AMATEURVOETBAL

Teleurstellende nederlaag voor DZOH

EMMEN – In de 1e klasse J wist DZOH op eigen veld niet van PKC'83 te winnen. Na een gelijk opgaande eerste helft kwam PKC 83 vlak voor de thee op 0-1 en wist in de 2e helft nog twee keer te scoren. Eindstand 3-0. Gezien het spelbeeld van de laatste weken bij DZOH een teleurstellende uitslag.
Reageer!

SVBO laat de punten in Groningen liggen

GRONINGEN - SVBO verloor zaterdagmiddag in de 1e Klasse J de uitwedstrijd tegen Velocitas 1897 met 2-0. In de eerste helft kregen beide ploegen kansen, maar in de 17e minuut was het Thomas Bats die de thuisploeg op een 1-0 voorsprong zette en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

FC Klazienaveen op eigen veld onderuit

KLAZIENAVEEN - In klasse 3C was FC Ommen zaterdagmiddag te sterk voor FC Klazienaveen. Op sportpark De Planeet wist FC Ommen een eenvoudige 3-0 zege te behalen. Vanaf het begin had de thuisclub niet te klagen dat de bal enkele keren slechts het aluminium raakten.
Reageer!

12e overwinning voor Bargeres

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse wist Bargeres ook de 12e wedstrijd van dit seizoen te winnen. Nu werd BATO het slachtoffer van de dadendrang van de Emmenaren. Yorick Zweerink scoorde binnen het half uur twee keer. De eerste uit een strafschop na een overtreding op Jorrit Visser, de tweede knikte hij binnen uit een corner.