Handbal

Tophandbal net over de grens. HSG Nordhorn-Lingen stijgt met stip

NORDHORN/LINGEEN - Ook de beide volgende moeilijke wedstrijden wist de HSG winnend af te sluiten, zodat de roodwitten langzaam maar zeker de top naderen. Na de super winst in de uit wedstrijd bij BBM Bietigheim ( 21-29 ) ging ook promovendus VFL Potsdam eraan. In het vertrouwde Euregium werd het 28-25 voor de thuisclub.
Reageer!

Tophandbal net over de grens Handbalfeest in de EmslandArena

NORDHORN/LINGEN - Wat een handbalfeest afgelopen zondag in de Emsland Arena in Lingen. Voor ruim 2400 toeschouwers voerden de HSG Nordhorn-Lingen en Th.SV Eisenach een ware thriller op. De meester van de thrillers Hitchcock zelf had dit niet kunnen bedenken. Na 60 minuten trok de HSG uiteindelijk aan het langste eind en won voor de uitzinnig vierende fans met 23-22, na een ruststand van 12-11!
Reageer!

Tophandbal net over de grens. Buitenspelers HSG TOP

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen heeft de eerste van 2 uit wedstrijden in winst omgezet. Na een ruststand van 12-13 voor de HSG werd het uiteindelijk 26-30 met de beide buitenspelers, die samen 13 scoorden, als grote uitblinkers. Dat linksbuiten Fernandez een aanwinst is wisten we al, maar dat nieuweling Lindberg al zo goed in het team paste was niet direct te verwachten. De Zweed, komend van Redbergslid, was aangetrokken om het gat op rechts, door de blessures van Ranftl en Visser, op te vullen. Hij deed dat met verve en maakte een uitstekende indruk.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda