HSG Nordhorn-Lingen faalt voor weinig toeschouwers.

NORDHORN/LINGEN - De HSG heeft zich in de jongste thuiswedstrijd van zijn slechtste kant laten zien. Tegen het bepaald niet imponerende THSV Eisenach leed het in de laatste seconde een onnodige nederlaag ( 26-27 ). Na de last seconde overwinning in en tegen Hagen ( 24-25 ), waardoor men de 2e plek weer overnam van Hagen, viel het dubbeltje dus nu net de verkeerde kant op. Het was een verdiende overwinning voor de gasten aangezien de HSG één van zijn slechtste wedstrijden van de laatste tijd speelde.


De aanval draaide niet en ook de verdediging was geen top. Als keeper Bart Ravensbergen in het begin niet zoveel stops had gemaakt, had men al snel op een behoorlijke achterstand gestaan.

Nu ging het lange tijd gelijk op. Via 8-8 bereikte men bij 11-11 de rust. Na de thee nam de HSG wel steeds een kleine voorsprong, maar het liet teveel kansen liggen en leed heel veel balverlies. Zelfs een 3 doelpunten voorsprong ( 21-18 ) bleek niet genoeg. Eisenach kwam terug en scoorde in de laatste seconde via een vliegertje de “winnende”.

Er waren weinig uitblinkers, Bart Ravensbergen was er 1 van. Ook Nederlander Sander Visser, met 3 goals, en Stegefelt met 7 treffers behoorden tot de beteren.

Komende zaterdag een uitwedstrijd en op zondag 19 december a.s. volgt er weer een thuiswedstrijd. Opnieuw in de EmslandArena. Dan om 17.00 uur tegen Dessau. Hopelijk laat de HSG zich dan weer van een andere ( betere ) kant zien. Ook bij deze wedstrijd geldt de 2G+ regel. Dus met een test vooraf.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda