AMATEURVOETBAL

SVBO(zat) wint gemakkelijk van Mussel

MUSSEL – In de zaterdag 4e klasse F boekte SVBO (zat) in en tegen Mussel een mooie en ruime 5-1 overwinning. Tot de 1-0 ging het gelijk op, maar gaandeweg de wedstrijd werd SVBO de betere ploeg, volgens trainer Jan Moes. De eerste helft eindigde met een 3-0 voorsprong voor SVBO via treffers van Niels Eberhard (0-1) , Yaro Willems (0-2) en Niels Wessels (0-3).
Reageer!

CEC maatje te groot voor NWVV

EMMER COMPASCUUM – In de zaterdag 5e klasse F maken op dit moment CEC en Bargeres voorlopig nog de dienst uit. Terwijl Bargeres - SETA werd afgelast wist CEC haar ongeslagen status te behouden na een 4-1 overwinning op NWVV. De mannen van trainer Reinier Pruim kenden op het koude en natte sportpark De Runde aanvankelijk veel moeite met de Nieuw Weerdingers die vooral in het eerste half uur met veel inzet de nul wisten te houden.
Reageer!

WKE’16 oppermachtig tegen HZVV

EMMEN - WKE'16 won zaterdagavond met overmacht de thuiswedstrijd tegen HZVV. Na een 3-0 voorsprong wonnen de mannen van interim-trainer Albert Koop uiteindelijk met 7-2. Binnen enkele minuten opende Lorenzo Hendriks de score en na een half uur spelen verdubbelde Djairo Fik de voorsprong naar 2-0 en zorgde vlak voor de thee ook nog voor de 3-0.