AMATEURVOETBAL

SVBO (zat) kan de punten niet in eigen huis houden

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse F wist SVBO(zat) de thuiswedstrijd tegen FC Assen niet te winnen. Na een 1-2 ruststand verloren de geelzwarten met 2-3. De wedstrijd was 10 minuten onderweg toen Ian Norde de score voor FC Assen opende. Nadat de doelman van SVBO(zat) geblesseerd uitviel moest trainer Jan Moes veldspeler Tom Jeuring in het doel zetten. FC Assen rook daardoor kansen en wist tien minuten later via Kay Veenhuizen op 0-2 te komen.
Reageer!

Sc Angelslo simpel langs Westerlee

EMMEN – Zaterdagmiddag wist Sc Angelslo de thuiswedstrijd in 4F tegen Westerlee met 6-0 te winnen. Na een rommelige beginfase begon SC Angelslo na 20 minuten beter te spelen en scoorde de 1-0. Uit een crosspass was het linksbuiten Brahim Chakheb die na een goede actie de bal diagonaal binnenschoot. Daarna liet Sc Angelslo enkel grote kansen onbenut, maar scoorde voor de rust nog wel. Gezim Luli scoorde de 2-0 uit een voorzet en de 3-0 werd door Brahim Chakheb gescoord uit een hoekschop.
Reageer!

Rode kaart ommekeer in de wedstrijd DVC’59 - DSC’65

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 5e klasse speelde DVC’59 tegen DSC’65 en verloor na een 0-0 ruststand met 2-1. DVC ‘59 moest door veel blessures en schorsingen een beroep doen op spelers uit het 2e elftal, waaronder Damian Vos, de 5 jaar geleden gestopte 33 jarige clubtopscorer aller tijden met 118 doelpunten voor DVC’59 . De eerste helft domineerde DSC’65, maar bij de rust stond het nog wel 0-0.
Reageer!

SVV 04 wint van Wacker

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse D wist SVV 04 haar thuiswedsstrijd tegen Wacker, na een 1-0 ruststand met 3-0 te winnen. SVV 04 probeerde vanaf het begin de wedstrijd naar haar hand te zetten en werd daar al een beetje in gesteund door een doelpunt van Daan Finke binnen 10 minuten. Daarna werd het wel een beetje een gelijk opgaande eerste helft zonder meer doelpunten. Eindstand 1-0.
Reageer!

SVBC laat punten achter in Witteveen

WITTEVEEN – In de zondag 5e klasse D liep SVBC opnieuw tegen een nederlaag op. Nu was het Witteveense Boys 87 dat op eigen veld met 4-1 te sterk was voor de mannen van trainer Henk Hoogenbirk. Na een gelijk opgaande beginfase was het in de 22e minuut Thijs Uineken die de thuisclub op een 1-0 voorsprong wist te zetten. Drie minuten later had Davey Geerts een snel antwoord door de 1-1 te scoren.
Reageer!

Dik verdiende overwinning Weiteveense Boys

WIJSTER - In de zaterdag 5e klasse D speelde Weiteveense Boys wegens het eigen onbespeelbaar veld, haar thuiswedstrijd tegen Wijster in Wijster en won met 2-0. Het werd volgens trainer Andree Steenhuis een dik verdiende overwinning. In de eerste helft moest het wel lang wachten op de eerste treffer, want die viel pas in de laatste minuten voor de thee via Jesper Scherpen. Na de thee bleven de boys net als in de eerste helft de bovenliggende partij.
Reageer!

Germanicus maatje te groot voor Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Twedo liep zondagmiddag tegen Germanicus na een 1-2 ruststand tegen een 4-2 nederlaag op. In de 10e minuut scoorde Dion Klaassen na een aanval door de midden de 0-1. In de 14e minuut is het Roelof van Dijk die profiteerde van een schermutseling voor het doel en de 1-1 scoorde. Daarna een periode met veel kansen over en weer maar in de 42e minuut is Germanicus attent bij een kans en Roelof van Dijk scoorde de 1-2.
Reageer!

Hoofdtrainer Jannes de Lange verlaat Twedo

NIEUW AMSTERDAM - Aan het eind van het seizoen gaat trainer Jannes de Lange Twedo na 5 seizoenen verlaten. In goed onderling overleg hebben trainer en club besloten om aan het eind van het seizoen te stoppen met de samenwerking. Ingestapt op het moment dat het eerste team op een 12e plaats in de 3e klasse stond ergens begin oktober van 2019 en op dit moment bivakkerend op een mooie 7e plaats in de 2e klasse H.
Reageer!

HOVC verliest in Musselkanaal

MUSSELKANAAL- In de zondag 2e klasse I wist HOVC de uitwedstrijd in en tegen Musselkanaal niet in winst om te zetten. Na een 3-0 ruststand verloor het uiteindelijk met 3-2. Vooral in de eerste helft gaven de mannen uit Odoorn-Exloo en Valthe de wedstrijd uit handen. Binnen 10 minuten stond het 1-0 door Ike Kramers e10 minuten laten scoorde Mark van der Laan de 2-0 binnen voor de thuisclub.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda