AMATEURVOETBAL

CEC maatje te groot voor NWVV

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F maken op dit moment CEC en Bargeres voorlopig nog de dienst uit. Terwijl Bargeres - SETA werd afgelast wist CEC haar ongeslagen status te behouden na een 4-1 overwinning op NWVV. De mannen van trainer Reinier Pruim kenden op het koude en natte sportpark De Runde aanvankelijk veel moeite met de Nieuw Weerdingers die vooral in het eerste half uur met veel inzet de nul wisten te houden.
Reageer!

WKE’16 oppermachtig tegen HZVV

EMMEN - WKE'16 won zaterdagavond met overmacht de thuiswedstrijd tegen HZVV. Na een 3-0 voorsprong wonnen de mannen van interim-trainer Albert Koop uiteindelijk met 7-2. Binnen enkele minuten opende Lorenzo Hendriks de score en na een half uur spelen verdubbelde Djairo Fik de voorsprong naar 2-0 en zorgde vlak voor de thee ook nog voor de 3-0.
Reageer!

SVBO wint eerste derby van DZOH

EMMEN – In de weekend 1e klasse J wist SVBO de eerste uitwedstrijd op competitie niveau tegen DZOH na een 0-1 ruststand met 2-1 te winnen. Op het DZOH-sportpark viel de beslissing pas in de slotfase. Misschien tegen de verhouding is, ondanks dat SVBO lang op een 0-1 voorsprong stond na een doelpunt van Dylan Wessels.
Reageer!

SC Erica onderuit in Albergen

ALBERGEN – In de zondag 2e klasse H liep Sc Erica in Albergen tegen De Tukkers een 3-0 nederlaag op. De Ericanen wisten waarschijnlijk nog niet de dat de wedstrijd al was begonnen, want binnen een minuut scoorde de thuisclub bijna de 1-0. Halverwege de eerste helft kreeg SC Erica via Ricardo Bruins een kans, maar die wist een lastige aanspeelbal niet te controleren. Vijf minuten later kwam de thuisclub wel op 1-0.
Reageer!

Zuidwolde kan Twedo geen pijn doen

ZUIDWOLDE – In de zondag 2e klasse H kende Twedo niet echt problemen in de uitwedstrijd tegen Zuidwolde, Na een 0-2 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 5-0 overwinning voor Sc Erica. Het was Dimitri Lazaridis die de score halverwege de eerste helft opende. 0-1. SC Erica wist deze voorsprong bijna tot aan de rust vast te houden ondanks aandringen van Zuidwolde.
Reageer!

DVC’59 en Sc Roswinkel verliezen

BUINERVEEN – In de zondag 5e klasse D wisten DVC’59 en Sp Roswinkel geen punten te pakken. DVC’59 ging in en tegen Buinerveen met 6-2 onderuit. Ondanks een goede 1e helft stond DVC 59 in de 2e helft snel op achterstand, maar Aaron Pol zorgde weer voor evenwicht. 1-1. Daarna sloeg Buinerveen hard toe met vijf treffers. Wesley Heijne zorgde uiteindelijk voor de 6-2 eindstand.
Reageer!

Bekervoetbal Knok-out Ronde 2 dinsdag 21 november

EMMEN - Deze week wordt de 2e Knockout ronde van de Noordelijke KNVB Districtsbeker afgewerkt en het programma ziet er op dinsdag 21, woensdag 22 en donderdag 23 november, als volgt uit:
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda