Sc Angelslo loopt tegen stevige nederlaag op

EMMEN - De thuiswedstrijd van SC Angelslo tegen het iets hoger geplaatste Wildervank werd gistermiddag op een donker en kil sportpark Noord met 7-3 verloren. Halverwege de wedstrijd stonden de gasten al op een 3-1 voorsprong. Met de treffer van Gezim Luli kreeg het na de 0-2 weer aansluiting en was er nog van alles mogelijk. 1-2.


Een tegenvaller voor Sc Angelslo was wel dat Wildervank nog net voor de thee het verschil weer op twee treffers wist te zetten. 1-3. Na de thee probeerde Sc Angelslo nog wel om weer de aansluitingstreffer te scoren, maar volgens trainer Hans Kamphuis vooral door veel onnodig en dom balverlies werd de tegen stander in het zadel gezet. De ploeg die vooral steunt Ewout Wolf, een speler met hoofdklasse ervaring gaf de voorsprong in de tweede helft niet meer uit handen.

Bij Sc Angelslo stapelden in het schemerdonker weer en miezerige regen de domme fouten zich op en daar maakte Wildervank goed gebruik van. . Alleen Gezim Luli en Dragan Sladakovic wisten nog wel het net van Wildervank te vinden, Hans Kamphuis: ,,Toen ging het ook wel heel snel en ook al hebben wij met Jordy Tent best wel een goed keeper in het doel staan vielen de doelpunten als rijpe appeltje van de boom. Uiteindelijk werd het een 7-3 overwinning voor Wildervank”.

Yoran Reinderink probeert langs de zijlijn weer een aanval op te zetten maar kreeg direct wel een speler van Wildervank in zijn nek. (foto Bennie Wolbers)

Reacties

Fotoboek

Social media

Advertenties

RAPIDE Internet

Agenda