AMATEURVOETBAL

Jesse Habing wijst FC Klazienaveen de weg tegen De Weide

HOOGEVEEN - Met vier doelpunten werd FC Klazienaveen spits Jesse Habing de grote man van de wedstrijd tegen De Weide. FC Klazienaveen begon wel matig aan de wedstrijd en was het De Weide dat aanvankelijk de bovenliggende partij doordat FC Klazienaveen niet scherp in de duels was en in de 10e minuut moest toen zien hoe De Weide de score opende via een goed gericht schot van Julian Blankenstijn. 1-0.
Reageer!

DVC’59 verzuimd uitgespeelde kansen te verzilveren

STEENWIJKSMOER - In de zondag 4e klasse D verloor DVC’59 in Steenwijksmoer met 2-1 van Protos. De withemden uit Nieuw Dordrecht lieten vooral in de eerste helft veel kansen. Als ik het optel hadden wij voor de thee misschien al met 4-0, 5-0 voor moeten staan, was de eerste reactie van DVC’59 trainer Dennis Bruns. ,,Wij waren in die eerste helft een aantal keren dicht bij een doelpunt, maar paal en lat stonden succes in de weg en zag Jeffrey Mink in goede positie een bal rakelings voorlangs gaan. Ook de doelman van Protos had een hele goede dag met enkele mooie reddingen”.
Reageer!

NWVV niet opgewassen tegen Waskemeer

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse G liep NWVV op eigen veld tegen een gevoelige 6-2 nederlaag op tegen Waskemeer. De tegenstander uit Waskemeer was eigenlijk de gehele wedstrijd de beter voetballende ploeg. Binnen 10 minuten stond NWVV al tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Virgil Muller. 0-1. Ongeveer 20 minuten later begon de periode dat spits Mitchell Schievels zich als een kwaalgeest voor NWVV ontpopte.
Reageer!

Weiteveense Boys dendert door in de zondag 5e klasser G

WEITEVEEN â?? In de zondag 5e klasse G maakt Weiteveense Boys werk van het doelstelling om promotie naar de vierde klasse af te dwingen. Is het niet via een kampioenschap, dan wel via de nacompetitie. De mannen van trainer Andere Steenhuis waren ook zondagmiddag op het eigen sportpark niet te kloppen. Na een 1-1 ruststand wonnen de boys met 3-1 van JVV. Na een goede aanval over links was het in de 12e minuut Jesper Scherpen die de score opende door in een 1 op 1 situatie met de keeper van JVV geen fout te maken. 1-0.
Reageer!

EHS’85 wint ook de zesde competitie wedstrijd

EMMERSCHANS - EHS 85 heeft in de zondag 4e klasse D zijn zesde overwinning op rij te pakken. Tegen Buinerveen werd het 5-1. De thuisclub begon voortvarend en na iets meer dan drie minuten stond het 1-0. Ivo Bos kopte een goede corner van Andrej Alilovic tegen de touwen. Na een kwartier werd de marge verdubbelt. Patrick Eberhard stuurde Jeroen Smit diep met een fijne steekbal. Smit maakte geen fout en maakte de 2-0. Echter Buinerveen deed al snel weer iets terug.
Reageer!

WKE 16 en HOVC komen niet tot winst

EMMEN – In de zondag 2e klasse K wisten WKE 16 en HOVC hun wedstrijden niet in winst om te zetten. WKE 16 verloor de thuiswedstrijd zondagmiddag na een wedstrijd met veel doelpunten met 5-3 van Peize. Voor Peize scoorden Selwyn Slotegraaf(2x), Ivar Catsen Maurijn Timmer terwijl Lorenzo Hindriks in de eerste helft iets terug deed namens de thuisploeg, waarna Slotegraaf er in de tweede helft 1-4 van maakte. WKE ’16 kwam vervolgens nog terug tot 3-4 via treffers via Harold Wolters en Jan Scholten, maar Dylan Pierik zorgde voor de 3-5 eindstand..
Reageer!

SVBO pakt puntje en vv Emmen verliest

EMMEN – SVBO en Emmen vv, de Emmer vertegenwoordigers in de zondag 1e Klasse E wisten hun thuiswedstrijd niet in winst om te zetten. De vv Emmen deed wat het kon doen maar wist niet tot scoren te komen. De bezoekers uit Dalfsen deden dat uiteindelijk in de 2e helft wel een keer via Stefan Jansen en wonnen uiteindelijk nipt met 1-0.
Reageer!

Effectief Schoonebeek rolt Gasselternijveen op

NIEUW SCHOONEBEEK - Na een weekendje rust stond deze zondag de wedstrijd Schoonebeek - Gasselternijveen op het programma. Beide teams speelden vorig jaar nog in de vierde klasse en promoveerden naar de derde klasse. In de vierde klasse waren het altijd spannende wedstrijden, deze middag besliste een effectief Schoonebeek tijdig de wedstrijd. Uiteindelijk werd het een 5-0 overwinning.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda