NWVV wint doelpuntrijke wedstrijd

NIEUW WEERDINGE – In de zaterdag 5e klasse F heeft NWVV zaterdagmiddag in een waar doelpuntenspektakel de thuiswedstrijd tegen BATO uit Winschoten met 6-5 gewonnen. De ploeg van trainer Johan Hollen begon de wedstrijd uitstekend, want door twee treffers van Roy Super in de 5e en 8e minuut stond het heel snel 2-0. BATO liet zich er echter niet van door de wijs brengen. Via een hattrick van Roy Zweep in de 14e, 22e en 39e minuut nam het zelfs een 2-3 voorsprong.

Maar NWVV wam snel met een antwoord. Milan Duursma maakte vlak voor rust de 3-3. De tweede helft was een kwartier onderweg toen NWVV vrij snel de tegenstand op een ruime achterstand wist te zetten. Mark Mihalj scoorde in de 86e minuut de 4-3 en niet veel later zorgde Roy Super voor de 5-3 voorsprong.

BATO gaf zich ook toen nog niet gewonnen en kwam in de 77e minuut nog een keer terug via Niels van Delden, maar Peter Prins gooide vlak voor tijd met de 6-4 het duel in het slot. Uiteindelijk bepaalde BATO via Niels van Delden in de slotseconden de eindstand op 6-5. NWVV doet het met 9 punten uit drie duels weer uitstekend mee en staat nu nog zonder puntverlies op een derde plaats.