AMATEURVOETBAL

VV Emmen kan rechtstreekse degradatie nog ontlopen

EMMEN - In de landelijke hoofdklasse A verloor vv Emmen de thuiswedstrijd tegen SJC uit Noordwijk na een 0-2 ruststand uiteindelijk met 1-4. Nadat kort daarop SJC aanval met de 0-4 bekroonde wist vv Emmen via invaller Sem Nijkamp nog wel de eretreffer te scoren. Eindstand 1-4. Emmen moet nog flink aan de bak tegen Be Quick en concurrent SDO uit Bussum moet nog spelen tegen het eveneens in de gevarenzone verkerende TAC 90.
Reageer!

SVBO nog in de race voor een periodetitel

BARGER OOSTERVELD - SVBO speelde in de zondag 1e klasse F op het eigen kunstgras tegen FVC, Door de 5-2 overwinning is er nog een goede kans om zich te plaatsen voor die nacompetitie. De geelzwarten moeten zelf naar Noordster en als Jubbega de tweede periodetitel niet weet te winnen, is SVBO misschien de lachende derde voor een plaats in de nacompetitie. Ronald Gerdes scoorde drie keer voor SVBO en Emiel Seigers en Stefan Kuiper zorgden met hun treffer voor een 5-2 eindstand.
Reageer!

Zondag 3e klasse C nog bol van spanning op laatste speeldag

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse C moest SVV’04 toezien hoe HOC er via treffers van Jelle Siekman, Gertjan Spijker en Hans de Poel met een 3-0 overwinning van door gingen. SC Erica kwam niet verder dan 1-1 tegen Ter Apel’96. Het doelpunt van Kjeld Huls bleek niet voldoende om de drie punten in eigen huis te houden.
Reageer!

Prijzen nog niet allemaal verdeeld in de Zondag 5e klasse D

EMMEN – Met Buinerveen is de kampioen van de zondag 5e klasse D wel al bekend, maar de strijd om de periodetitels zal pas op de laatste speeldag worden beslist. SVBC verloor zondag de thuiswedstrijd tegen Weiteveense Boys met 3-2. Dennis Rocks opende de score (0-1), maar SVBC kwam goed terug via treffers van Tim Funke (1-1)en Kevin Geerts (2-1), maar in de slotfase sloeg Weiteveense Boys flink toe met treffers van Jesper Scherpen(2-2) en Rencko Niets mocht de 2-3 scoren.
Reageer!

Egbert Zijlstra Nederlands kampioen 10.000 meter

HARDERWIJK - Van 27mei t/m 29mei 2022 werden de NK Atletiek Masters gehouden in Harderwijk. Afgelopen vrijdagavond werd de 10.000 meter gehouden en Egbert Zijlstra uit Barger Oosterveld bleef Nederlands kampioen op de 10.000 meter. De 72-jarige Egbert Zijlstra moest daarvoor tijdens deze loop een prachtig gevecht leveren met Cees Stolwijk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda