Peter Heijne en Ronald Gossen sjoelen voor Vakantievreugd

EMMEN - In Het CafÃ


Deze uitdaging hebben Peter Heine en Ronald Gossen aangenomen om zoveel mogelijk geld bij een te krijgen voor de stichting Vakantie Vreugd die vakanties organiseerd voor mensen met een geestelijke en/of lichaanlijke beperking.

Beide heren zijn trouwens verfente sjoelers en opo een van de clubavonden kwam het ideevan Ronald Gossen om een wereldrecord sjoelen tot stand te krijgen. Na uitvoerig rechercheren bleek een dergelijke recordpoging nog niet bij het Guiniss book of Records aangemeld.

Toch zullen de twee sjoelers als zij het halen niet in het beroemde boek worden opgenomen, zegt wedstrijdleider Arjan Gossen. ,,Wij hebben nog wel een poging gedaan maar daar komen zoveel haken en ogen voor kijken en moest dan ook eerst nog een bedrag van 350 euro worden gestort om een procedure op te zetten. Dat geld geven wij liever aan Vakantievreugd reizen met een plus".

De twee uitdagers zullen elk uur worden geconfronteerd met nieuwe tegenstanders die zich hebben aangemeld en ook een duit in de grote trommel te doen die bij de sjoelers staat opgesteld voor vrije giften. Elk uur krijgen de speelrs een korte pauze om even frisse lucht te happen. Zowel Peter als Ronald zijn er van overtuigd dat zij de 24 uur vol zullen maken en daarmee ook een mooi bedrag voor Vakantievreugd binnen zullen halen.


Ronald beet na loting het spits af van de marathon waarbij ondersteuning van publiek zeker van groot belang kan zijn.


Daarna kwam Peter Heine aan het bord en wist de eerste brikken heel soepel in de vakken te plaatsen met in het zwart wedstrijdleider Arjan Gossen.

Dus kom gerust even een kijkje nemen de komende uren of nacht want zij zullen het zeker nodig hebben.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda