AMATEURVOETBAL

Sc Angelslo verzuimd te winnen van Westerlee

WESTERLEE - Afgelopen zaterdag heeft sc Angelslo verzuimd om de drie punten mee terug te nemen vanauit Westerlee naar Angelslo. In een zeer matige wedstrijd werd het na een 1-0 ruststand voor Westerlee uiteindelijk 2-2. De spelopvatting van Westerlee was volgens ANgelslo trainer Sander Eising duidelijk. Terugtrekken op eigen helft en hopen op die ene uitval die succes oplevert.
Reageer!

Sp. Roswinkel wint nip van JVV

ROSWINKEL – Sp. Roswinkel won zondagmiddag in de zondag 5e klasse D met 1-0 van JVV door een doelpunt in de 20e minuut van Roemer Hollander. Direct daarna op een fantastische pass van Jarno Oosterveld had dezelfde Hollander de 2-0 kunnen en misschien wel moeten maken.
Reageer!

Drenthina doet goede zaken tegen Surhústerfean

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse J won Drenthina zaterdagmiddag op sportpark De Oude Ros in Emmen de topper tegen Surhústerfean met 4-1. Door de overwinning is Drenthina Surhústerfean op de ranglijst in de 2e klasse J gepasseerd. Noordscheschut blijft koploper, na een 3-0 overwinning op Wolvega. VEV'67 heeft een punt minder en Drenthina volgt op twee punten van de koploper.
Reageer!

Ruime winst NWVV in Winschoten

WINSCHOTEN – In de zaterdag 5e klasse F was NWVV zaterdagmiddag veel te sterk voor BATO. De Nieuw Weerdingers wonnen in Winschoten na een 2-2 ruststand uiteindelijk met 5-2. BATO opende wel de score, maar NWVV kwam via Mark Kok en Milan Duursma op een 2-1 voorsprong. Op slag van rust wist de thuisclub nog gelijk te maken.
Reageer!

SVBO (zat) verdiend langs FC Assen

ASSEN - De eerste 20 minuten waren we de betere ploeg en stonden binnen 8 minuten op 0-1 door Dylano Kamies, zei SVBO-trainer Jan Moes en vervolgde: ,,Nadat FC Assen uit het niets op 1-1 kwam werd het wel een gelijk opgaande wedstrijd. De 2e helft begonnen we slecht en daardoor liep FC Assen uit naar 3-1, maar nadat Stan Wolbers de 3-2 maakte kwam het geloof helemaal terug en FC Assen heel onzeker werd. Dit resulteerde in nog drie doelpunten in de laatste minuten van de wedstrijd via Joep Lambers, Robin Heijne en Nick Duursma. Eindstand 3-5 en gezien de hele wedstrijd hebben wij wel verdiend gewonnen
Reageer!

Weiteveense Boys winnen verdiend van Wijster

WEITEVEEN - In de zondag 4e klasse D behaalde Weiteveense Boys op eigen veld een 2-0 overwinning op Wijster. Volgens trainer Andre Steenhuis was het een verdiende overwinning, ,,In de 1e helft was Weiteveense Boys veel sterker en stond na half uur spelen op een 2-0 voorsprong door Tristan Wesseling en Stijn Scherpen. Daarna kregen wij nog een paar kansen om de 3-0 te maken, maar verzuimden dat. In de 2e helft is de wedstrijd meer gelijk opgaand en vielen er geen doelpunten meer. Al met al toch wel een dik verdiende overwinning".
Reageer!

SVBC kan niet winnen van Witteveense Boys 87

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse D is SVBC er niet in gelaagd om de punten in eigen huis te houden. Na een 0-3 ruststand eindigde dit duel in een 5-1 overwinning voor Witteveense Boys 87. Thijs Uineken werd de man van de wedstrijd met drie doelpunten en Finn Woering en Tim van Brouwershaven (elk 1x).. Op de eerste tien minuten na kwam SVBC geen moment meer in de wedstrijd door te weinig initiatief en het winnen van duels. Het werd dan ook een verdiende overwinning voor Witteveense Boys Op 14 april staat de wedstrijd tussen Weiteveense Boys en Zwartemeerse Boys op het programma
Reageer!

SVV 04 maakt achterstand goed

DE WIJK – In de zondag 3e klasse C begon SVV 04 niet sterk aan de wedstrijd in De Wijk tegen Wacker, want na een 1-0 achterstand in de 13e minuut wisten de Schoonebekers daar tot aan de thee ging verandering in aanbrengen. Ook in de 2e helft aanvankelijk niet, want na een uur spelen stond Wacker zelfs op een 2-0 voorsprong. Toch toonde SVV 04 ook de veerkracht om een wedstrijd bij een achterstand te doen kantelen. Dat gebeurde in het laatste kwartier toen Daan Finke en Ruben Jansen de stand weer gelijk wisten te trekken. 2-2 en dat werd ook de eindstand.
Reageer!

EHS 85 stuurt Weerdinge met lege handen terug

EMMERSCHANS – In de zondag 3e klasse C wist EHS’85 haar thuiswedstrijd tegen buurman Weerdinge met 2-1 te winnen. In het eerste kwartier was Weerdinge de bovenliggende ploeg en had met een schot Milos Oluic over en een vrije bal van Patrick Lassche waarbij Glen Tromp werd getrakteerd op een gele kaart. Daarna begon EHS 85 wel meer duels te winnen en werd spits Henk Teuben een paar keer gevaarlijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda