AMATEURVOETBAL

FC Klazienaveen moet SJS de punten laten

STADSKANAAL - In de zaterdag 3e klasse D begon FC Klazienaveen voorvarend aan de competitie met winst in de eerste periode waarmee de nacompetitie wel al binnnen was, maar de mannen van trainer Marc Hegeman hadden een geheel andere doelstelling. Na de winst op koploper ZZVV drraide het allemaal wat minder en werd de onderlinge afstand met HZVV steeds groter en staat het nu zelfs derde want Hoogeveen is de Klazienaveners op de ranglijst gepasseerd.
Reageer!

NWVV pakt drie belangrijke punten

NIEUW WEERDINGE - In de zaterdag 4e klasse D wist NWVV haar thuiswedstrijd tegen SVBO met 3-2 in haar voordeel te beslissen. De mannen van trainer Johan Hollen gooiden er vanaf het begin veel fisyke kracht in terwijl SVBO meer voetballend vermogen had. De thuisclub opende in de 12e minuut de score via Marco Schipper en die zorgde vlak voor de thee ook voor een mooie 2-0 voorspong voor de Nieuw Weerdingers.
Reageer!

Winst en verlies Ememr clubs in de zaterdag 5e klasse G

EMMEN - Ten opgezichte van de vorige speelronde weer een geheel ander beeld. Een week geleden was CEC kansloos tegen Sc Angelslo maar afgelopen zondag was het op eiegn sportpark de Runde go3ed op dreef met een 5-1 overwinning op SVBS77. Sc Angelslo moest in Tiendeveen genoegen nemen met een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

SC Angelslo wint van CEC

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse G stond de derby tussen Sc Angelslo en CEC op de rol en de sportpark Noord bewoners wisten deze wedstrijd na een 1-0 ruststand met 3-0 te winnen. CEC kende een matige start in deze zaterdag 5e klasse na de overstap vanuit de zondagafdeling.
Reageer!

Bargeres onderuit

Op sportpark Brinkenhalte in Bargeres vv Bargeres koploper Steenwijker Boys geen tegengas te geven en verloor met 3-0. De mannen van trainer Geert Aalderink stonden halverwege de wedstrijd al op een 2-0 achterstand door doelpunten van Jordy Blijham in de 20e minuut en Lars Rijke in de 35e minuut.
Reageer!

Nederlaag voor SVBO zat

EMMEN - In de zaterdag 4e klasse D liep SVBO tegen een nederlaag op. SVBO overkwam dat op het eigen kunstgras na een 0-1 ruststand met 2-0 verloor van het van FC Assen.
Reageer!

NWVV onderuit in Haulerwijk

HAULERWIJK - In de zaterdag 4e klasse D moest NWVV in Haulerwijk toezien hoe de plaatselijke voetbaltrots na een 2-1 ruststand uiteindelijk met 4-1 die wedstrijd naar zich toe trok. De score werd overigens wel geopend door Peter van Elten van NWVV in de 24e minuut.
Reageer!

Weiteveense Boys beter dan Hoogersmilde

HOOGERSMILDE - In de zondag 5e klasse D deed Weiteveense Boys goede zaken door met 4-1 in en tegen Hoogersmilde te winnen. De Weiteveners namen al in de eerste helft een voorproefje op de volle winst door met 2-0 de rust in te gaan.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda