AMATEURVOETBAL

Schoonebeek doet zichzelf te kort tegen Sleen

NIEUW SHOONEBEEK - Na de oorwassing vorige week tegen Ruinen was Schoonebeek gebrand op revanche tegen Sleen. Gezien de kansenverhouding is Schoonebeek daarin geslaagd, echter wist het slechts eentje daarvan te benutten. En omdat Sleen er ook eentje benutte eindigde de wedstrijd in een 1-1 gelijkspel.
Reageer!

Puck Horstman nieuwe trainer van DVC 59

NIEUW DORDRECHT - Zondag 5e klasser DVC 59 heeft voor het seizoen 2024-2025 Puck Horstman uit Emmen als nieuwe trainer aangetrokken. Hij volgt daarmee interim-trainer Harm Kiers op die tijdelijk als vervanger voor de gestopte Thijs Wieringh de training en coaching verzorgd.
Reageer!

Sp Roswinkel houdt de puntjes in huis

ROSWINKEL - In de zondag 5e klasse D wist Sp Roswinkel zondagmiddag de inhaalwedstrijd tegen Buinerveen met 2-0 in haar voordeel te beslissen. De mannen van trainer Johan Piening moesten tot vlak voor de thee geduld hebben om op voorsprong te komen. Toen was het de vrijdag vader geworden Lars Stap die de groenhemden op een 1-0 voorsprong wist te komen.
Reageer!

Ronald Gerdes matchwinner voor SVBO

LEEUWARDEN - Eersteklasser SVBO speelde voor de beker in Leeuwarden tegen tweedeklasser SC Leovardia en bereikte de volgende ronde via een 1-0 uitzege. Het niveauverschil was duidelijk zichtbaar in de wedstrijd waarin vooral SVBO de lakens uitdeelde, maar in de score kwam dit moeizaam tot uitdrukking.
Reageer!

DZOH via Oranje-Nassau door in de beker

EMMEN – DZOH dat in de competitie nog met 6-1 van koploper Oranje Nassau verloor, nam in de achtste finale van de districtsbeker revanche door de Groningers met een 2-1 overwinning uit de beker te wippen. Aron Timmerman opende ma iets meer dan een half uur de score door de bal vanaf een meter of twintig binnen te schieten.
Reageer!

Titan laat in slotfase de winst glippen

NIEUW WEERDINGE – Met nog maar enkele minuten te spelen leek Titan de thuiswedstrijd tegen Gieten met 2-1 te gaan winnen, maar dat lukte niet. De mannen van trainer Henri Goeree begonnen de wedstrijd met veel druk op het doel van Gieten maar de mannen van de Emmer trainer Bas NIbbelke namen na een kwartier de regie meer en meer over.
Reageer!

Drenthina deed wat het moest doen

EMMEN â?? In de zaterdag 2e klasse J had was winnen de enigste opdracht die Drenthina zaterdagmiddag meekreeg voor haar thuiswedstrijd tegen Gorecht. De mannen van trainer Robert Oosting konden met winst een sprongetje maken over tegenstander Gorecht naar een 6e plaats en nam daarmee ook de leiding over in de 2e periode.
Reageer!

EHS 85 toont veerkracht

EMMERSCHANS - Op een niet al te best veld leek EHS 85 op 1-0 te komen na 2 minuten na een een-twee van Teuben en Alilovic maar de grensrechter vlagde. Kort daarna kwam Noordster op 0-1 door een listige lob over de keeper van Emmerschans. Kort er na leek het over en sluiten voor de Schanskers na de 0-2 voor Noordster via Kees Duin.
Reageer!

SVV'04 en Dwingeloo gelijk op

SCHOONEBEEK - In de zondag 3e klasse C kwamen SVV 04 en Dwingeloo niet verder dan een 1-1 gelijkspel. Het begin van de wedstrijd op sportpark De Kampen was voor Dwingeloo en kreeg de betere kansen. Zo testte Dwingeloo aanvoerder Fabian Bosker de kwaliteiten van SVV'04-doelman Wiljo Wesseling, maar kwamen na een kwartier wel op voorsprong.
Reageer!

HOVC verliest nipt van Annen

ODOORN - De wedstrijd tussen HOVC en Annen leek op een doelpuntloos gelijkspel uit te draaien, totdat de gasten in blessuretijd een strafschop kregen. De gemiste strafschop werd uiteindelijk door Niels Julian Kruit binnen binnengeschoten en dus won Annen met 0-1 in Exloo. Op het veld viel er weinig te genieten en stond het bij rust nog steeds 0-0.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda