AMATEURVOETBAL

Doelman Damy Sinot reddende engel voor NWVV

EMMEN – De wedstrijd in de zaterdag 5e klasse F tussen Sc Angelslo – NWW eindigde in een 1-1 gelijkspel. In de 98e minuut stond NWVV nog met 1-0 achter. NWVV-doelman Damy Sinot rende naar voren om een vrije trap voor het Sc Angelslo doel te nemen en met een strak schot verdween de bal via de muur in de kruising. 1-1.

Terechte nederlaag voor SVBO zat

BARGER OOSTERVELD – Voor SVBO (zat) was er zaterdagmiddag weinig eer te behalen, want het Coevorder CSVC ging het effectiefst met de geboden kansen om. Het kwam drie keer voor het SVBO doel en scoorde ook drie keer. Na een 0-1 via Bart Turien zorgden Hilko Koster en Ruben Meijer voor een 0-3 ruststand.

Henk Teuben matchwinner voor EHS’85

VEELERVEEN – In de zondag 3e klasse B won EHS’85 met 2-1 van Veelerveen op een slecht veld met erg slecht voetbal. Vlak voor rust kreeg verdediger Ivo Bos een elleboog op zijn wenkbrauw tot bloedens aan toe. De scheidsrechter keurde echter de goal van Veelerveen goed, zo werd het op slag van rust 1-1 nadat Henk Teuben EHS’85 een kwartier eerder EHS’85 al op 0-1 had gezet.

Monsterzege voor Bargeres en verlies voor CEC

NIEUW SCHEEMDA – In de zaterdag 5e klasse F boekte Bargeres gistermiddag met 16-0 een monsterzege op Oldambtster Boys in Nieuw Scheemda. Topscoorder Yorick Zweerink liet goed van zich gelden met zeven doelpunten. De overige doelpunten van Bargeres werden gemaakt door Mitchell de Graaf (2), Sirbroo Nzoka (2), Jelmer ten Cate, Coen Tent en Sander de Bruin.

Frank Fokke scoort hattrick, maar HOVC verliest wel

RODEN – In de zondag 2e klasse I verloor HOVC na een 1-3 ruststand met 4-3 van koploper Roden. Frank Fokke van HOVC scoorde een hattrick maar dat leverde de fusieclub uit Odoorn-Exloo en Valthe geen punt op. HOVC, dat met zes punten uit zes duels een lastige start van het seizoen kent na de promotie, begon goed in Roden en wist het de koploper in een 5-3-2 formatie heel lang lastig te maken. Frank Fokke maakte drie geweldige goals maar HOVC kreeg geen loon naar werken. Roden toonde na de 2-0 en de 3-1 veerkracht en won uiteindelijk met 4-3.