BETAALD VOETBAL

Drentse selectie buigt voor Groningen

EMMEN - Het 'nationale team' van Drenthe heeft in de eerste, en het zou goed kunnen ook laatste, 'interland' met 3-1 verloren van de lotgenoten van Groningen. De ontmoeting vond plaats in de JENS Vesting en was een zeer gezellig samenzijn van voormalige topspelers uit Drenthe en Groningen.
Reageer!

FC Emmen staat vrijdag voor zware taak

ALMERE - FC Emmen heeft aanstaande vrijdagavond in de thuiswedstrijd tegen Almere City FC nog een hels karwei te verrichten wil het in de play offs verder komen. Het verloor de eerste wedstrijd in Almere met 4-1 van een sterk Almere City FC. Een 3-0 winst in eigen huis zou voldoende zijn, maar afgaande op het duel van maandagavond lijkt dat een schier onmogelijke opgave.
Reageer!

FC Emmen in eerste ronde tegen Almere City

EMMEN - FC Emmen moet in de eerste ronde van de Jupiler play offs uit komen tegen Almere City FC. De Emmenaren werden op de ranglijst gepasseerd door FC Volendam terwijl Almere City met liefst 7-0 van Jong PSV won. Maandag reist FC Emmen naar Almere terwijl komende vrijdag, aanvangstijd 18.30 uur, de return in Emmen is.
Reageer!

Nieuwsbrief FC Emmen

EMMEN - Het laatste nieuws over FC Emmen in de FC Emmen Nieuwsbrief.
Reageer!

Tim Siekman ook komend seizoen bij FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft overeenstemming bereikt met Tim Siekman over verlenging van zijn aflopende contract. De in Emmen geboren verdediger die de afgelopen 3 seizoenen ook al uitkwam voor de Drentse club, zal tenminste tot de zomer van 2017 in het rood-wit blijven voetballen.
Reageer!

Jong FC Emmen - Jong FC Twente

EMMEN - Op dinsdag 19 april speelt Jong FC Emmen om 13.00 uur in De JENS Vesting tegen Jong FC Twente. Voor toeschouwers is ingang Noord geopend.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda