AMATEURVOETBAL

Schoonebeek sluit seizoen in stijl af

NIEUW SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag stond de laatste wedstrijd van het seizoen 2023-2024 op het programma. Het al gedegradeerde Schoonebeek kreeg Ruinen op bezoek. Ruinen kon nog een periode winnen door de derde plek in de eindranglijst veilig te stellen. Na een 0-6 overwinning was dit uiteindelijk ruimschoots gelukt voor Ruinen.
Reageer!

EHS 85 krijgt op de valreep nog een periodetitel

EMMERSCHANS - In de zondag 3e klasse B was het voor EHS 85 nog we even spannend op de laatste speeldag van de reguliere competitie. Het moest zelf winnen van Westerwolde en hopen dat Gieten tegen Actief geen punten zou pakken.
Reageer!

FC Klazienaveen in de herkansingronde

KOEKANGE – In de zondag 3e klasse D wist onze enigste vertegenwoordiger FC Klazienaveen er toch noch een nacompetitie uit te slepen ondanks dat de Klazienaveners met 6-2 van SVM Marknesse hebben verloren. Aaron Brinks opende nog wel de score, maar na zes treffers van de thuisclub bepaalde Stef Jagt de eindstand op 6-2. Doordat Dedemsvaart DVC in Koekange ook niet wist te winnen van Vitesse 63 eindigde FC Klazienaveen op de 11e plaats en zal samen met DESZ en Elim in de herkansing moeten proberen zich te handhaven.
Reageer!

Twedo veilig en Sc Erica in de herkansing

ERICA –Terwijl in de zondag 2e klasse H Twedo bij De Tukkers met 4-0 onderuit en uiteindelijk tevreden mag zijn met een keurige zevende plaats eindigde wist Sc Erica rechtstreekse degradatie af te wenden. De thuiswedstrijd tegen naaste concurrent Sc Emmeloord werd nipt met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Jori Ebbinge in de slotfase van de eerste helft. Met deze uitslag degradeert Sc Emmeloord nu rechtstreeks en kan Sc Erica zich gaan opmaken voor nog een toetje die misschien wel Klassebehoud te gevolg kan hebben
Reageer!

Geen nacompetitie voor DZOH

EMMEN – Voor het niet spelende SVBO zat deze competitie er op in de zaterdag 1e klasse J, maar voor DZOH nog niet. In Winschoten werd met 3-3 gelijkgespeeld tegen WVV. De Emmenaren hadden nog een kans om de nacompetitie te halen, maar moest daarvoor in ieder geval zelf niet verliezen bij WVV. Na een 2-0 achterstand werd het nog wel weer spannend nadat Tom Hiemstra de 3-1 scoorde. Daniel Sanafikah en Aron Timmerman brachten DZOH weer op gelijke hoogte, maar dan een punt zat er niet in en eindigde nu op de vijfde plek en zijn klaar met de competitie.
Reageer!

Twedo veilig en Sc Erica in de herkansing

ERICA – In de zondag 2e klasse H ging Twedo bij De Tukkers met 4-0 onderuit en op een keurige 7e plaats eindigde, wist Sc Erica nog net rechtstreekse degradatie af te wenden. De thuiswedstrijd tegen naaste concurrent Sc Emmeloord werd nipt met 1-0 gewonnen door een doelpunt van Jori Ebbinge in de slotfase van de eerste helft. Met deze uitslag degradeert Sc Emmeloord nu rechtstreeks en kan Sc Erica zich gaan opmaken voor nog een toetje die misschien wel Klassebehoud te gevolg kan hebben
Reageer!

HOVC zal het weer een trapje lager moeten doen

ODOORN – In de zondag 2e klasse I verloor HOVC de laatste wedstrijd van deze competitie met 4-2 van Oldeholtpade. Halverwege de wedstrijd stond het al 0-3, In de 2e helft wisten William Hoogerkamp en Frank Fokke nog wel te scoren, maar dat was te weinig om het Oldeholtpade moeilijk te maken. HOVC eindigde als laatste en zal het volgende seizoen opnieuw in de 3e klasse proberen het verloren terrein weer terug te winnen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda