Bedrocks 1 sluit laatste wedstrijd voor zomerstop winnend af in Hardenberg.

HARDENBERG - Bedrocks Heren 1 speelde afgelopen zondag op een winderig sportpark De Kruserbrink in Hardenberg tegen de plaatselijke CUBS. Het werd een pitching duel waarin weinig geslagen werd. De Bedrocks hadden het, net als de laatste wedstrijd van vorig seizoen, lastig tegen -side arm- pitcher van Dijken. De Emmer slagmensen kregen geen grip op de lastig draaiende en stijgende pitches en kwamen in de eerste vijf innings maar tot 3 honkslagen.


De CUBS deden het al niet veel beter tegen pitcher Melvin Brandjes (foto) maar zij wisten toch één run te scoren.


In de zesde inning kwamen de Bedrocks weer op voorsprong o.a. door honkslagen van Bart-Jan van der Toom, Jasper Vos (foto) en Marijn Mast. Tussenstand 1-4.

Brandjes wist de controle op de heuvel te behouden en kreeg in het verloop van de wedstrijd nog maar één run tegen.



Na een pitcherwissel bij de CUBS konden de Bedrocks uitlopen naar een ruime voorsprong. Door een aantal keer 4-wijd en honkslagen van o.a. Sander Kofflard (foto), Léon Niehof en Victor Mallinckrodt werden er nog 7 runs binnengeslagen. Eindstand 2-11.

Noemenswaardig is nog het debuut van U21 speler Jasper Vos achter de thuisplaat bij H1. In de laatste inning verving hij vaste Bedrocks Catcher Robin Brandjes .Met één wedstrijd minder gespeeld maar met evenveel verliespunten als koploper The Blokes gaan de mannen de lange zomerstop in. Zondag 3 september staat eerstvolgende (uit)wedstrijd weer op het programma.

Jeugd.

Zaterdagmorgen ontving het Bedrocks U12 team Knights uit Leek. In een spannende gelijk opgaande wedstrijd wist Bedrocks mede door twee keer een 2- honkslag van Lize Groeneveld en Jern Zefat (foto) met 8-7 te winnen.

De zelfde middag was het de beurt aan het U15 Bedrocks/Cubs team dat Drachten Diamonds als tegenstander op de Meerdijk trof. Bedrocks begon sterk aan slag en nam in de eerste inning een 7-2 voorsprong. De Diamonds wisten nog twee runs te maken en de Bedrocks honklopers maken volop gebruik van foutjes in de Drachtster verdediging door scherp honklopen en tal van stolen bases. Eindstand 21-7. (Zie ook fasebook)

Foto’s Bert Springer.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda