Bargeres ook na duel tegen Damacota zonder puntverlies

EMMEN – Onder leiding van de nieuwe trainer Geert Aalderink kende Bargeres een voortvarende start. En dat met veel scorend vermogen en een hechte verdediging. Na de 5-1 winst op SETA werd nu Damacota het slachtoffer van de dadendrang van de mannen uit Bargeres. Op sportpark Brinkenhalte werden de mannen uit Nieuwe Pekela met een 6-1 nederlaag huiswaarts gestuurd.

Bargeres kende even een moeilijk begin, maar na een kwartiertje stelden de roodhemden orde op zaken. Rob de Graaff mocht de 1-0 scoren en vijf minuten later stond het al 2-0 door Casper Dorgelo. Aanval na aanval volgden zich op en na een half uur stond het 3-0 door Coen Tent. Een misverstandje tussen doelman en centrale verdediger gaf Damacota de mogelijkheid om tegen te scoren. 3-1.

Op slag van rust vergrote Casper Dorgelo weer de marche en zorgde voor een 4-1 ruststand. Ook in de 2e helft bleef Bargeres de bovenliggende partij en rond het uur spelen zorgden Coen Tent en Casper Dorgelo voor de 6-1 eindstand.

Trainer Geert Aalderink na afloop: ,,Wij zijn eigenlijk geen moment in deze wedstrijd in problemen geweest. Belangrijk is dat wij meerdere spelers hebben die ook makkelijk kunnen scoren. Ik heb mooie aanvallen gezien met goed voetbal. Na de 5-1 was de scherpte een beetje weg, maar met twee overwinningen op rij ben ik in ieder geval tevreden. De volgende tegenstander is aanstaande zaterdag uit naar Meeden die overigens ook nog niet verloren heeft. Een gemakkelijk wedstrijd zal het zeker niet worden”.

Rob de Graaff snelt hier langs zijn tegenstander en kon de 1-0 voor Bargeres binnen tikken.