Nipte overwinning van SVBO (zat)

NIEUW BALINGE – In de zaterdag 4e klasse D was Nieuw Balinge een zeer lastige tegenstander voor SVBO (zat), volgens trainer Jan Moes. In en tegen Nieuw Balinge eindigde de wedstrijd na een 0-0 ruststand in een nipte 1-0 overwinning voor de Bargeroostervelders. Over en weer werden wel een paar kansen uitgespeeld, maar SVBO kwam op een bepaald moment wel goed weg toen een inzet van Nieuw Balinge buiten bereik van de keeper op de paal uiteen spatte.

In de rust besloot trainer Jan Moes tot enkele omzettingen en daardoor kreeg de ploeg iets meer mogelijkheden. Onder anderen Maarten Wielens en Vitor Soares kregen goede mogelijkheden om de score te openen, maar dit verzuimden. Tot de 80e minuut wist Nieuw Balinge de nul te houden, maar toen was het toch topscorer Maarten Wielens die het verschil maakte en de 0-1 liet noteren.

Dat werd ook de eindstand en die was volgens trainer Jan Moes gezien de hele wedstrijd ook zeker dik verdiend. SVBO staat nu met 9 uit 3 keurig alleen bovenaan in de zaterdag 4e klasse D en volgende week wacht thuis de wedstrijd tegen de nummer vier, Onstwedder Boys.