestapt op het moment dat het eerste team op een 12e plaats in de 3e klasse stond ergens begin oktober van 2019 en op dit moment bivakkerend op een mooie 7e plaats in de 2e klasse H.
Reageer!

HOVC verliest in Musselkanaal

MUSSELKANAAL- In de zondag 2e klasse I wist HOVC de uitwedstrijd in en tegen Musselkanaal niet in winst om te zetten. Na een 3-0 ruststand verloor het uiteindelijk met 3-2. Vooral in de eerste helft gaven de mannen uit Odoorn-Exloo en Valthe de wedstrijd uit handen. Binnen 10 minuten stond het 1-0 door Ike Kramers e10 minuten laten scoorde Mark van der Laan de 2-0 binnen voor de thuisclub.
Reageer!

Schoonebeek de gelukkigste in Ruinerwold

RUINERWOLD - Na twee nederlagen op rij kon Schoonebeek deze zondag eindelijk weer eens juichen. Na een spannende pot voetbal in Ruinerwold was Schoonebeek de gelukkigste en kon met een 1-2 overwinning de drie punten meenemen. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerde Schoonebeek Ruinerwold onder druk te zetten, dat lukte niet helemaal want Ruinerwold was via snelle uitvallen gevaarlijk via Bert de Boer en Kevin Loof. En in de achtste minuut lag de bal al in het Schoonebeek doel. Bij een scrimmage voor het doel werd de bal niet goed weggewerkt waarna Brian Heins simpel kon binnentikken, 1-0.
Reageer!

Emmer derby WKE'16 - SVBO onbeslist

EMMEN – In de zaterdag-zondag 1e klasse J eindigde de Emmer derby tussen WKE 16 en SVBO op sportpark Grote Geert na een 1-2 ruststand in een 2-2 gelijkspel. Nadat trainer Nico Haak afgelopen woensdag zijn contract liet ontbinden, nam Albert Koops die vorige seizoen nog met WKE 16 kampioen werd, de honneurs waar. Op het nieuwe kunstgrasveld ging de thuisclub het best om met de weersomstandigheden om.
Reageer!

Koploper SVBC op eigen veld verrast door VIOS O

BARGER COMPASCUUM- In de zondag 5e klasse D liet koploper SVBC een flinke steek vallen tegen VIOS O. Na een 1-1 ruststand eindigde de wedstrijd in een 3-2 overwinning voor de mannen uit Oosterhesselen. De koploper begon goed aan de wedstrijd, want binnen een kwartier stond het met 1-0 voor. Reve Peters werk keurig diep werd gestuurd door Davey Geert en stiftte de bal over de uit zijn doel gekomen doelman Mart Everts.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda