AMATEURVOETBAL

FC Emmen speelt met 2-2 gelijk tegen FC Dordrecht

EMMEN - FC Emmen staat zaterdag in het tweede duel tegen FC Dordrecht voor een zware kluif. Vanavond werd op De Oude Meerdijk met 2-2 gelijkgespeeld, en daarmee mocht FC Emmen bij de opening van de play-offs om promotie de handjes zachtjes dichtknijpen. In een zonovergoten De Oude Meerdijk stuurde trainer Alfons Arts dezelfde spelers het veld op als afgelopen vrijdag bij de zege in eigen huis op De Graafschap (2-1). Met dit elftal stelde FC Emmen een plek in de nacompetitie veilig, waarin het drie rondes moet overleven om te promoveren naar de eredivisie.
Reageer!

Handhaving voor SVBO na winst op GRC Groningen

BARGER OOSTERVELD - In de 1e klasse J had SVBO nog een puntje nodig om verzekert te zijn van nog een jaar 1e klasse. En dat deden de mannen van trainer Peter Timmer door na een 1-0 ruststand uiteindelijk met 3-1 te winnen van GRC Groningen. Gemakkelijk ging het alle,aal niet, was na afloop de analyse van SVBO-trainer Peter Timmer:
Reageer!

Bargeres pakt punt tegen CEC en is kampioen

EMMEN â?? Pas vlak voor tikt maakte Yorick Zweerink de bevrijdende 2-2 tegen CEC via een strafschop waarmee trainer Geert Aalderink met zijn ploeg kampioen van de 5e klasse F zijn geworden. Met nog één duel te spelen heeft Bargeres nu een voorsprong van zes punten op naaste vervolger CEC uit Emmer-Compascuum. Bargeres begon moeizaam aan de wedstrijd, want de blauwhemden uit Emmer-Compascuum ging er vol voor om Bargeres de eerste nederlaag van het seizoen te bezorgen.
Reageer!

100 jaar jong

EMMEN - Engelina Alida Maria de Jong-Ruigrock werd geboren op 11 mei1924 in Lisse. Haar vader werd overigens geboren op een boerderij, dat er nog steeds staat, op het landgoed van de Keukenhof. De 100-jarige is daardoor een tussen de bloemenbollen opgegroeid en is dol op tulpen.
Reageer!

Schoonebeek legt aanstaand kampioen Raptim geen strobreed in de weg

SCHOONEBEEK - Afgelopen zondag kwam Raptim op bezoek, Raptim is koploper en kan de titel bijna niet meer ontgaan. Schoonebeek kan degradatie alleen theoretisch nog ontlopen. Op het veld was duidelijk te zien wie kampioen wordt en wie degradeert, want het kwaliteitsverschil was deze middag gewoonweg te groot. Met een ruime 0-5 overwinning gaat Raptim richting het kampioensfeest volgende week.
Reageer!

Zware nederlaag van HZVV tegen SVBO

VOETBAL - In de strijd om de titel in de 1e klasse J leed HZVV een verrassende 1-5 nederlaag tegen SVBO. De ploeg van trainer Bram Freie had in 2024 nog niet verloren. Maar de concurrentie profiteerde nauwelijks van de misstap van de koploper. WVV kwam in en tegen Winsum niet verder dan een 0-0 gelijkspel en liep maar een puntje in op de ploeg uit Hoogeveen. Oranje Nassau verloor in eigen huis van Velocitas en profiteerde helemaal niet.
Reageer!

WKE'16 ziet nacompetitie angstvallig dichterbij komen

GRONINGEN - WKE'16 leed in de 1e Klasse J een forse nederlaag in Groningen. Bij concurrent PKC'83 werd het 4-1. Door die nederlaag staan de oranjehemden steviger op de negende plaats, een plek die nacompetitie tegen degradatie betekent. Het gat naar de nummer 8, PKC'83, is drie punten. En dat terwijl WKE'16 nog maar twee duels moet spelen dit seizoen en PKC'83 nog een extra wedstrijd heeft.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda