Weer successen voor sjoelers Brikkenmikkers Klazienaveen

Moeder en dochter Klunder Nederlands kampioen in de E klasse LOTTUM - Afgelopen zaterdag vond in het Limburgse Lottum het Nederlands Kampioenschap koppelsjoelen plaats en ook een aantal sjoelers van de Brikkenmikkers deden hier aan mee en niet onverdienstelijk. In de B klasse werden Eric Mensen en William Leusink 3e , vorig jaar waren ze nog tweede maar de concurrentie is moordend. In de D klasse was er voor Jaquelien en broer Jonas Klunder ook een zeer verdienstelijke 3e plaats.

In de klasse E werd Louise Klunder met haar moeder 1e en daarmee kampioen in deze klasse. In de A klasse kwamen Elly Mensen en Jannie Koops duidelijk klasse tekort om ook maar in de buurt van de top te komen, maar die is ook verschrikkelijk sterk.

Al met al weer een prima dag voor de sjoelers uit Klazienaveen. En ook in Limburg hebben ze nu kennis gemaakt met de klasse van de sjoelers uit Klazienaveen Men kijkt dan nu ook al reikhalzend uit naar het N.K. op zaterdag 21 april in Barneveld waarvoor zich 16 sjoelers uit Klazienaveen geplaatst hebben.En ook daar liggen kansen op succes.

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

Uw banner op onze website? Vraag hier meer informatie aan!

Agenda