BETAALD VOETBAL

FC Emmen hard onderuit bij MVV Maastricht

EMMEN - MVV staat niet bekend als een gemakkelijk scorend elftal en FC Emmen niet als een ploeg die verdedigend simpel steken laat vallen, maar in de Maastrichtse Geusselt was het binnen twee minuten al raak in het voordeel van de moeilijk scorende ploeg. Emrullah Guvenc, een Belg van Turkse komaf, kreeg plotseling een vrij schootsveld en schoot de knal onhoudbaar in de rechterbovenhoek: 1-0. Een forse domper voor de Emmenaren die ongetwijfeld van plan waren eerst een beetje kde kat uit de boom te kijken en er dan een counter uit te gooien. Controle kreeg FC Emmen niet over het duel hoewel Erixon Danso na dertien minuten eigenlijk had moeten scoren. Na een voorzet vanaf de rechterkant kreeg de topscorer van FC Emme en n een mooie kans op de gelijkmaker maar mikte voorlangs. Het duel was zeker levendig maar veel grote doelkansen ontstonden er lang niet meer. FC Emmen leek daardoor met een achterstand te moeten gaan rusten tot drie minuten voor de theepauze Boy Deul een zwabberbal van buiten de zestien produceerde waarnaar MVV doelman Jo Coppens tevergeefs graaide: 1-1.
Reageer!

Keepersdag bij FC Emmen op Dinsdag 3 mei

EMMEN - Na alweer zes succesvolle keepersdagen zal dit jaar de zevende FC Emmen keepersdag plaatsvinden in samenwerking met Keepable. De keepersdag vindt zoals ieder jaar plaats in de thuishaven van FC Emmen: De JENS Vesting. Alle keepers en keepsters van 6 tot en met 17 jaar zijn welkom!
Reageer!

Kaartjes voor uitwedstrijd MVV aan de infobalie

EMMEN - FC Emmen supporters die aanstaande vrijdag de uitwedstrijd tegen MVV Maastricht per eigen vervoer willen bezoeken, kunnen toegangsbewijzen a 12 euro per stuk bestellen aan de infobalie van de JENS Vesting. Aan het stadion De Geusselt is geen kaartverkoop.
Reageer!

FC Emmen op eigen kracht naar de play offs

EMMEN - Voor het tweede achtereenvolgende jaar heeft FC Emmen deelname aan de play offs afgedwongen. Daartoe was een driepunter voldoende maar tegenstander FC Eindhoven was natuurlijk geen zacht eitje.
Reageer!

FC Emmen niet in goede doen tegen Jong Ajax

AMSTERDAM - De positie op de ranglijst veranderde mede door de uitslagen op de andere velden niet veel maar de 2-0 nederlaag die FC Emmen tegen Jong Ajax leed, deed toch wel een beetje pijn.
Reageer!

Kaartjes Jong Ajax - FC Emmen verkrijgbaar aan de balie

EMMEN - Komende vrijdag speelt FC Emmen de belangrijke uitwedstrijd tegen Jong Ajax. FC Emmen supporters die hun club willen ondersteunen, kunnen kaartjes aanschaffen bij de infobalie in de JENS Vesting. De kosten zijn met vijf euro minimaal!
Reageer!

Rick ten Voorde matchwinner voor FC Emmen

EMMEN - Er zijn niet veel spelers in het betaalde voetbal die genoegen nemen met een rol als invaller, wat ook zeker voor FC Emmen spits Rick ten Voorde geldt. Maar hij heeft de pech, of ook wel het geluk, juist als invaller het beste tot zijn recht te komen.
Reageer!

FC Emmen A1 pakt punt in Volendam

EMMEN - FC Emmen A1 heeft in Volendam met 2-2 gelijkgespeeld tegen de A-jeugd van de amateurvereniging Volendam. Ietwat teleurstellend want bij winst hadden de Emmenaren de derde plaats van Be Quick 1887 kunnen overnemen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda