AMATEURVOETBAL

NWVV kan niet winnen van beter FC Assen

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse wist NWVV de thuiswedstrijd teen FC Assen niet in winst om te zetten. Het op de 4e plaats staande ploeg uit Assen was vanaf het begin de bovenliggende partij ook al scoorde het uit twee snelle omschakelingen. NWVV wist ruim een half uur stand te houden, maar na een kwartier spelen was het Leon Kemfers die een goed aanval wist af te ronden door de bal simpel in een leeg doel te plaatsen. 0-1 en vanaf dat moment leek NWVV toch in eens wel karakter te tonen en werd feller in de duels.
Reageer!

Schoonebeek pakt punt bij Raptim

COEVORDEN - Afgelopen zondag moest Schoonebeek op bezoek bij Raptim. Beide ploegen hebben de laatste tijd wat moeite met scoren, en dat was deze middag ook het geval. Na een eerste helft waarin Raptim sterker was, en een tweede helft waarin Schoonebeek het spelbeeld om wist te draaien, eindigde de wedstrijd uiteindelijk (niet geheel onverwacht) in een 0-0 eindstand.
Reageer!

EHS’85 wint in carnavalsweekend

EEXT - EHS 85 heeft in het carnavalsweekend gewonnen van vv Eext uit het gelijknamige dorp. Na een ruststand van 1-2, werd het uiteindelijk 2-4. EHS 85 begon voortvarend en middels een goede voorzet vanaf de rechterkant, werd Jeroen Smit bereikt. Hij draaide a la Gerd Muller zijn kont er in, draaide weg en drukte af, 0-1.
Reageer!

Derde overwinning op rij voor Bargeres

KERKENVELD - In de zaterdag 5e klasse G bleef Bargeres in het spoor van Steenwijker Boys en Steenwijk door de uitwedstrijd tegen VVAK met 2-1 te winnen. De mannen van trainer Geert Aalderink begonnen redelijk goed aan de wedstrijd en dat vertaalde zich na ruim twintig minuten in een 1-0 voorsprong via een treffer van Raymond de Groot. 0-1.
Reageer!

CEC pakt ook in Geesbrug de volle winst

GEESBRUG - In de zaterdag 5e klasse G wist CEC een goed gevolg te geven aan de zevenklapper van een week eerder tegen Zuidwolde. Nu werd VCG het slachtoffer van de dadendrang van de mannen uit Emmer Compascuum.
Reageer!

Sc Angelslo ruim langs NKVV

DALERPEEL - In de zaterdag 5e klasse G stond voor Sc Angelslo in het carnavalsweekend de inhaalwedstrijd tegen NKVV op het programma en eindigde in Dalerpeel na een 1-4 ruststand in een 5-2 overwinning voor de Meerdijk bewoners.
Reageer!

Weerdinge na rode kaart doelman geen partij voor Sc Erica

WEERDINGE - In de zondag 3e klasse D was Sc Erica in en tegen Weerdinge te sterk. De score werd in de 35e minuut geopend door Jasper Haandrikman. Weerdinge speelde op dat moment al met een man minder na de rode kaart voor doelman Sjoerd Wolters na het onderuit halen van doorgebroken Dennis Fecken binnen de zestien.
Reageer!

Nipte overwinning voor SC Angelslo

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse G wist Sc Angelslo na een 0-0 ruststand een verdiende maar wel moeizame 1-0 overwinning te behalen op SVBS 77 dat op 8 maart 1977 in Belt-Schutsloo het eerste levenslicht zag. De eerste helft verliep zonder doelpunten ook al had Sc Angelelso misschien wel op voorsprong moeten staan, want vrij vroeg in de wedstrijd werd een doelpunt van Sc Angelslo wegens vermeend buitenspel afgekeurd.
Reageer!

Drenthina zet in de tweede helft alles recht

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse LDrenthina heeft gistermiddag op Sportpark De Oude Ros met 3-1 gewonnen van Veendam 1894. De ploeg van Robert Oosting stond halverwege de wedstrijd met 1-0 achter door een doelpunt van Jeremy van Dijk in de 12e minuut. Daarna was het bijna eenrichting verkeer op het Veendam doel, maar Drenthina wist het net niet te vinden. Ruststand 0-1. Na de hervatting zette Drenthina meer druk en stond het binnen 10 minuten op 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda