AMATEURVOETBAL

Sp Roswinkel met volle buit terug uit Witteveen

WITTEVEEN – In de zondag 5e klasse D deed Roswinkel goede zaken in Witteveen waar het met 4-2 van de plaatselijke boys wist te winnen. De groenhemden uit Roswinkel legden vooral in de 1e helft een goede pot voetbal op de mat, voor trainer Cor Lubach. ,,Wij kwamen in de 25e minuut terecht op 0-1 na een goede actie van Casper van der Veer die opende op Roy Over die het goed afmaakte met een doelpunt. Wij kwamen niet echt in de problemen door een sterk middenveld en de thuisclub weinig mogelijkheden kregen”.
Reageer!

Rode kaart beslist Schoonebeek - SC Erica

SCHOONEBEEK - Nadat vorige week Schoonebeek punten heeft laten liggen in Weerdinge, kwam deze zondag Erica op bezoek. Erica wordt tot één van de betere teams in de derde klasse gerekend, en kwam voor de drie punten naar Nieuw Schoonebeek. Na een redelijk gelijk opgaande eerste helft kreeg René Streuer vlak voor rust zijn tweede gele kaart, waarna Erica in de tweede helft vrij simpel naar een 1-4 overwinning kon uitlopen.
Reageer!

Bridge Kampioenschap van het Noorden

EMMEN - De Districten Groningen, Friesland en Drenthe van de NBB organiseren op zaterdag 3 december 2022 het bridgetoernooi - Kampioen van het Noorden- in Marum. Op deze dag zullen de clubkampioenen (of hun vervangers) van de aangesloten clubs in de districten Groningen, Friesland en Drenthe onderling uitmaken wie zich Kampioen van het Noorden mag noemen.
Reageer!

Schoonebeek laat punten liggen in Weerdinge

WEERDINGE - Na de driepunter van afgelopen week tegen Gasselternijveen, stond deze zondag de uitwedstrijd in en tegen Weerdinge op het programma. Na een pittige maar slechte wedstrijd werden uiteindelijk de punten gedeeld; 2-2. Vanaf het begin was het duidelijk dat Weerdinge de duels niet schuwde. Schoonebeek probeerde de voetballende oplossing te vinden, maar werd daarin flink gestoord door een fysiek sterk Weerdinge.
Reageer!

CEC verrast koploper Bargeres

EMMER COMPASCUUM - In de zaterdag 5e klasse G wist CEC de thuiswedstrijd tegen het hogegeplaatste Bargeres na een 3-1 ruststand met 4-2 te winnen. De blauwhemden van trainer Reinier Pruin kwamen al vrij vroeg op 1-0 door een doelpunt van Brian van der Brug, maar Casper Dorgelo, de topscoorder van Bargeres, wist vrij snel daarna de 1-1 binnen te schieten. De ploeg van trainer Geert Aalderink, die als trainer ook al bij CEC actief is geweest, moest wel toezien hij de thuisclub weer op voorsprong kwam via Roy Zuidema, 2-1.
Reageer!

Sc Angelslo zonder moeite langs Zuidwolde

ZUIDWOLDE - In de zaterdag 5e klasse G deed Sc Angelslo zaterdagmiddag goed zaken. In en tegen Zuidwolde waren de Meerdijkbewoners oppermachtig. Na een 0-3 ruststand eindigde deze uitwedstrijd in een simpele 5-0 overwinning. Vanaf het begin zat Sc Angelslo er direkt bovenop en liet de thuisclub niet in hun spel komen. Nadat er voor Sc ANgelslo al een doelpunt was afgekeurd wegens buitenspel was het in de 12e minuut wel raak.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda