AMATEURVOETBAL

SVBO in verlenging onderuit

BARGER OOSTERVELD - In de strijd om promotie naar de Hoofdklasse wist SVBO op haar eigen sportpark niet te winnen van Jubbega. De mannen van de vertrekkende trainer Marc Hegeman verloren na een 3-3 eindstand in de verlenging met 4-3. De Barger Oostervelders kwam na een kwartier spelen wel op voorsprong via een mooi doelpunt van Ronald Gerdes, maar 10 minuten later werd het 1-1 door een goed benutte strafschop van Dennis de Haan. SVBO raakte daar niet echt van streek en kreeg vrij snel een kans via Ronald Gerdes maar in de draai plaatste hij de bal precies op de doelman van Jubbega.
Reageer!

“Jonkies” schieten Schoonebeek naar overwinning

NIEUW DORDRECHT- Deze tweede Pinksterdag had Schoonebeek nog een kleine kans op rechtstreekse promotie; Het moest uit bij DVC’59 dan meer punten halen dan Gasselternijveen bij Buinen. DVC zelf probeerde de nacompetitie voor degradatie te ontlopen, en had dus ook de punten nodig. In een wedstrijd waarin Schoonebeek 90 minuten de overhand had, kwam DVC toch op voorsprong. Maar aan het eind schoten de “jonkies” Schoonebeek naar een 1-3 overwinning.
Reageer!

Laat DZOH zich het kampioenschap alsnog uit handen glippen?

HAREN – Het had in de zaterdag 2e klasse J voor het tot nu toe nog ongeslagen DZOH en drie punten voorsprong in Haren tegen Gorecht eigenlijk een wedstrijd moeten worden waarin het als een kampioen uit zou komen. Het mocht helaas niet zo zijn voor de mannen van interim-trainer Roy Stroeve, want na een 1-1 ruststand verloren de Emmenaren uiteindelijk met 4-3.
Reageer!

FC Klazienaveen houdt zich op periodetitel na winst op Fit Boys

BEILEN – Sportpark Noord-West in Beilen was afgelopen het decor van de wedstrijd in de zaterdag 3e klasse D tussen Fit Boys en FC Klazienaveen. De mannen van trainer Patrick Beek wisten na een rustige eerste helft waarin het eigenlijk niet in probleem kwam in de slotfase op 0-1 door een treffers van Jesse Habing.
Reageer!

SVBO te sterk voor buurman Sc Angelslo

BARGEROOSTERVELD - In de zaterdag 4e klasse D was de wedstrijd tussen SVBO en Sc Angelslo niet echt meer van belang voor de competitiestand. Terwijl SVBO geen degradatieproblemen meer kende was Sc Angelslo ook al zeker dat het als herkanser nog de nacompetitie zal moeten spelen. De 4-1 nederlaag op het sportpark van SVBO aan de Parkstraat getuigd niet echt van vertrouwen voor de nacompetitie voor de bewoners van sportpark Noord.
Reageer!

Slotfase nog spannend in de zaterdag 5e klasse F

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F is de spanning boven te snijden. Met nog één wedstrijd te gaan is Sc Scheemda na de 3-2 overwinning op ZNC, de nieuwe koploper doordat SETA met 3-2 onderuit ging bij Westerlee. NWVV uit Nieuw Weerdinge zit nu met een punt achterstand op het vinkentouw, nadat de mannen van trainer Johan Hollen de thuiswedstrijd tegen Harkstede met 5-2 wisten te winnen.
Reageer!

Bargeres ging vol voor de laatste kans

EMMEN - Bargeres dat nog een klein kansje heeft om eventueel een periodetitel over te nemen, deed wat het moest doen en dat was de thuiswedstrijd tegen Meeden winnen. Na een ruststand van 3-0 wonnen de mannen van trainer Geert Aalderink de wedstrijd uiteindelijk met 4-2.
Reageer!

VV Emmen kan rechtstreekse degradatie nog ontlopen

EMMEN – In de landelijke hoofdklasse A verloor vv Emmen de thuiswedstrijd tegen SJC uit Noordwijk na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 1-4. Nadat kort daarop SJC aanval met de 0-4 bekroonde wist vv Emmen via invaller Sem Nijkamp nog wel de eretreffer te scoren. Eindstand 1-4. Emmen moet nog flink aan de bak tegen Be Quick en concurrent SDO uit Bussum moet nog spelen tegen het eveneens in de gevarenzone verkerende TAC ’90.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda