AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen blijft op koers voor kampioenschap

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D deed FC Klazienaveen weer goede zaken. Op sportpark de Planeet wist het na een 0-0 ruststand met 3-1 te winnen van CSVC. Na een eerste helft waarin beide ploegen geen openingen konden vinden, stond het met de thee nog steeds 0-0. In de tweede helft werd er wel gescoord, maar het was CSVC die na iets meer dan een uur spelen op voorprong wist te komen via een treffer van Ismael Ucan. 0-1.
Reageer!

SVBO zat vrliest van Waskemeerkansloos in

EMMEN- In de zaterdag 4e klasse D wisten SVBO geen punten te pakken. De Barger Oostervelders liepen in Waskemeer na een 1-0 ruststand tegen een 4-0 nederlaag op. Mitchell Schievels scoorde voor de thee de 1-0 voor de thuisclub en binnen een kwartier in de tweede heflt was de wedstrijd gelopen door doelpunten van Jurrien Hummel en Bouwe Veenstra. In de slotfase bepaalde Mittchell Schievels de eindstand op 4-0.
Reageer!

NWVV onderuit in en tegen Mussel

MUSSEL - NWVV dat op bezoek ging bij Mussel, kwam ook met lege handen weer terug. De mannen van trainer Johan Hollen probeerden het in de eerste helft wel, maar het was de thuisclub die via Matthijs Fehrmann met een 1-0 voorsprong de rust in ging. Na de thee ging NWVV, dat het moest doen zonder enkele vaste basisspelers, op jacht naar de gelijkmaker. Scoren deed echter alleen Mussel dat met drie treffers op rij voor een 4-0 tussenstand zorgde. In de slotfase was het Stefan Heidema die de eer van NWVV nog wist te redden. Eindstand 4-1.
Reageer!

Sp Roswinkel – Weiteveense Boys gestaakt

EMMEN - In de zondag 5e klasse D stonden de wedstrijden Sp. Roswinkel - Weiteveense Boys en SV Hoogersmilde – SVBC op het programma. De wedstrijd tussen Sp Roswinkel en Weiteveense Boys eindigde voortijdig nadat een opstootje tussen Björn Helder en Koen Steffens.
Reageer!

SVBC verliest in Hoogersmilde

HOOGERSMILDE - In de zondag 5e klasse D tussen SV Hoogersmilde en SVBC eindigde voor de Barger Compascumers wel teleurstellend met een 3-0 nederlaag. Gijs van Aken werd bij SV Hoogersmilde de gevierde man door alle drie treffers op zijn naam te zetten. Beide ploegen eindigden overigens met tien spelers wegens een rode kaart voor beide teams en SVBC verloor door deze nederlaag ook de aansluiting met de top in deze 5e klasse D.
Reageer!

Drie keer winst in de zondag 4e klasse D

EMMEN – In de zondag 4e klasse D wisten koploper EHS 85 en Zwartemeerse Boys en DVC’59 zondagmiddag alle drie de volle winst te pakken. EHS’85 had weinig moeite nodig om de uitwedstrijd tegen DSC’65 met 3-0 in haar voordeel te beslissen. Andre Alilovic bracht met twee doelpunten op rij de “schanskers” op een 2-0 voorsprong en Jeroen Smit zorgde met zijn 12e treffer van het seizoen voor een 3-0 eindstand.
Reageer!

Koploper SVV 04 niet langs Weerdinge

SCHOONEBEEK – In de zondag 3e klasse D wist koploper SVV 04 niet langs Weerdinge te komen. Op sportpark De Luwte kwam SVV 04 wel aan de leiding door een eigen doelpunt bij Weerdinge, maar na een uur spelen was het Danny Pol dat de gelijkmaker scoorde. Weerdinge speelde toen al in ondertal door een rode kaart van Milis Oluic. Doordat de achtervolgers Sweel en Twedo ook gelijk speelden leverde het niet direct schade op.
Reageer!

Emmen verliest van GOMOS

NORG - Voorafgaand aan de wedstrijd tussen GOMOS en Emmen werd er een minuut stilte gehouden voor de slachtoffers van de aardbevingen. Na de aftrap werd Emmen direct een paar keren gevaarlijk en scoorden ook snel, maar dit doelpunt werd afgekeurd vanwege buitenspel. GOMOS begon de tweede helft een stuk feller en kreeg vrij snel een kans, maar de Emmer doelman voorkwam een treffer.
Reageer!

SVBO niet verder dan 1-1 tegen Gasserternijveen

BARGER OOSTERVELD - SVBO wist in de zondag 1e klasse E tegen Gasselternijveen niet de volle winst te pakken. Het mocht achteraf nog blij zijn met een puntje nadat Bram Mulder SVBO in de 80e minuut op een 0-1 achterstand wist te zetten. In de laatste minuut was het Niels Wessels die met zijn treffer toch nog een punt voor SVBO uit zijn hoed toverde. Eindstand 1-1. Komend weekend staat Barger oosteveld in het teken van carnaval en is SVBO vrij.
Reageer!

DZOH verliest in Dronten

DRONTEN – Het is DZOH niet gelukt om in Dronten de punten te pakken. De Emmenaren kwamen in de 17e minuut nog wel op voorsprong via Joel Zweerink, maar scoorde daarna vooral in het grossieren van gele kaarten voor David Westera, Emiel de Vries en zelfs twee keer voor Anco Jansen wegens mekkeren tegen de scheidsrechter en dat betekende rood. ASV Dronten kwam vijf minuten na de openingstreffer op 1-1 via een eigen doelpunt van DZOH bij een hoekschop en het was uiteindelijk Rihairo Meulens die de volle winst voor ASV Dronten veilig stelde en de eindstand op 2-1 bepaalde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda