AMATEURVOETBAL

Schoonebeek wint na 0-2 achterstand met 3-2 van Ter Apel

TER APEL - In de uitwedstrijd in Ter Apel wist Schoonebeek een 2-1 achterstand in de laatste minuten nog om te buigen in een 2-3 overwinning. Deze zondag had Schoonebeek er iets meer tijd voor, maar moest het wel een 0-2 achterstand ombuigen. Dit lukte waardoor Schoonebeek de drie punten in Nieuw Schoonebeek hield.
Reageer!

EHS’85 wint van DSC’65

EMMERSCHANS - EHS 85 heeft voor de elfde keer gewonnen dit seizoen. Thuis tegen DSC 65 werd het 3-0. Deze stand was met de rust al bereikt. De "Schanskers" begonnen voortvarend met de actieve tandem op rechts Tromp en Alilovic. In de vijftiende minuut bereiken zij via een flitsende combinatie Jeroen Smit. Hij controleerde de bal en schoot verwoestend raak, 1-0.
Reageer!

Schoonebeek wint verdiend bij Titan

Schoonebeek en Titan stonden in de eerste competitieronde ook al tegenover elkaar, toen trok Schoonebeek verdiend aan het langste eind. Sindsdien heeft Titan meer punten gepakt dan Schoonebeek, en staat inmiddels ook boven Schoonebeek in de stand. Maar deze middag was Schoonebeek sterker en won dan ook verdiend met 0-1, waardoor Titan en Schoonebeek nu samen op een gedeelde zesde plek staan.
Reageer!

Schoonebeek verliest totaal onnodig bij Sleen

SLEEN - Op een guur en hobbelig veld in Sleen moesten Sleen en Schoonebeek het tegen elkaar opnemen. Na een wedstrijd met ongeveer 85% balbezit voor Schoonebeek en een kansenverhouding van 4 voor Sleen en 24 voor Schoonebeek, won toch Sleen uiteindelijk met 1-0.
Reageer!

EHS’85 wint tiende op rij

ZWARTEMEER - EHS 85 heeft zondag de tiende competitiezege op rij gepakt. In een koud Zwartemeer werd het 0-3 voor de mannen van trainer Doldersum. EHS 85 kwam goed voor de dag in de eerste helft. De Schanskers waren heer en meester op hobbelige veld dat gedurende de wedstrijd alleen maar slechter werd.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda