AMATEURVOETBAL

Weiteveense Boys te lief voor de tegenstander

WEITEVEEN - In de zondag 5e klasse D wist Weiteveense Boys alle frustraties na de verloren wedstrijd tegen SVBC van zich af te schudden in de thuiswedstrijd tegen van SV Hoogersmilde. Na een 1-1 ruststand werd de wedstrijd met een 3-2 overwinning afgesloten.
Reageer!

SVBO kan geen vuist maken tegen FC Assen

ASSEN - In de zaterdag 4e klasse D liep in en tegen Assen een 2-1 nederlaag op. De geelzwarten wisten in de eerste helft nog wel gelijke tred te houden met FC Assen dat overigens in de 10e minuut op een 1-0 voorsprong was gekomen via een treffer van Alessandro Hut.
Reageer!

CEC begint op toeren te komen

EMMER COMPASCUUM - De vanuit de zondag afdeling overgekomen CEC begint een beetje op gang te komen in de zaterdag 5e klasse G. Na een 2-0 ruststand wonnen de blauwhemden uiteindelijk verdiend met 3-1 van Sc Angelslo.
Reageer!

DZOH op eigen nieuw kunstgras onderuit

EMMEN - In de zaterdag 1e klasse E van District Oost moest DZOH afgelopen zaterdag haar meerdere erkennen tegen het twee plaatsen lager staande WHC uit Wezup. Na een ruststand van 1-2 eindigde het duel in een 3-1 overwinning voor WHC.
Reageer!

NWVV kan SV Haulerwijk niet van zich afschudden

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D is NWVV er niet in geslaagd om afstand te nemen naaste belager SV Haulerwijk. De manschappen van trainer Johan Hollen gingen zaterdagmiddag op eigen veld na een 0-1 ruststand met 2-0 onder uit.
Reageer!

WKE 16 in slotfase op wilskracht naar de volle winst

EMMEN – In de zondag 2e klasse K leek de wedstrijd WKE 16 – Stadskanaal in een 1-1 gelijkspel zou eindigen, maar het venijn zat duidelijk in de extra tijd waarin WKE 16 uiteindelijk de volle winst op het sportpark Grote Geert door een doelpunt van Brian Haak in de extra tijd.
Reageer!

Ludieke opening nieuw kunstgrasveld van DZOH

EMMEN - Op sportpark De Rietlanden aan het Zwaneveld in De Rietlanden werd afgelopen zaterdag voorafgaande aan de competitiewedstrijd van DZOH tegen WHC het splinternieuwe kunstgras op het hoofdveld van DZOH in gebruik genomen. Pascal Schrik, de wethouder van sport in de gemeente Emmen had de eer om de opening hiervan te mogen verrichten.
Reageer!

EHS’85 knokt zich naar achtste overwinning

EMMERSCHANS EHS 85 heeft de achtste overwinning op rij te pakken. Thuis tegen vv Wijster werd het 1-0. Het is de tweede week op rij dat - de Schanskers - van de op dat moment nummer twee winnnen. Van sprankelend voetbal was zondagmiddag geen sprake. Wel was er veel strijd van beide zijden maar van een goede wedstrijd was totaal geen sprake. Het spel golfde op en neer en er waren sporadisch kansen voor de thuisclub. De gasten uit Wijster konden ook geen potten breken en kwamen tot precies nul schoten op doel. Tegenvaller de eerste helft was het uitvallen van Nelis ten Velde die zijn enkel blesseerde.
Reageer!

Schoonebeek wint op knollenveld in Nieuw Buinen

NIEUW BUINEN - Op een knollenveld in Nieuw Buinen waar de bal alle kanten opsprong, moest Schoonebeek het opnemen tegen de plaatselijke voetbalvereniging. Gelukkig heeft Schoonebeek een vergelijkbaar trainingsveld, zodat het enigszins gewend was aan de omstandigheden. Na een slechte wedstrijd was Schoonebeek uiteindelijk de gelukkigste en won met 0-1.
Reageer!

SVBC de sterkte in derby met Weiteveense Boys

BARGER COMPASCUUM – In de zondag 5e klasse D behaalde SVBC op eigen veld een 4-1 overwinning op Weiteveense Boys. SVBC begon sterk aan de wedstrijd en kwam al snel op een 1-0 voorsprong via Jorn Ahlers na een fout achterin bij de Weiteveners. SVBC bleef daarna druk houden en gaf Weiteveense Boys geen kans om te voetballen. Nadat doelman Peters van de boys ook nog in de fout ging stond het snel 2-0 door een doelpunt van Tim Funke.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda