BETAALD VOETBAL

René Dale treedt toe tot bestuur FC Emmen

EMMEN - Het bestuur van FC Emmen wordt uitgebreid met Rene Dale. Daarmee bestaat het bestuur van de club nu uit de 59-jarige ondernemer en de al langer zittende Herman Harms en Henk Brink. Rene werd geboren in Oude Pekela en groeide op in de stad Groningen, waar hij uiteindelijk uitgroeide tot vestigingsdirecteur van Reining Transport. Na een uitstapje bij Penske in Coevorden, kwam hij in 2004 bij de Fritom-groep, waar hij nog altijd CEO is van innovatief logistiekdienstverlener Oldenburger|Fritom.
Reageer!

FC Emmen huurt Vicente Besuijen

EMMEN - Vicente Besuijen speelt de rest van dit seizoen voor FC Emmen. De 22-jarige snelle vleugelspits komt op huurbasis over van Aberdeen FC. Besuijen kwam in 2010 bij de jeugd van Ajax en sloot twee jaar later aan bij de jeugdafdeling van FC Volendam. Via AS Roma kwam hij in 2020 bij ADO Den Haag, waar hij zijn debuut maakte in het eerste elftal. Sinds 2022 staat hij onder contract bij het Schotse Aberdeen, dat hem in de tweede helft van vorig seizoen verhuurde aan Excelsior.
Reageer!

Darren Buffonge op amateurbasis bij selectie FC Emmen

EMMEN - Darren Buffonge sluit de rest van dit seizoen op amateurbasis aan bij de eerste selectie van FC Emmen. De 25-jarige Engelse middenvelder liep sinds november stage bij de ploeg van trainer Fred Grim en wordt nu bij de selectie gehaald. Buffonge speelde hiervoor in Nederland bij Telstar en NAC Breda.
Reageer!

Faris Hammouti naar FC Emmen

FC Emmen heeft Faris Hammouti vastgelegd. De 26-jarige Nederlandse Marokkaan tekent een contract tot de zomer van 2026 op De Oude Meerdijk. Hij kan zowel op het middenveld als op rechtsback uit de voeten. Hammouti kwam op jonge leeftijd bij Feyenoord en doorliep daar de hele jeugdopleiding. In 2017 maakte hij de overstap naar Almere City, waarvoor hij tot 2022 in 119 duels zijn opwachting maakte. Sinds 2022 stond hij onder contract bij FC Den Bosch, vorig seizoen kwam hij tot 34 optredens.
Reageer!

Supporters brengen oud clublied terug naar De Oude Meerdijk

AEMMEN - Bij de thuiswedstrijd tegen NAC Breda op zaterdag 13 januari wordt het oude clublied van amateurvereniging vv Emmen nieuw leven ingeblazen door supporters van FC Emmen, de betaald voetbalclub die in 1985 ontstond uit de amateurvereniging. Bij het 75-jarig jubileum van de club in 2000 werd het lied al opnieuw tot leven gebracht door supporter Robin de Vries. Nu het 100-jarig jubileum van het voetbal op de Meerdijk nadert, grijpen supporters terug naar het verleden en brengen ze dit lied opnieuw naar het stadion.
Reageer!

Henk Brink neemt plaats in bestuur FC Emmen

EMMEN - Het bestuur van FC Emmen wordt per 1 januari aangevuld met Henk Brink, die daarin zal samenwerken met medebestuurslid Herman Harms. Samen met de directie zullen zij als bestuur de club aansturen. Op termijn zal het bestuur worden aangevuld met een derde bestuurslid. Henk Brink beschikt over ruim twintig jaar bestuurlijke ervaring en loopt inmiddels ruim vijftien jaar mee in de (provinciale) politiek. Daarmee kan hij ook een rol spelen in de plannen voor het nieuwe stadion.
Reageer!

Directe promotieplaatsen raken uit zicht voor FC Emmen na derde nederlaag op rij

EMMEN - Hevig balend liep Lucas Bernadou na het laatste fluitsignaal richting de kleedkamer. Zijn voetballende oplossing in de blessuretijd van de eerste helft zorgde niet alleen voor balverlies, maar ook voor de enige treffer in het laatste thuisduel voor de winterstop tegen concurrent Roda JC. De formatie uit Kerkrade hield na rust, met enig kunst- en vliegwerk, stand en boekte daardoor een zeer belangrijke zege.
Reageer!

Nog één thuiswedstrijd voor FC Emmen dit kalenderjaar

EMMEN - Aanstaande vrijdag speelt FC Emmen de laatste thuiswedstrijd van het seizoen, tegen het Roda JC van Bas Sibum. Een echte topper in de Keuken Kampioen Divisie tussen de nummer twee en drie van de ranglijst.
Reageer!

Dramatische avond FC Emmen in Eindhoven: Drentse ploeg geeft het helemaal weg in slotminuten

EINDHOVEN _ Wat een dramatische avond beleefde FC Emmen in Eindhoven. Uitgerekend op de plek waar de Drentse club ruim anderhalf jaar geleden historie schreef (ondanks een 1-0 nederlaag werd FC Emmen daar voor het eerst kampioen), ging het vanavond op uiterst pijnlijke wijze onderuit. FC Emmen stond heel lang met 2-1 voor, maar gaf het in de absolute slotfase volledig weg. Mawouna Amevor en Ozan Kokcü dompelden Emmen in diepe mineur: 3-2.
Reageer!

Verdiende maar magere zege FC Emmen op laagvlieger

EMMEN - FC Emmen pakte drie dikverdiende punten op eigen veld tegen FC Den Bosch, maar de 1-0 zege was een veel te magere afspiegeling van de verhoudingen binnen het veld. De enige treffer viel ook nog eens uit een goedkope strafschop, benut door Jari Vlak. Maar de punten blijven wel in Emmen en dat zorgt ervoor dat FC Emmen op plek 4 blijft staan in de Keuken Kampioen Divisie met nu 26 punten uit 14 duels.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda