Handbal

Tophandbal net over de grens

NORDHORN/LINGEN - Het zijn drukke tijden voor de HSG Nordhorn-Lingen. Met een flink aantal doordeweekse wedstrijden. En dat ook nog eens in een periode dat een aantal spelers al behoorlijk op hun tandvlees lopen en uitzien naar rust. Maar dat komt voor de meesten pas in januari. Bovendien nemen de blessures toe en vallen er ook nog eens spelers uit door corona.
Reageer!

Mart Aalderink, trainer/coach van de dames van Misker E&O, vertrekt naar Duitse Sport-Union Neckarsulm

EMMEN - Mart Aalderink, trainer/coach van de dames van Misker E&O, vertrekt per direct naar het Duitse Sport-Union Neckarsulm. Bij de nummer 7 uit de eerste Bundesliga wordt hij assistent-trainer van hoofdcoach Tanja Logvin. Daarnaast heeft de club ambitieuze plannen met het tweede team waar Aalderink leiding aan moet gaan geven.
Reageer!

Excelsior Maassluis knikkert FC Emmen uit de beker

EMMEN - FC Emmen verloor op eigen veld in de tweede ronde van de KNVB beker met 1-0 van amateurclub Excelsior Maassluis. De nummer 10 van de Tweede Divisie besliste het duel tien minuten voor tijd toen invaller Bram Wennekers de diepte in werd gestuurd, Mitch Apau hem kwijt was en Emmen-doelman Indy Groothuizen te laat was om de goal te voorkomen. FC Emmen probeerde daarna nog, met de moed der wanhoop, de gelijkmaker te produceren maar slaagde daar niet in. De thuisclub speelde negentig minuten lang beneden pijl.
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen faalt voor weinig toeschouwers.

NORDHORN/LINGEN - De HSG heeft zich in de jongste thuiswedstrijd van zijn slechtste kant laten zien. Tegen het bepaald niet imponerende THSV Eisenach leed het in de laatste seconde een onnodige nederlaag ( 26-27 ). Na de last seconde overwinning in en tegen Hagen ( 24-25 ), waardoor men de 2e plek weer overnam van Hagen, viel het dubbeltje dus nu net de verkeerde kant op. Het was een verdiende overwinning voor de gasten aangezien de HSG één van zijn slechtste wedstrijden van de laatste tijd speelde.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda