AMATEURVOETBAL

DZOH kaan feestje van HZVV niet verstoren

EMMEN - De wedstrijd DZOH - HZVV kwam snel op gang. In de 10e minuut vond HZVV-captain Alex Zomer Jens van Rooijen, die de: 0-1 scoorde. Amper vijf minuten later scoorde de thuisploeg de aansluitingstreffer. Daan Wijma van HZVV miste de bal, waarna Bjorn Jansen de 1-2 scoorde. Vanaf dit moment ging het alle kanten op. Drie minuten later lag de bal namelijk opnieuw in het net. HZVV-middenvelder Mulder lepelde de bal over de verdediging van DZOH naar de vrijstaande Popovic. 1-3.
Reageer!

Degradatiespook blijft WKE’16 en VKW achtervolgen

VOETBAL - VKW is nog altijd verwikkeld in de strijd om rechtstreekse degradatie te ontlopen, maar deed bij Oranje Nassau geen goede zaken: 5-1. Ook WKE'16 is nog niet vrij van degradatiezorgen en incasseerde bij Winsum eveneens een vervelende nederlaag: 2-0. VKW keek in Groningen in de eerste helft al tegen een 3-0 achterstand aan en die schade werd in het verdere verloop van de wedstrijd niet meer gerepareerd. Wat de ploeg van trainer Bernd van Bolhuis ook probeerde, het plan kwam niet van de grond vertelde Van Bolhuis.
Reageer!

Drenthina met één been in de zondag 1e klasse J

BEDUM - In de zaterdag 2e klasse J deed Drenthina goed zaken in Bedum door met 2-0 de voorlaatste wedstrijd van de competitie te winnen. De Emmenaren blijven daardoor met aanstaande zaterdag nog één wedstrijd te gaan. Op sportpark de Oude Ros is dan FC Lewenborg vanaf 14.30 uur de tegenstander. Naaste concurrent Noordscheschut dat een punt minder heeft speelt opdat moment een uitwedstrijd tegen het op de 4e plaats staande Grijpskerk.
Reageer!

CEC gaat promotiewedstrijden spelen

EMMER COMPASCUUM – Nadat Bargeres vorige kampioen werd rest voor CEC alleen nog de nacompetitie voor promotie naar de 3e klasse. Na een 2-1 ruststand werd het uiteindelijk 5-3 op sportpark De Runde. Sc Angelslo kwam via Gezim Luli in de 2e minuut op voorsprong maar daar wisten Mike Grummel en Robin Bazuin de staand op 2-1 te brengen. Sc Angelslo kwam vlak na de thee nog wel even weer terug in de wedstrijd door Yoran Reinderink die 2-2 scoorde.
Reageer!

FC Klazienaveen kan rechtstreekse degradatie nog ontlopen

KLAZIENAVEEN – Na een 3-0 overwinning op DKB kan FC Klazienaveen de degradatie misschien toch nog ontlopen. Na een doelpunt van Jees Habing vlak voor de thee wisten de Klazienaveners in de 2e helft die voorsprong nog verder uit te bouwen. Na een vlotte aanval via de rechterkant kwam de bal voor de voeten van Jesse Habing. In eerste instantie stuitte hij op de keeper, maar de rebound schoot hij wel binnen.
Reageer!

SVBO sluit af met nederlaag bij PKC’83

VOETBAL - Voor SVBO zit het reguliere seizoen erop. De ploeg van trainer Peter Timmer ging op bezoek bij PKC'83 in Groningen en verloor met 2-1.De eerste helft leek zonder doelpunten te eindigen totdat Ronald Gerdes de gasten op voorsprong bracht. In de tweede helft leek SVBO lang onderweg naar de overwinning, maar PKC'83 sloeg in de slotfase alsnog toe en dat was niet helemaal terecht vertelde Timmer.
Reageer!

Zes spelers nemen afscheid bij SVBO zondag

SVBO ziet een dozijn spelers vertrekken. Tijdens de laatste thuiswedstrijd van het seizoen werden zes spelers bedankt voor bewezen diensten in het geel-zwart. Rene Wolbers stopt met voetballen. Davy Wessels, Quentin Brands, Stefan Kuper en Jelmer Scholtens maken de overstap naar het eerste zaterdagteam van SVBO, dat in de vierde klasse speelt. Tot slot maakt Twan Waidijk in verband met een verhuizing de switch naar SV Den Hoorn.
Reageer!

Een Eeuw van Educatie: Basisschool Gerardus Majella markeert 100-jarig jubileum!

NIEUW SCHOONEBEEK - Het is een mijlpaal waar ze trots op zijn: de Basisschool Gerardus Majella viert dit jaar haar 100-jarig bestaan! En dat moet natuurlijk groots gevierd worden. Van maandag 27 mei tot en met zaterdag 1 juni staat de hele school in het teken van feest, plezier en het ophalen van mooie herinneringen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda