AMATEURVOETBAL

Klazienaveen blijft in de race voor promotie

HOOGEVEEN - In de eerste ronde van de nacompetitie van de zaterdag 2e klasse J en 3e klasse D won FC Klazienaveen in Hoogeveen met 4-2 van De Weide. De wedstrijd was eigenlijk al na een helft gespeeld, want FC Klazienaveen was de betere ploeg. Gezien de vele kansen die het kreeg was het een wonder dat het halverwege de wedstrijd nog maar 0-3 stond. Patrick Bloemberg en Aron Brinks (2x) waren de doelpuntenmakers, maar Brinks, Bloemberg en Jesse Habing en Stan Kroeze lieten mooie kansen liggen.
Reageer!

SC Angelslo naar promotie/degradatie finale

EMMEN - SC Angelslo heeft zich voor de finale van de play-offs geplaatst dankzij een 1-0 overwinning op Sc Scheemda en blijft nog volop in de race voor handhaving in de zaterdag 4e klasse D. Het werd een spannende wedstrijd waarin de voorwaartsen maar moeilijk tot scoren wisten te komen. Sc Scheemda was de bovenliggende partij, volgens Angelslo trainer Johan Knol.
Reageer!

Sprookje voor Bargeres eindigde in Zeerijp

ZEERIJP - Voor Bargeres dat graag wilde promoveren naar de 4e klasse D speelde als winnaar van de tweede periode in de vijfde klasse F in nacompetitie om promotie naar de vierde klasse tegen De Fivel. In het Groningse Zeerijp kreeg Bargeres vlak voor het eindsignaal nog de deksel op de neus toen de thuisclub de 2-1 binnen schoot.
Reageer!

Geen promotie voor WKE’16

EMMEN – Nadat SVBO donderdagavond de promotie naar de Hoofdklasse misliep na een 4-3 nederlaag tegen Jubbega, wist WKE'16 uit Emmen niet de stap naar de 1e klasse F te maken. Daar voor moest het in de eerste speelronde zien af te rekenen met LSC 1890 uit Sneek, maar dat liep allemaal anders dan gehoopt werd.
Reageer!

Twedo niet verder, maar HOC en Weerdinge zitten nog op koers

ODOORN - Voor een plek in de tweede klasse had de regio Emmen nog twee ijzers in het vuur met Twedo en HOC. Oldeholtpade versperde Twedo uiteindelijk vrij simpel de weg naar de 2e klasse door na een 1-0 ruststand in de 2e helft hard toe te slaan en met een 5-0 overwinning de volgende ronde te halen.
Reageer!

De 4e klasse is inzet van de finale tussen DVC’59 en SVBC

NIEUW DORDRECHT - DVC'59 uit Nieuw Dordrecht had eigenlijk maar een opdracht en dat was winnen van HH Combi uit Hooghalen. Het werd een wedstrijd waarbij zowel DVC'59 als HH Combi enkele keren op voorsprong wist te komen, trok DVC'59 alsnog aan het langste eind. Jeffrey Mink scoorde de 2-2, maar de belangrijkste man aan de kant van de ploeg uit Nieuw-Dordrecht was deze middag Lars Jakobs.
Reageer!

Rob Stiekema, de man van glas…cola

EMMEN - Na een carrière van meer dan 35 jaar in eerste elftallen neemt Rob Stiekema afscheid van het amateurvoetbal. Na omzwervingen langs diverse clubs in zuidoost Drenthe hangt de speler van v.v. Bargeres op zaterdag 19 juni, in een speciale wedstrijd met spelers van clubs waarmee hij gespeeld heeft, zijn voetbalschoenen aan de wilgen.
Reageer!

Uitslagen en Nacompetitie zaterdagvoetbal

EMMEN - Voor de zaterdagvoetballers stond vandaag de eerste ronde van de nacompetitie op het programma. Voor Nieuw-Balinge en De Weide viel het doek in respectievelijk de 4e en 2e klasse. Ook voor Bargeres zit het seizoen erop. De vijfdeklasser verloor bij Zeerijp en speelt dus ook volgend seizoen op het laatste niveau.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda