AMATEURVOETBAL

SVBO Zaterdag 2 en zaterdag 3 vieren kampioenschap

BARGER OOSTERVELD - De hoofdmacht van SVBO uit Barger Oosterveld kan op dit moment geen potten brkeken in de Zondag 1e Klasse F en SVBO zat niet in de zaterdag 4e klasse D, maar kampioenen hebben de geelzwarten wel al in dit seizoen. Afgelopen zaterdag Wist SVBO zaterdag 2 kampioen te worden door de uitwedstrijd tegen Zwartemeerse Boys 2 met 8-3 te winnen. Zaterdag 3 wilde daar niet bij achterblijven en wist na een 9-0 overwinning op CSVC 3 ook het kampioenschap in hus klasse binnen te halen.
Reageer!

Goede dag voor niet spelend SVBC na verlies tegen Buinerveen

EMMEN - In deze zondag 5e klasse D kreeg hekkensluiter Zandpol met 5-1 klop van JVV. Weiteveense verloor de uitwedstrijd in Gasselte tegen GKC met 2-1. Weiteveense Boys had volgens trainer Andre Steenhuis was dreiegender en had wel een puntje verdiend, maar het was steeds net. Stijn Scherpen scoorde de enige treffer en Valther Boys wist met een 6-0 overwinning van De Treffers 16 te winnen.
Reageer!

SVBC doet zonder te spelen goede zaken

In deze zondag 5e klasse D kreeg hekkensluiter Zandpol met 5-1 klop van JVV. Weiteveense Boys verloor de uitwedstrijd in Gasselte tegen GKC met 2-1. Hadden volgens trainer Andre Steenhuis wel puntje verdiend en was dreigend, maar het was steeds net niet. Stijn Scherpen scoorde de enige treffer en Valther Boys wist met 6-0 van De Treffersâ??16 te winnen.
Reageer!

FC Emmen JO21 werd ook kampioen

EMMEN - Zaterdagmiddag is FC Emmen Onder 21 kampioen geworden van de tweede divisie. Zelf won het met 2-1 van Vitesse en dat bleek uiteindelijk genoeg om de eerste plek te behouden. Terwijl FC Emmen tegen Vitesse speelde werd in Deventer de wedstrijd Go Ahead Eagles - De Graafschap gespeeld. Vier ploegen die alle vier nog kampioen konden worden en de nummer twee mee kan promoveren naar de eerste divisie.
Reageer!

Promotie voor Titan na 4-1 winst op Wijster zeker

WIJSTER- In de zondag 4e klasse D is het Titan na vier jaar eindelijk gelukt. Steeds goed meedoen en dan net op de valreep lukte het niet. Zondagmiddag was het eindelijk zover dat de mannen van trainer Martin Koppenol in en tegen Wijster na winst in de 1e periode een hele belangrijke prijs pakten.
Reageer!

NWVV blijft in het spoor van de koplopers

NIEUW WEERDINGE - Door de 3-0 overwinning op hekkensluiter Erica 86 is NWVV nog steeds in de race voor het kampioenschap, maar zeker voor een promotieplaats. Op eigen veld begonnen de mannen van trainer Johan Hollen goed aan de wedstrijd. Binnen vijf minuten was het Brian Tent die de score opende en Erica 86 duidelijk maakte dat er voor hen deze middag niet veel te winnen was.
Reageer!

Bargeres kan niet winnen van koploper

EMMEN - In de zaterdag 5e klasse F wist Bargeres in de thuiswedstrijd tegen koploper SETA niet voor een verrassing te zorgen, want de gasten uit Musselkanaal waren na een 1-2 ruststand met 2-4 te sterk voor de mannen van trainer Geert Aalderink.
Reageer!

SVBO zaterdag niet verder dan een gelijkspel

BARGER OOSTEREVELD - Terwijl SVBO 2 aan het eind van de middag met de platte kar op weg kon na het behalen van het kampioenschap in hun klasse, moest SVBO zat 1 nog wel even knokken op het laatste belangrijke puntje dat waarschijnlijk klassebehoud betekende.
Reageer!

EHS’85 wint van SC Balkbrug

EMMERSCHANS - In de zondag 5e klasse D begon EHS85 niet helemaal scherp op het warme sportpark De Weergang en stond na 5 minuten vrij dom met 0-1 achter tegen een hardwerkend Balkbrug. Vijf minuten later werd er orde op zaken gesteld en maakte Sammy Germai Tagla de 1-1.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda