Handbal

Tophandbal net over de grens

LINGEN/NORDHORN - Wat een tegenvaller! De eerste thuiswedstrijd in het nog prille seizoen en gelijk de 1e nederlaag in een van HSG Nordhorn-Lingen zijde zeer matige wedstrijd. Tegen de TV Grosswallstadt, dat zich vorig jaar op het nippertje wist te redden, leed de HSG een bittere nederlaag. Na een ruststand van 7-9 werd het uiteindelijk 17-22! Des te jammer, aangezien het toeschouwers aantal behoorlijk was ( ruim 1500 ).
Reageer!

Volledig nieuwe start voor de HSG Nordhorn-Lingen

NORDHORN-LINGEN - Voor de HSG Nordhorn-Lingen is de start in het nieuwe seizoen totaal anders dan in de andere jaren. Met maar liefst 6 nieuwe spelers ( daarover later meer ) in de selectie en vele vertrekkers staat er een compleet andere groep aan de start. Voor trainer Daniel Kubes de uitdaging om van deze gewijzigde selectie zo snel mogelijk een daadkrachtig team te vormen. Wie zijn er vertrokken bij de HSG?
Reageer!

Clublegende Harrie Weerman nieuwe trainer heren E&O

EMMEN - Clublegende Harrie Weerman (75) is trainer voor de handbal heren van eredivisionist Oosting E&O. Hij volgt de Deen Henrik Bergholt op die de overstap naar de damesploeg van de club heeft gemaakt. Het vinden van een trainer in bezit van het HT4 diploma, een licentievoorwaarde om uit te mogen komen in de eredivisie, was op z n zachtst gezegd een uitdaging. Het was de handbalpionier zelf die, in een gesprek met de technische commissie, het initiatief nam. Het tekent de clubman pur sang. Een man met een groenwit verenigingshart. Zijn aanbod om de club uit de brand te helpen wordt dan ook met open armen ontvangen en zeer gewaardeerd.
Reageer!

HANDBAL EINDSTANDEN 2021 – 2022 per 26 juni 2022

ROLDE - Jammer dat er een aantal divisies voortijdig zijn afgebroken Een miskleun van delandelijke competitie mensen. Dit had veel beter gemoeten en had ook beter gekund.Teams die niet wilden promoveren werden dan ook van het spelen van wedstrijden vrijgesteld. Als je een juiste eindstand wilt publiceren moeten alle wedstrijden gespeeld worden. Ik kan me dan ook niet voorstellen dat dit binnen de handbalsport mogelijk is. Echt een blamage.
Reageer!

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda