AMATEURVOETBAL

Schoonebeek glijdt onderuit tegen Dwingeloo

DWINGELOO - Na de grote overwinning tegen Wacker (2-8) moest Schoonebeek deze zondag op bezoek bij Dwingeloo. Dwingeloo stond nog puntloos onderaan en Schoonebeek was omhooggeklommen naar de 7e positie. Na een slechte wedstrijd, vooral van Schoonebeekzijde, kon Dwingeloo na een 2-1 zege de eerste drie punten bijschrijven.
Reageer!

Loting van tweede ronde in de noordelijke districtsbeker

HEERENVEEN - In Heerenveen werd vandaag de loting verricht voor de tweede knockoutronde van de noordelijke districtsbeker. Nog 62 clubs zitten in het toernooi, verdeeld over drie regio's. Na de duels, die worden gespeeld op 21, 22 of 23 november (dinsdag, woensdag of donderdag), blijven er dus nog 31 clubs over waarvan er één wordt vrijgeloot in de volgende ronde. Die ronde staat gepland voor december.
Reageer!

EHS 85 kansloos tegen Germanicus

EMMERSCHANS - Germanicus plaatste zich zondagmiddag eenvoudig voor de tweede ronde van de noordelijke districtsbeker. In Emmen werd EHS'85 op sportpark De Weergang met 1-7 verslagen. Kain Hoogeveen scoorde drie keer. Hoogeveen mocht na ruim twee minuten een vrije trap nemen en zijn indraaiende bal verdween langs iedereen tegen het net. 0-1 en binnen.
Reageer!

FC Klazienaveen uit de beker

KLAZIENAVEEN - Op het kunstgrasveld van sportpark De Planeet wist FC Klazienaveen zich zaterdag niet te plaatsen voor de 2e KO-ronde van de districtsbeker. Na een 1-1 ruststand won FC Assen met 3-2. De Assenaren kwamen rond de 10e minuut op voorsprong via Cüneyt Demircioglu. Roy Sibon wist daarna vrij snel met een prachtige lage schuiver van ongeveer 20 met in de verre hoek de 1-1 te scoren.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda