AMATEURVOETBAL

SVBO wint eerste derby van DZOH

EMMEN – In de weekend 1e klasse J wist SVBO de eerste uitwedstrijd op competitie niveau tegen DZOH na een 0-1 ruststand met 2-1 te winnen. Op het DZOH-sportpark viel de beslissing pas in de slotfase. Misschien tegen de verhouding is, ondanks dat SVBO lang op een 0-1 voorsprong stond na een doelpunt van Dylan Wessels.
Reageer!

SC Erica onderuit in Albergen

ALBERGEN – In de zondag 2e klasse H liep Sc Erica in Albergen tegen De Tukkers een 3-0 nederlaag op. De Ericanen wisten waarschijnlijk nog niet de dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut scoorde de thuisclub bijna de 1-0. Halverwege de eerste helft kreeg SC Erica via Ricardo Bruins een kans, maar die wist een lastige aanspeelbal niet te controleren. Vijf minuten later kwam de thuisclub wel op 1-0.
Reageer!

Zuidwolde kan Twedo geen pijn doen

ZUIDWOLDE – In de zondag 2e klasse H kende Twedo niet echt problemen in de uitwedstrijd tegen Zuidwolde, Na een 0-2 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 5-0 overwinning voor Sc Erica. Het was Dimitri Lazaridis die de score halverwege de eerste helft opende. 0-1. SC Erica wist deze voorsprong bijna tot aan de rust vast te houden ondanks aandringen van Zuidwolde.
Reageer!

DVC’59 en Sc Roswinkel verliezen

BUINERVEEN – In de zondag 5e klasse D wisten DVC’59 en Sp Roswinkel geen punten te pakken. DVC’59 ging in en tegen Buinerveen met 6-2 onderuit. Ondanks een goede 1e helft stond DVC 59 in de 2e helft snel op achterstand, maar Aaron Pol zorgde weer voor evenwicht. 1-1. Daarna sloeg Buinerveen hard toe met vijf treffers. Wesley Heijne zorgde uiteindelijk voor de 6-2 eindstand.
Reageer!

Bekervoetbal Knok-out Ronde 2 dinsdag 21 november

EMMEN - Deze week wordt de 2e Knockout ronde van de Noordelijke KNVB Districtsbeker afgewerkt en het programma ziet er op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 november, als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda