AMATEURVOETBAL

Zaterdag 4e klasse D vooral onderin nog spannend

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D wisten zowel Sc Angelslo op eigen veld tegen WVV en SVBO (zat) de uitwedstrijd tegen SJS geen punten te pakken. SC Angelslo moest toezien hoe het door de gasten uit Stadskanaal na ongeveer een half uur via twee treffers van Matthijs Mollema, met 33 treffers topscoorder in deze klasse, op een 2-0 achterstand gezet. Mike Timmer en Tom van Aalst wisten in de 2e helft de voorsprong snel uit te bouwen en Fathi Smit bepaalde met twee treffers in het laatste kwartier de eindstand op 0-6.
Reageer!

SVBC nog op kampioenskoers in zondag 5D

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse D wist SVBC de uitwedstrijd tegen Valther Boys met 2-1 te winnen en de doelpunten van SVBC werden gescoord door Stefan Groen en Marijn Roufs. Door deze winst blijft SVBC in het spoor van koploper Buinerveen die nipt met 1-0 wist te winnen van Weiteveense Boys door een doelpunt van David Karabed, de topscoorder in de zondag 5e klasse D..
Reageer!

Drenthina op de valreep nog onderuit

EMMEN – In de zaterdag 2e klasse wist het op de tweede plaats staande Gorecht op de valreep nog een overwinning uit het vuur te slepen tegen Drenthina. Op een bijveld op sportpark de Oude Ros gaf Drenthina na een 1-0 ruststand uiteindelijk nog in de slotfase de wedstrijd uit handen 1-3. Drenthina leverde vanaf het begin strijd en was fel in de duels en speelde zich ook kansen uit. Maikel Arling was de eerste die daar gebruik van maakte na een pass van Janiek Arends de bal in de verre hoek binnen schoot. 1-0 en dat werd ook de ruststand.
Reageer!

Nog veel spanning in zondag 3e klasse C

WEERDINGE – In de zondag 3e klasse C wist Weerdinge met 2-0 de uitwedstrijd tegen Westerwolde te winnen door doelpunten van Remco Eelsing en Milos Oluic. De Weerdingers pakten daar mee belangrijke punten om de rechtstreekse degradatie te ontlopen. Weerdinge heeft nu 17 punten uit 23 wedstrijden en staan nu nog op een veilige plaats net boven SPW en CEC dat zondag vrij was elk 16 punten.
Reageer!

Spanning stijgt voor DZOH

EMMEN - Komende zaterdag staat er dan een echte kraker op de affiche in de zaterdag 2e klasse J na de winst van Gorecht op Drenthina en DZOH met 3-1 won van The Knickerbockers. Emiel de Vries kopte voor de thee de 1-0 binnen, Na de thee stond het op sportpark De Rietlanden vrij snel gelijk, maar een kwartier voor tijd bracht verdediger Daniel Sanafikhah zijn ploeg weer op voorsprong. 2-1. Emiel de Vries bepaalde uiteindelijk de eindstand op 3-1.
Reageer!

Schoonebeek weer op promotiekoers

DALERVEEN - Nadat Schoonebeek vorig weekend roostervrij was moest het deze zondagmiddag op bezoek bij DSC 65 in Dalerveen. DSC is voor Schoonebeek altijd een lastige wedstrijd en in het verleden heeft Schoonebeek hier vaak punten laten liggen. En in de strijd voor de tweede plek, die ook recht geeft op rechtstreekse promotie, kon Schoonebeek zich geen puntenverlies veroorloven. Deze zondag had Schoonebeek echter weinig moeite met de Dalerveners en won dan ook verdiend met 0-2.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda