EBV Mustangs U14-1 showen tegen HSV Basketball.

EMMEN – EBV Mustangs uit Emmen speelde tegen HSV Basketball die afkomstig is van de tweede divisie. Tijdens het eerste kwart werd al zichtbaar dat de Mustangs een niveau te hoog waren, wat ook duidelijk werd in de vele steals. De Mustangs wonnen uiteindelijk met 80-33.

Het eerste kwart begon al meteen flitsend. De eerste 12 punten stonden voor de Mustangs op het scorebord alvorens HSV tot score kon komen. Het tempo lag goed hoog en daar moest HSV erg aan wennen. Het einde van het eerste kwart was dan ook in het voordeel van de Mustangs met 18-4.

Het tweede kwart moest HSV tevens het onderspit delven. Het lengte voordeel van Mustangs werd dan ook ditmaal goed benut door de coaches. Het eindigde in het voordeel met 26-8, waardoor de eindstand van het tweede kwart op 44-12 kwam. Na de rust pakte de Mustangs het tempo wederom goed op. HSV Basketball had wederom geen goed antwoord op de goed acterende Mustangs. Het derde kwart eindigde in het voordeel van de Mustangs met 24-11, waardoor na de derde periode de stand op 68-23 stond. De vraag die zo onderhand ontstond was of men de 100 punten ging aantikken. Dit was te hoog gegrepen bleek aan het einde van het vierde kwart en daarmee de wedstrijd. De eindstand kwam op 80-33.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda