AMATEURVOETBAL

SVBC moet De Treffers 16 de winst laten

2e EXLOERMOND – In de zondag 5e klasse F speelde SVBC op vrijdagavond de uitwedstrijd tegen de Treffers 16 en deze doelpuntrijke wedstrijd eindigde in een 5-4 overwinning voor de thuisclub.
Reageer!

Zwartemeerse Boys wint van rode lantaarndrager

ZWARTEMEER - In de zondag 4e klasse D behaalde Zwartemeerse Boys een simpele overwinning op lantaarndrager KSC. Na een 2-1 ruststand werd de wedstrijd met 4-1 gewonnen. Verrassend was aanvankelijk wel dat KSC, dat tot nu toe alle wedstrijden nog heeft verloren, op voorsprong kwam.
Reageer!

Rode kaart cruciaal voor verlies SVBO (Za)

BARGER OOSTERVELD - De wedstrijd SVBO(zat) in de zaterdag 4e klasse F begon gelijkwaardig, maar de gasten uit Beilen wonnen uiteindelijk met 5-1. Het kantelmoment in de wedstrijd was de 18e minuut toen Leon Timmerman van Fit Boys diep werd gestuurd.
Reageer!

CEC wint dankzij hattrick van Maurice Kampman

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse F wist CEC op sportpark De Runde CEC de wedstrijd tegen middenmoter Meeden met 3-1 nederlaag te winnen. CEC, de nummer twee op de ranglijst, begon sterk aan de wedstrijd en kwam al vroeg in de wedstrijd op 1-0 via Maurice Kampman. 1-1.
Reageer!

Bargeres pakt 12e overwinning op rij

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F staat er dit seizoen geen maat op Bargeres. De ploeg van trainer Geert Aalderink wist zaterdagmiddag ook na de 12e wedstrijd nog zonder puntverlies te blijven. Met 6-1 werd BATO weer naar Winschoten teruggestuurd.
Reageer!

Schoonebeek doet zichzelf te kort tegen Sleen

NIEUW SHOONEBEEK - Na de oorwassing vorige week tegen Ruinen was Schoonebeek gebrand op revanche tegen Sleen. Gezien de kansenverhouding is Schoonebeek daarin geslaagd, echter wist het slechts eentje daarvan te benutten. En omdat Sleen er ook eentje benutte eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Puck Horstman nieuwe trainer van DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Zondag 5e klasser DVC 59 heeft voor het seizoen 2024-2025 Puck Horstman uit Emmen als nieuwe trainer aangetrokken. Hij volgt daarmee interim-trainer Harm Kiers op die tijdelijk als vervanger voor de gestopte Thijs Wieringh de training en coaching verzorgd.
Reageer!

Sp Roswinkel houdt de puntjes in huis

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D wist Sp Roswinkel zondagmiddag de inhaalwedstrijd tegen Buinerveen met 2-0 in haar voordeel te beslissen. De mannen van trainer Johan Piening moesten tot vlak voor de thee geduld hebben om op voorsprong te komen. Toen was het de vrijdag vader geworden Lars Stap die de groenhemden op een 1-0 voorsprong wist te komen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda