Handbal

JD Techniek Hurry-Up ontvangt Zweedse koploper

ZARTEMEER - JD Techniek Hurry-Up ontvangt zaterdag in sporthal Angelslo de Zweedse koploper Alingsas HK. Een Europees topaffiche in Zuidoost Drenthe! Voor de Zwartemeerders is het een mooie kans om zich te meten met een tegenstander van een zeer hoog niveau. De oranjehemden kunnen in aanloop naar het duel beschikken over een nagenoeg fitte selectie.
Reageer!

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Helaas het mocht niet zo zijn. Hoewel de HSG Nordhorn-Lingen een goed begin kende, zelfs 3x een voorsprong nam en het tot 8-8 bijbleef, ging het richting de pauze ineens mis. En dat was geweldig sneu vooral voor Bart Ravensbergen, onze Nationale doelman. Hij, die juist speler van de maand oktober in Duitsland geworden was, een eer die niet veel Nederlanders te beurt valt, keepte tot dan een prima wedstrijd.
Reageer!

HSG Nordhorn kansloos tegen Füchse Berlin

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen was dit weekend kansloos tegen het vooral fysiek sterke en veel effectievere team van Füchse Berlin. Na een goed begin, waarin vooral keeper Bart Ravensbergen uitblonk en de HSG brutaal zelfs 3x een voorsprong nam, ging er ineens richting de pauze van alles mis.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda

Laatste nieuws
 
agenda emmen
Mee®doen Schoonebeek, het is mooi geweest!
za 23 okt 2021 om 16:00
Shadow band Shadowski en Klaas Hummel in CH50+
zo 24 okt 2021 om 14:30
Meer mensen met een beperking politiek actief in Drenthe
do 28 okt 2021 om 16:30