BETAALD VOETBAL

Dick Lukkien blikt vooruit op NEC - FC Emmen

EMMEN - Zaterdagavond staat er een uitwedstrijd op het programma. In het Gofferstadion trappen we om 18.45 uur af tegen N.E.C. uit Nijmegen. FC Emmen bezet nog altijd plek zestien in de Eredivisie. De tegenstander van zaterdag staat op plek negen. Tevens is N.E.C. de koning van de gelijke spelen, ze speelden dit seizoen al tien (!) keer gelijk. Samen met hoofdtrainer Dick Lukkien blikken we vooruit op de wedstrijd.
Reageer!

FC Emmen bekert op 8 februari tegen PSV

EMMEN - Op dinsdag 7, woensdag 8 en donderdag 9 februari wordt de achtste finale van de KNVB Beker afgewerkt en de lototing zorgde voor de volgende wedstrijden:
Reageer!

Fans FC Emmen en Cambuur maken indruk: 'Soms is voetbal bijzaak'

EMMEN - De supporters van SC Cambuur en FC Emmen hebben vanmiddag op een indrukwekkende manier steun betuigd aan een supporter van FC Emmen, die vandaag zijn dochter verloor. De Brigata Fanatico ontkleedde in de 15e minuut het bovenlichaam, terwijl vanuit het supportersvak van Cambuur honderden knuffels op het veld werden gegooid.
Reageer!

FC Emmen krijgt Cambuur niet op de knieën

VOETBAL - FC Emmen had veel de bal, maar werd op eigen veld in de degradatiekraker tegen Cambuur, nauwelijks gevaarlijk. Het duel eindigde zoals die begon: 0-0. Door dat gelijkspel blijft FC Emmen ook na speelronde 16 staan op plek 16 met nu 12 punten. Ook FC Groningen (15e) en FC Volendam (17e) hebben 12 punten. Het gat naar Cambuur (18e) is drie punten en het gat naar de nummer 14 (Vitesse) is ook drie punten.
Reageer!

FC Emmen contracteert Oussama Darfalou

EMMEN - Tot de zomer van 2024 is Oussama Darfalou speler van FC Emmen. De 29-jarige spits maakt transfervrij de overstap naar de Drentse club. Darfalou speelde al eerder in de Eredivisie; in juli 2018 haalde Vitesse hem vanuit Algerije naar Nederland. Hij werd al snel een vaste waarde bij de Arnhemmers, maar kampte later dat seizoen met blessures.
Reageer!

FC Emmen op de valreep door

VOETBAL - FC Emmen zit bij de laatste zestien in het bekertoernooi. De Drentse club leek in Venlo halverwege het duel op rozen te zitten tegen VVV (0-2), maar had nog een heel laat doelpunt van Miguel Araujo nodig om te winnen: 2-3.
Reageer!

OP Fietse Voetbalfeest FC Emmen supprters

EMMEN - Zet maar vast een grote cirkel in je agenda om zaterdag 4 februari! Want dan organiseren we samen met supporters van de Zuidtribune in Eetcafe Groothuis (vlakbij het centraal station in Emmen) voor de allereerste keer het Op Fietse Voetbalfeest, waarbij jong en oud kunnen feesten, dansen, springen en zingen met alle FC Emmen-liedjes. Dat mag je niet missen!
Reageer!

Mike Willems versterkt technisch team FC Emmen

EMMEN - FC Emmen heeft zich tot de zomer van 2024 verzekerd van de diensten van Mike Willems. Hij zal als technisch manager de dagelijkse en operationele leiding krijgen over het technische team inclusief het scoutingsapparaat. Willems zal bij de club voornamelijk samenwerken met Jurjan Mannes (hoofd scouting), Grads Fühler, Jan Korte, alsook met hoofdtrainer Dick Lukkien.
Reageer!

SVBO gaat als zesde naar de finale van het Protos Weering zaalvoetbaltoernooi

STEENWIJKSMOER - SVBO heeft zich via de tussenronde als zesde en laatste geplaatst voor de grote finale van het Protos Weering Zaalvoetbaltoernooi. Het was in de slotfase spannend in de tussenronde en hadden SVBO, Gramsbergen en Valthermond nog een kans op de finale. Uiteindelijk was de 4-0 zege van SVBO op Valthermond en de kleine zege van Gramsbergen op Achilles genoeg voor de zondag eersteklasser om zich zaterdag bij de overige vijf finalisten te scharen.
Reageer!

Antoine van der Linden nieuwe teammanager FC Emmen

EMMEN - Antoine van der Linden is de nieuwe teammanager van het eerste elftal van FC Emmen. De 46-jarige oud-speler van de club tekent een contract tot de zomer van 2025. Van der Linden speelde in totaal 97 wedstrijden voor onze club. In Nederland kwam de geboren Rotterdammer ook uit voor Sparta Rotterdam, FC Groningen en Heracles Almelo. Ook kende hij buitenlandse avonturen bij Swindon Town (Engeland) en CS Marítimo (Portugal).
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda