Erica’86 krijgt weer een dreun te verwerken

MEEDEN -Hoelang kunnen de spelers en staf van zondag 5e klasser Erica 86 de teleurstellingen nog verwerken in deze competitie. Opnieuw probeerden de mannen van trainer Puck Horstman in en tegen Meeden eindelijk een goed resultaat neer te zetten, maar ook nu ging het weer faliekant mis.

Na een ruststand van 3-0 was er nog beetje hoop maar daarna was het gewoon prijsschieten voor de Ericanen. Maar het mocht niet baten want vanaf de eerst ging de thuisclub door met scoren. Binnen tien minuten stond er al 7-0 op de teller. Met nog een half uur te gaan scoorde Meeden binnen tien minuten drie keer waardoor het 10-0 stond.

Meeden had daarna nog geen medelijden met Erica’86 want tegen het einde van de wedstrijd bepaalde de thuisclub de eindstand op 12-0. Erica’86 staat daardoor nog steeds op nul met een doelsaldo van 5 voor en 45 tegentreffers op de laatste plaats.