BETAALD VOETBAL

Laatste thuiswedstrijd: welke scenario's zijn er voor FC Almere?

ALMERE - De laatste strohalm, zoals dat zo mooi heet. Almere City FC kan vrijdagavond een play-offs ticket verzilveren als de ploeg tweede wordt in de vierde periode. Vanaf 13 euro ben je erbij als aan het einde van de avond een feestje wordt gevierd!
Reageer!

De rondrit van FC Emmen in een open bus door het centrum van Emmen vanmiddag gaat door.

EMMEN - Het leek er gisteren op dat de rondrit uit het programma gehaald zou worden, door de politie en de gemeente. Dick Lukkien, trainer van FC Emmen, deed al een oproep aan de burgemeester om die bus te laten rijden. "Het moet gewoon een topfeestje worden. Eric, kom op man. Die bus moet gewoon rijden", riep hij gisteravond op.
Reageer!

FC Emmen verliest maar pakt wel de kampioenschaal

EINDHOVEN - Iedereen die ook maar een beetje gevoel heeft met FC Emmen heeft er maar 37 jaar op moeten wachten dat het een keer een kampioenschap kon vieren. De ploeg van trainer Dick Lukkien deed dat vrijdagavond in Eindhoven ondanks dat het met 1-0 van de Eindhovenaren verloor. Doordat naaste concurrent FC Volendam ook op een nederlaag werd getrakteerd (3-2) door FC Dordrecht, waren de Emmenaren onbereikbaar geworden voor FC Volendam en zijn kampioen van de Keuken Kampioen Divisie.
Reageer!

Kampioenstoer FC Emmen door het centrum

EMMEN - We gaan het kampioenschap met z'n allen vieren tijdens een groot feest met huldiging bij het stadion en een kampioenstour met open bus door Emmen door het centrum! Waar de kampioenstour op de open bus eerst niet door leek te gaan, zijn we er vanochtend met onze gemeente Emmen toch uitgekomen. De bustocht gaat door, met aanvullende veiligheidsmaatregelen. Houd in verband met je eigen veiligheid gepaste afstand van de bus.
Reageer!

FC Emmen moet nog weekje geduld hebben om kampioenschap te vieren

EMMEN - FC Emmen begon nadat Roda JC vanaf de richting het doel van Miche; Brouwer te gaan maar FC Emmen nam dez eaanval snel over en kreeg via Karchouch als snel een kans maar zijn schot vanaf de zestien was te slap om het de Roda doelman Rody de Boer moeiljk te maken. Enkele minuten later was het wel raak nadat Jari Vlak op het middenveld de bal veroverde en breed legde op Jasin Assehnoun die de bal op zijn beurt in de linker beneden hoek plaatste. 1-0.
Reageer!

Nico Haak nieuwe trainer FC Emmen O21

EMMEN - Nico Haak is met ingang van volgend seizoen de nieuwe trainer van FC Emmen O21. Hij tekent een contract voor drie seizoenen en is daarmee de opvolger van Ruud Jalving, die vertrekt naar ACV. Haak was tussen 2006 en 2011 al werkzaam voor de jeugdopleiding van FC Emmen en de toenmalige combinatie RJO Heerenveen/Emmen. In de zomer van 2021 keerde hij terug bij FC Emmen als trainer van FC Emmen O18 en hoofd jeugdscouting.
Reageer!

Eerste overwinning voor SV Meppen

ROSTOCK - SV Meppen pakte zaterdagmiddag in Rostock voor 12300 toeschouwers de eerste overwinning in de 3e Bundesliga. Na een ruststand van 0-0 won de promovendus met 2-1 van Hansa Rostock. In de eerste helft werd er niet gescoord en werd SV Meppen wel al een beetje in het zadel geholpen door een rode kaart bij het iets beter spelende Hansa Rostock.
Reageer!

Prima spelend FC Emmen klopt Heracles Almelo

EMMEN - FC Emmen lijkt klaar voor de naderende competitie. Dat zou de conclusie kunnen zijn na de prima 2-0 overwinning op eredivisie subtopper Heracles Almelo. De Almeloërs kregen ook kansen maar misten de scherpte die er met name bij Cas Peters wel was. Hij nam wederom alle Emmer treffers voor zijn rekening. Opmerkelijk was verder dat FC Emmen in de tweede helft drie keer de paal trof.
Reageer!

SV Meppen ook tegen FC Magdeburg onderuit

MEPPEN - SV Meppen is er niet in geslaagd om de eerste thuisoverwinning te pakken. In de Hansch-Arena verloren de blauwhemden na een 1-1 ruststand met 1-2 van FC Magdeburg. Het waren de bezoekers die vanaf het begin probeerden SV Meppen onder druk te zetten en dat had snel succes. In de 5e minuut was het Andreas Ludwig die FC Magdeburg al snel op een 1-0 voorsprong wist te zetten.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda