AMATEURVOETBAL

Weerdinge kan koploper Sweel niet stoppen

WEERDINGE - Zonder sprankelend te spelen heeft Sweel de koppositie in de derde klasse D weten te behouden na een 2-0 winst op Weerdinge. Het voetbal was niet echt goed maar golfde op en neer. Beide ploegen waren aanvankelijk slordig in de afwerking om elkaar pijn te doen. Sweel had in de eerste helft moeite om zich aan het slecht bespeelbaar veld aan te passen en kwam nauwelijks tot een fatsoenlijke aanval. De gelijk opgaande eerste helft werd doelpuntloos afgesloten.
Reageer!

Winst voor Titan en Twedo en puntje voor SVV 04

COEVORDEN – In de zondag 3e klasse D wist Titan drie punten uit Coevorden mee te nemen door met 3-2 van Raptim te winnen. Voor de Nieuw Weerdingers scoorde Arjan Eshuis de 0-1, maar Marnix Leferink wist daarna de stand gelijk te trekken. 1-1. Opnieuw was Titan trefzeker en deze keer was het Rick Hendriks die Titan opnieuw op voorsprong wist te zetten 1-2.
Reageer!

WKE krijgt te weinig met gelijkspel

EMMEN â?? In de zondag 2e klasse K Was WKE 16 de betere ploeg in het topduel in de zondag 2e klasse K, maar kreeg uiteindelijk niet wat het verdiende. Paal en lat stonden een overwinning op koploper Valthermond in de weg. Het werd een wedstrijd tussen een hard werkend WKE en een misschien voetballend een beter Valthermond.
Reageer!

Belangrijke winst voor SVBO

BARGER OOSTERVELD –In de zondag 1e klasse E was SVBO op het eigen kunstgras aan de Parkstraat zondagmiddag de bovenliggende partij tegen Germanicus. Na bijna 20 minuten was het Jelmer Scholten die de score voor de Barger Oostervelders opende na een mooi solo van Ronald Gerdes de score. 1-0. Gezien het beeld van de eerste helft ook zeker verdiend.
Reageer!

vv Emmen doet goede zaken

EMMEN - In de zondag 1e klasse D deed ook buurman VV Emmen goed zaken door met 3-1 de thuiswedstrijd tegen Roden te winnen. De broertjes Fik werden in deze wedstrijd de spelers van de wedstrijd want nadat Davando Fik in de 14e en 30e minuut voor ene 2-0 voorsprong hadden gezorgd, was het broertje Djairo die voor de 3-0 voorsprong zorgde, Roden had hier totaal geen antwoord op en wist in de slotfase via Mettari van der Graaf nog wel de eretreffer te maken. Eindstand 3-1.
Reageer!

Zwartemeerse Boys pakt 3 punten tegen DVC’59

ZWARTEMEER - In de zondag 5e klasse D wist Zwartemeerse Boys de thuiswedstrijd tegen DVC 59 met 2-1 in haar voordeel te beslissen. De Zwartemeerders namen halverwege de 1e helft een 1-0 voorsprong via Nick Berens maar daar bleef het ook bij in de 1e helft. In het tweede deel van de wedstrijd wisten de bezoekers uit Nieuw Dordrecht, die zeker niet mindere waren dan de boys, de stand weer gelijk te trekken via een treffer van Joey Rolink. 1-1.
Reageer!

Weiteveense Boys stelt in 2e helft orde op zaken

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse G wist Weiteveense Boys haar koppositie in de zondag 5e klasse D ook in de thuiswedstrijd tegen VIOS O waar te maken. Na een 2-1 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 4-1 overwinning voor de mannen van Andre Steenhuis. Het was overigens geen hoogstaande wedstrijd waarin beide ploegen veel onnodig balverlies leden door slechte passes en balcontrole.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda