AMATEURVOETBAL

SVBO naar de 3e KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker

BARGER OOSTERVELD - Zondag 1e klasser SVBO plaatste zich woensdagavond voor de volgende KO-Ronde van de noordelijke districtsbeker via een 4-2 overwinning op Alcides. De geelzwarten kwamen even nadat het in de 17e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via een mooie lob van ver over de Alcides doelman Reinier de Boer, in even overtal situatie na een rode kaart bij Alcides. SVBO wist dat nog voor de thee goed uit te buiten met nog een doelpunt van Reinier de Boer in de 32e minuut en op slag van rust tilde Twan Berends SVBO naar een 3-0 ruststand
Reageer!

EHS’85 verslaat koploper

EMMERSCHANS - EHS 85 heeft met 2-0 van koploper Groninger Boys gewonnen en klimt zodoende naar plek vijf op de ranglijst in de 3e klasse B. Nadat scheidsrechter Veenstra zelfs de voetbalschoenen had aangedaan om het veld te keuren, begon de wedstrijd in de stromende regen. Dit weerhield EHS 85 niet om direct vol gas te geven. Er was een duidelijk verschil in wilskracht te zien tussen de Schanskers en de Stadjers.
Reageer!

Weerdinge niet verder dan 2-2

PATERSWOLDE – De uitwedstrijd van Weerdinge in Paterswolde tegen Actief eindigde in een 2-2 gelijkspel. Weerdinge trainer Geert Katoen: ,,Wij begonnen slecht aan de wedstrijd en moest dus helaas ingrijpen (had wel 9 man kunnen wisselen) door in de 33e minuut Frank Dokter te vervangen voor Dave Waalwijk. Hierdoor andere formatie gaan spelen en daardoor meer grip gekregen op de wedstrijd we kregen in de 45e minuut een penalty doordat ze hands maakten op de doellijn. Milos Oluic scoorde beheerst de 0-1 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Sc Angelslo wint in Winschoten

WINSCHOTEN - Zaterdagmiddag stond de wedstrijd BATO - Sc Angelslo op het programma. De omstandigheden waren moeilijk, veel regen en een zeer moeilijk bespeelbaar veld. Het eerste gedeelte van de wedstrijd voetbalde Sc Angelslo makkelijker dan BATO en kwamen dan ook terecht op voorsprong via een aanval van onze rechterkant trok Gezim Luli de bal terug op 18m van de goal naar Sebas Kroezen en hij schoot de bal hoog over de keeper mooi binnen. 0-1. BATO kreeg op slag van rust vanuit het niets een grote kans en het schot spatte uiteen op de lat.
Reageer!

FC Klazienaveen eindelijk van de nul af

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D was het eindelijk voor FC Klazienaveen. Na zes nederlagen op rij konden de mannen van trainer Michel Kerkdijk eindelijk eens juichen. Het hoger geplaatste Be Quick werd zaterdagmiddag op een 1-0 nederlaag getrakteerd. Be Quick was in de eerste fase van de wedstrijd de beter voetballende ploeg, maar kreeg weinig kansen, mede door goed keeperswerk van Justin Verschoor bij FC Klazienaveen.
Reageer!

SVBO(zat) wint gemakkelijk van Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 4e klasse F boekte SVBO (zat) in en tegen Mussel een mooie en ruime 5-1 overwinning. Tot de 1-0 ging het gelijk op, maar gaandeweg de wedstrijd werd SVBO de betere ploeg, volgens trainer Jan Moes. De eerste helft eindigde met een 3-0 voorsprong voor SVBO via treffers van Niels Eberhard (0-1) , Yaro Willems (0-2) en Niels Wessels (0-3).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda