AMATEURVOETBAL

Inhaalprogramma zaterdagvoetbal

BEILEN - Op een zonnig Sportpark Noord-West wist Fit Boys van trainer/coach Otto Halmingh met 6-1 van NWVV te winnen. Na een slordig en slap begin waarin NWVV zowaar kansen kreeg, was het de rest van de 2e helft vooral eenrichtingsverkeer richting het NWVV doel. Halverwege de wedstrijd stond het 3-0 door twee doelpunten van Daniël van der West en Matthijs Bonnen. NWVV dat nog wel een kansje kreeg via onder anderen Roy Jagt, kwam volgens trainer Johan Hollen duidelijk te kort om het Fit Boys moeilijk te maken.
Reageer!

Bargeres overrompelde Tiendeveen in de eerste helft

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse G won Bargeres na een 4-0 ruststand op eigen veld met 5-1 van Tiendeveen. Binnen drie minuten wist topscoorder Casper Dorgelo de bal bij de tweede paal binnen te tikken na een scherpe voorzet. 1-0. Nadat Coen Tent binnen de zestien onderuit werd gehaald door doelman Lubbers maakte Dorgelo ook vanaf de stip geen fout. 2-0. Bargeres trainer Geert Aalderink:,,Wij begonnen prima aan de wedstrijd en overdonderden de gasten uit Tiendeveen volledig. Ik zag vooral in de eerste helft een zeer gretig Bargeres die wilde winnen”.
Reageer!

Sc Angelslo niet verder dan 2-2 tegen VCG

EMMEN - Sc Angelslo begon zaterdagmiddag matig aan de thuiswedstrijd tegen VCG. Deze stand stond al na 45 minuten op het scorebord. Sc Angelslo trainer Sander Eising zag zijn ploeg binnen een minuut op achterstand komen nadat een lange bal van achteruit door de Emmer verdediging verkeerd werd beoordeeld en Enrico Schonewille de 0-1 mocht scoren. Sc Angelslo was daarna snel met een antwoord en scoorde vijf minuten, nu na een verdedigingsfout bij VCG, de 1-1 via Yoran Reinderink.
Reageer!

SVBO (zat) laat RWF met de punten vertrekken.

BARGER OOSTERVELD – In de zaterdag 4e klasse D was RWF uit de Frieschepalen op het kunstgras van SVBO aan de Parkstraat de beter voetballende ploeg en de mannen van trainer Jan Moes liepen uiteindelijk tegen een 52-0 nederlaag op. Nadat een gelijk opgaande eerste 20 minuten was het RWF dat de score opende via Xander Wagenaar. 0-1. Daarvoor had Danny Oosterdijk wel een goede mogelijkheid gehad om de score te openen maar dit lukte niet.
Reageer!

CEC kansloos in Steenwijk

STEENWIJK – In de zaterdag 5e klasse G was CEC in en tegen Steenwijk de onderliggende partij die geen grip kreeg op het beter voetballende Steenwijk en met 5-1 ten onder ging. De eerste helft werd afgesloten met een 3-0 voorsprong. In de 8e minuut zorgde Jesmer Boxum voor de 1-0 en een kwartier later was het Clint Kruisweg die twee keer scoorde binnen twee minuten. 3-0. Op slag van rust werd het ook nog 4-0 via de voet van Wessel Busscher.
Reageer!

Zwartemeerse Boys simpel langs KSC

ZWARTEMEER – In de zondag 4e klasse D won Zwartemeerse Boys na een 2-0 ruststand van 5-0 van KSC uit Schoonoord. In de eerste fase van de wedstrijd ging het vrij gelijk op met mogelijkheden voor beide ploegen, maar het was de thuisclub die op voorsprong kwam. Een overtreding binnen de zestien betekende een strafschop voor de boys en Hidde Walda klaarde deze klus vanaf de stip. 1-0.
Reageer!

Nipte zege FC Klazienaveen op ZFC Zuidlaren

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D behaalde FC Klazienaveen een nipte 1-0 overwinning op ZFC Zuidlaren. Het werd een wedstrijd die na een kwartier spelen de eerste en enige treffer van de wedstrijd werd gescoord. Stef Jagt stuurde een hoge bal in de doelmond op Roan Bruinsma die de bal goed aan nam en met een prachtige lob over de doelman in het doel deponeerde. 1-0.
Reageer!

Nipte zege FC Klazienaveen op ZFC Zuidlaren

KLAZIENAVEEN – In de zaterdag 3e klasse D behaalde FC Klazienaveen een nipte 1-0 overwinning op ZFC Zuidlaren. Het werd een wedstrijd die na een kwartier spelen de eerste en enige treffer van de wedstrijd werd gescoord. Stef Jagt stuurde een hoge bal in de doelmond op Roan Bruinsma die de bal goed aan nam en met een prachtige lob over de doelman in het doel deponeerde. 1-0.
Reageer!

Zevenklapper voor EHS’85 bij Buinen

BUINEN - EHS’85 heeft goede zaken gedaan in de bovenste regionen van de vierde klasse D. De trotse ongeslagen koploper ging op bezoek bij nummer twee Buinen. Het werd maar liefst 0-7. Minstens zo vermeldenswaardig was dat keeper Sem van der Weg geen enkele redding uit hoefde te voeren. Buinen wist geen enkel schot op het doel van EHS’85 te lossen.
Reageer!

DVC’59 op schot tegen DSC 65

NIEUW DORDRECHT- In de zondag 4e klasse D beleefde DVC 59 op het eigen sportpark Bloemendaal een zeer productieve middag tegen DSC 65. Na een 2-0 ruststand walsten de mannen van trainer Dennis Bruns over de gasten uit Dalerveen heen en wonnen ruim met 7-1. De thuisploeg speelde niet goed, maar kwam wel op 1-0 door Jeffrey Mink en Lars Jakobs mocht de 2-0 scoren. Nadat Aaron Moes vlak voor de thee en strafschop stopte ging de rust in met 2-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda