Handbal

HSG Nordhorn-Lingen gaat niet promoveren

NORDHORN/LINGEN - De HSG Nordhorn-Lingen gaat ook dit jaar niet omhoog naar de 1e Bundesliga. Daarvoor spelen de roodwitten te inconsequent en verliezen daardoor te veel punten. Het zou een moeilijk programma worden met nagenoeg allemaal toppers, clubs uit de bovenste helft van de stand. Na het ruime verlies bij Dessau ( 34-22 ) volgde er thuis een nederlaag tegen de koploper Balingen ( 30-31 ).
Reageer!

Drietal versterkingen voor Misker E&O

EMMEN - Misker E&O is verheugd en trots de terugkeer van Tessa & Jessica Hilbrands bij de club bekend te kunnen maken. Beiden komen op dit moment uit voor Kwiek Raalte. Ook keepster Claudia ter Wal maakt de overstap van de eredivisionist. De zussen groeiden op in Oosterhesselen en maakten bij HVZ Vivendi de eerste handbalstappen binnen de lijnen.
Reageer!

Handbalprogramma 6 – 8 april 2023

ROLDE - Tijdens de Paassdagen is er een beknopt handbalprogramma samengesteld die er volgens onze correspondent Emmie Suichies als volgt uit ziet
Reageer!

HSG Nordhorn-Lingen is het even kwijt

MORDHORN/LINGEN - Na de winter stop was de HSG 7 wedstrijden ongeslagen, maar de Roodwitten zijn het nu even kwijt. Hoe kan het? Slecht verdedigen, een matige coordinatie van de dekking met de keepers, waardoor zij ook geen ballen pakken en tot slot onvoldoende scorend vermogen in de aanval. En dat net voor de beslissende weken in de competitie. Met de vraag of de HSG nog mee kan doen voor de promotie plaatsen.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda