AMATEURVOETBAL

SVBC laat punten achter in Witteveen

WITTEVEEN – In de zondag 5e klasse D liep SVBC opnieuw tegen een nederlaag op. Nu was het Witteveense Boys 87 dat op eigen veld met 4-1 te sterk was voor de mannen van trainer Henk Hoogenbirk. Na een gelijk opgaande beginfase was het in de 22e minuut Thijs Uineken die de thuisclub op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Drie minuten later had Davey Geerts een snel antwoord door de 1-1 te scoren.
Reageer!

Dik verdiende overwinning Weiteveense Boys

WIJSTER - In de zaterdag 5e klasse D speelde Weiteveense Boys wegens het eigen onbespeelbaar veld, haar thuiswedstrijd tegen Wijster in Wijster en won met 2-0. Het werd volgens trainer Andree Steenhuis een dik verdiende overwinning. In de eerste helft moest het wel lang wachten op de eerste treffer, want die viel pas in de laatste minuten voor de thee via Jesper Scherpen. Na de thee bleven de boys net als in de eerste helft de bovenliggende partij.
Reageer!

Germanicus maatje te groot voor Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Twedo liep zondagmiddag tegen Germanicus na een 1-2 ruststand tegen een 4-2 nederlaag op. In de 10e minuut scoorde Dion Klaassen na een aanval door de midden de 0-1. In de 14e minuut is het Roelof van Dijk die profiteerde van een schermutseling voor het doel en de 1-1 scoorde. Daarna een periode met veel kansen over en weer maar in de 42e minuut is Germanicus attent bij een kans en Roelof van Dijk scoorde de 1-2.
Reageer!

Hoofdtrainer Jannes de Lange verlaat Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Aan het eind van het seizoen gaat trainer Jannes de Lange Twedo na 5 seizoenen verlaten. In goed onderling overleg hebben trainer en club besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen met de samenwerking. Ingestapt op het moment dat het eerste team op een 12e plaats in de 3e klasse stond ergens begin oktober van 2019 en op dit moment bivakkerend op een mooie 7e plaats in de 2e klasse H.
Reageer!

HOVC verliest in Musselkanaal

MUSSELKANAAL- In de zondag 2e klasse I wist HOVC de uitwedstrijd in en tegen Musselkanaal niet in winst om te zetten. Na een 3-0 ruststand verloor het uiteindelijk met 3-2. Vooral in de eerste helft gaven de mannen uit Odoorn-Exloo en Valthe de wedstrijd uit handen. Binnen 10 minuten stond het 1-0 door Ike Kramers e10 minuten laten scoorde Mark van der Laan de 2-0 binnen voor de thuisclub.
Reageer!

Schoonebeek de gelukkigste in Ruinerwold

RUINERWOLD - Na twee nederlagen op rij kon Schoonebeek deze zondag eindelijk weer eens juichen. Na een spannende pot voetbal in Ruinerwold was Schoonebeek de gelukkigste en kon met een 1-2 overwinning de drie punten meenemen. Vanaf het eerste fluitsignaal probeerde Schoonebeek Ruinerwold onder druk te zetten, dat lukte niet helemaal want Ruinerwold was via snelle uitvallen gevaarlijk via Bert de Boer en Kevin Loof. En in de achtste minuut lag de bal al in het Schoonebeek doel. Bij een scrimmage voor het doel werd de bal niet goed weggewerkt waarna Brian Heins simpel kon binnentikken, 1-0.
Reageer!

Emmer derby WKE'16 - SVBO onbeslist

EMMEN – In de zaterdag-zondag 1e klasse J eindigde de Emmer derby tussen WKE 16 en SVBO op sportpark Grote Geert na een 1-2 ruststand in een 2-2 gelijkspel. Nadat trainer Nico Haak afgelopen woensdag zijn contract liet ontbinden, nam Albert Koops die vorige seizoen nog met WKE 16 kampioen werd, de honneurs waar. Op het nieuwe kunstgrasveld ging de thuisclub het best om met de weersomstandigheden om.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda