AMATEURVOETBAL

Drenthina kan de drie punten in eigen huis houden

EMMEN - In de zaterdag 2e klasse L wist Drenthina na een 0-1 ruststand met 2-1 te winnen van VEV 67 uit Leek. Na een gelijk opgaande 1e helft wedstrijd stonden de mannen van trainer Robert Oosting in de 39e minuut op een 0-1 achterstand via Jeffrey Visser.
Reageer!

SVBO zat blijft op koers met winst op Onstwedder Boys

BARGER OOSTERVELD – Na 5 wedstrijden in de nog jonge competitie blijft SVBO zat goed meedoen in de zaterdag 4e klasse D. De geelzwarten wonnen zaterdagmiddag op het eigen kunstgras na een 3-1 ruststand met 3-2 van het op de 2e plaats staande Onstwedder Boys. De wedstrijd was nog maar koud begonnen toen Danny Ooosterdijk vanuit een hoekschop in de 5e minuut zijn ploeg op 1-0 zette.SVBO die in de eerste helft duidelijk de beter voetballende ploeg was, kreeg in de 20e wel tegen de verhouding in een tegentreffer van Gerko Scheper te incasseren. 1-1.
Reageer!

Bargeres blijft koploper na winst op VCG

EMMEN - in de zaterdag 5e klasse G liet Bargeres er geen gras over groeien wie de sterkste was in de thuiswedstrijd tegen VCG uit Geesbrug. De mannen van trainer Geert Aalderink gingen als een speer van start en scoorden binnen een minuut, maar deze wedstrijd wegens buitenspel afgekeurd. Geen ramp, want een minuut later was het wel raak toen Gilles Kalter de bal opnieuw achter VCG doelman Youry Vendrig plaatste. 1-0.
Reageer!

NWVV met de volle buit terug uit Nieuwlande

NIEUWLANDE – In de zaterdag 4e klasse D deed NWVV goed zaken. De uitwedstrijd tegen SCN werd zaterdagmiddag met 2-1 gewonnen. Het team van trainer Johan Hollen kwam aanvankelijk in de 10e minuut op een 1-0 achterstand door een doelpunt van Dave Slomp, maar de mannen uit Nieuw Weerdinge hervonden zich daarna vrij snel. In de 16e minuut leverde Roy Supér de bal met een haarzuivere voorzet op het hoofd van Mark Kok en die hoefde de bal alleen maar binnen te knikken. 1-1.
Reageer!

Sc Angelslo wint kelderduel in de zaterdag 5e klasse G

EMMEN – In de zaterdag 5e klasse G werd zaterdagmiddag op sportpark Noord in Emmen de wedstrijd Sc Angelslo – VVAK gespeeld. Met slechts 1 puntje stonden beide ploegen samen met Zuidwolde onder op de ranglijst, een echt kelderduel dus. De thuisploeg van trainer Sander Eising wist na een 2-0 ruststand de wedstrijd met 4-2 te winnen. Vanaf het eerste fluitsignaal gingen de Meerdijk bewoners er voor en kwamen in de 3e minuut op 1-0.
Reageer!

DVC’59 laat Zwartemeerse boys onnodig met de punten vertrekken

NIEUW DORDRECHT – In de zondag 3e klasse D liep DVC’59 tegen ene 2-1 nederlaag op in de derby tegen Zwartemeerse Boys. Op sportpark Bloemendaal stond het halverwege de wedstrijd op eigen veld na een 1-1 ruststand, maar Zwartemeerse Boys wist in de 2e helft de wedstrijd met 2-1 in haar voordeel te beslissen. De thuisclub begon goed aan de wedstrijd en dat vertaalde zich in de 20e minuut in een 1-0 voorsprong via Jeffrey Mink.
Reageer!

SVBC pakt met hangen en wurgen een puntje

GASSELTE – In de zondag 5e klasse D wist SVBC de uitwedstrijd tegen middenmoter GKC niet in winst om te zetten. Na een 1-1 ruststand eindigde deze wedstrijd in een 3-3 gelijkspel. De oranjehemden uit Barger Compascuum kwamen in de 10e minuut op een 1-0 achterstand nadat de doelman een bal los liet en een GKC-er de bal in tweede instantie tegen net werkte. 1-0 maar een kwartier later werd de stand weer gelijk getrokken door Tim Funke die slecht uitverdedigen direct met een doelpunt bestrafte.
Reageer!

EHS’85 wint van strijdend Smilde’94

SMILDE - EHS 85 heeft ook zijn vijfde competitiewedstrijd in de zondag 4e klasse D in winst opgezet en schanskers staan nu met een maximale score van 15 punten bovenaan. Onder een stralend zonnetje werd om twee uur door scheidsrechter Oosterhof het sein gegeven voor de aftrap. Smilde 94 had waarschijnlijk de uitslagen van EHS 85 gelezen en wilde de Emmerschansers vanaf minuut een afjagen en bij de strot pakken.
Reageer!

Strafschop in de slotfase voorkomt overwinning voor Sp. Roswinkel

HOOGERSMILDE - In de zondag 5e klasse D eindigde de wedstrijd tussen Hoogersmilde en Sp. Roswinkel na een 1-2 ruststand in een 4-4 gelijkspel. De mannen uit Roswinkel stonden binnen een minuut al op voorsprong nadat een goede voorzet door een speler van Hoogersmilde in eigen doel werd geschopt. Een mooie opsteker die in de 10e minuut ene vervolg kreeg met een treffer van Roy
Reageer!

Robert Oosting verlengt bij Drenthina

EMMEN - Na een positief evaluatie gesprek hebben we besloten het contract met Robert Oosting(r) een jaar te verlengen. We hebben Robert leren kennen als een gedreven en ambitieuze trainer met veel kennis hoe het voetbal gespeeld moet worden. Robert ligt zeer goed bij de club en er is louter lof voor de trainer vanuit het bestuur en de spelersgroep.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda