Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Na de ongelukkig of dom ( 26-25 in de laatste seconden ) verloren uitwedstrijd bij de Eulen L. ( evenals de HSG gedegradeerd uit de 1e bundesliga ) stond er 5 dagen later al weer een thuiswedstrijd op het programma. En deze moest beslist gewonnen worden, wilde men de aansluiting met de bovensten niet nu al verliezen. De SG Bietigheim met de bekende Spaanse trainer Iker Romero stond op de menu lijst.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen blijft thuis ongeslagen

NORDHORN-LINGEN - Ook de thuiswedstrijd tegen het eveneens uit de 1e bundesliga gedegradeerde HSC Coburg heeft de ploeg van trainer Kubes tot een goed einde gebracht. En ook nu was het begin niet goed, zeg maar dramatisch. Vlak voor de rust stonden de rood-witten er nog 5 achter. Met rust waren dat er nog 3.
Reageer!

Handbal HSG Nordhorn-Lingen

NORDHORN/LINGEN - Handbal + toeschouwers. Na lange tijd ( corona ) mag het eindelijk weer. Ook ondergetekende mag weer naar de wedstrijden. In Nederland mocht het al wat langer, maar sinds kort mogen we als journalist ook weer naar de HSG Nordhorn-Lingen. Dus ga ik U vanaf nu weer berichten over het wel en wee van de HSG.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda