AMATEURVOETBAL

Arthur van der Veen keert bij SVBO terug als hoofdtrainer

BARGER OOSTERVELD - In de zoektocht naar een nieuwe hoofdtrainer is de technische commissie uitgekomen bij een oude bekende. Arthur van der Veen zal de hoofdmacht weer onder zijn hoede nemen. Arthur was al eerder trainer van 2003 t/m 2009. In 2006/2007 werd het kampioenschap behaald. Na een jaar hoofdklasse eindigde SVBO wederom onder zijn leiding op de eerste plaats.
Reageer!

Schoonebeek laat in extremis (en donker) punten liggen tegen EHS’85

NIEUW SCHOONEBEEK - Na de driepunter van afgelopen zondag bij Balkbrug moest Schoonebeek deze donderdag tegen EHS’85. EHS stond op de vierde plek en hoog in de tweede periode, Schoonebeek is met Gasselternijveen in een strijd verwikkeld om de tweede plek. EHS kwam vroeg op voorsprong, maar Schoonebeek wist dit in de tweede helft om te draaien en dacht met 2-1 te winnen.
Reageer!

Drenthina verliest en DZOH wint inhaalduel in 2e klasse J

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse J had Drenthina graag een vervolg willen geven aan de 2-0 overwinning van afgelopen zaterdag op Elim. De uitwedstrijd op sportpark t Hoge Holt in Gramsbergen werd na een 2-0 ruststand door doelpunten van David Houtman en Kelvin Jager met 4-0 verloren. Niels Dekker en opnieuw David Houtman waren in de tweede helft trefzeker voor Gramsbergen. Door deze overwinning stapt Gramsbergen over Drenthina heen dat nu op de vijfde plaats waardoor de aanspraak op een nog te vergeven periodetitel steeds verder weg is.
Reageer!

FC Klazienaveen wint ook van SVN’69

KLAZIENAVEEN - In de zaterdag 3e klasse D wist FC Klazienaveen de 3-1 overwinning van afgelopen zaterdag tegen Lutten een prima vervolg te geven. Op sportpark De Planeet werd SVN 69 met een 4-0 nederlaag weer richting Nijeveen gestuurd. FC Klazienaveen nam vanaf het begin van dit inhaalduel het initiatief en dat leverde na een kwartier de 1-0 voorsprong op via een doelpunt van Justin Verschoor.
Reageer!

SC Angelslo wint en SVBO (zat) verliest

EMMEN - Voor SVBO dat net boven Sc Angelslo staat waren de druiven wel zuur. Na de 4-1 winst van zaterdag op Nieuw Balinge leek SVBO klaar om het laatste belangrijke puntje binnen te halen. Maar dan moest het in De Krim wel aantreden tegen het op de derde plaats staande DKB. En die opgave bleek uiteindelijk de zwaar en DKB met 2-0 aan het langste eind trok. Uiteindelijk bood Onstwedder Boys de helpende hand door met een zevenklapper van Nieuw Balinge te winnen. Waardoor zowel SVBO als Sc Angelslo niet direct meer kunnen degraderen.
Reageer!

Bargeres en NWVV winnen en Erica’86 verliest

EMMEN - Het inhaalprogramma in de zaterdag 5e klasse F leverde Bargeres en NWVV drie punten op terwijl Erica 86 niet wist te winnen van Muntendam. Het op de derde plaats staande Erica'86, in de zaterdag 5e klasse F wist de avondwedstrijd in en tegen Muntendam ook niet te winnen. De thuisclub nam vanaf het begin het initiatief en drukte dat uit met een treffer van Maik Winter. Daarna wist Mark Heemskerk de Munterdammers op een 3-0 voorsprong te zetten. Erica 86 kon daarna niet echt meer potten breken ook al kreeg het in de slotfase nog wel enige ruimte waardoor Wilco Koopman nog wel de eretreffer kon scoren. Eindstand 3-1
Reageer!

Schoonebeek pakt ook de punten bij Balkbrug

BALKBRUG - Nadat vorige week Schoonebeek vrij eenvoudig de punten uit Buinen meenam, ging het deze middag in Balkbrug veel moeizamer. Na een redelijke eerste helft en een 0-2 ruststand, en een mindere tweede helft won Schoonebeek uiteindelijk met 1-3. Balkbrug begon feller en beter aan de wedstrijd, en dat leverde direct een aantal kansen op. Zo waren er schoten van Bloemberg en Baas, maar die misten de juiste richting.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda